Prima ervaring

Prima ervaring.

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd

SUPER fijn e tas met 1 groot opbergvak en een iets kleiner voorvak. En bovendien ooknog eens reflecterend ✅

Duidelijke gebruiksvriendelijken site.

Slecht

Het anti decubitus kussen beviel niet. Te weinig luchtkussens. Retourneren is voor eigen rekening

Super winkel

Ik zocht een bepaald product en dat was makkelijk op de site te vinden. Het bestellen ging vlot en makkelijk en betalen was ook zo geregeld. En ondanks carnaval ook nog snel verwerkt en geleverd.( er stond op de site dat het iets langer kon duren ivm carnaval maar dat heb ik niets van gemerkt)

Prima club die doet wat je vraagt

Gewoon helder en duidelijk Geen overdreven poespas. Leveren wat je vraagt en keurig volgens afspraak.

Beetje teleurstellend.

De bezorgtijd was een week. Slechte communicatie waar het produkt bleef, geen track and trace. Geen bevestigingmatriaal voor een douchestoel.

Al bij al correcte afhandeling van bestelling.

Volledige bestelling werd wat laat voltooid. Was wel niet volledig hun schuld, zo bleek - eerder fout bij de toeleverancier.

Prima.

Mooi product, geeft een veilig gevoel.

Gebruiksvriendelijk en zeer eenvoudig en efficient

Prima artikel om een vervelend klusje als stomen zo makkelijk en snel te kunnen doen. Ben er erg blij mee.

Gewoon goed en efficiënt gedaan.

xx

Goede kwaliteit

Veel voor weinig

Vakkundig geholpen en snelle service

Ik ben heel blij met mijn douchestoel en handgrepen.

Super goed

Duidelijke website netjes afgehandeld

Het was 1 bestelling van 2 producten. Ze werden niet gelijktijdig geleverd. Een pakket zat in de brievenbus, het was wat onduidelijk, waar het andere pakket was gebleven. Uiteindelijk kwam de buurman het brengen. Een berichtje was wel handig geweest. Ik had nu geen idee, dat het bij de buren was bezorgd. Bestelling werd snel geleverd, dat was top! De levering was wat rommelig.

Heel behulpzaam geweest

Zodra ik aangaf dat het mijn knie-operatie betrof wist ze al wat ik nodig had. Prima verzorgd.

PRIMA

Probleenloos

Teleurstellend

Ik had niet zo'n positieve beoordeling geschreven over de door mij gekochte toiletstoel. Had het wel aardig gevonden wanneer ik daar een reactie op gekregen zou hebben. Helaas niets meer gehoord, jammer.

Snel en goed verpakt geleverd

snel geholpen

snel geholpen

Uitstel

Ik wacht even met mijn review totdat de koop is afgewikkeld.

Telefonisch overleg,uitleg en zoeken naar juiste apparaat met zorg en geen gehaast was goed Bestelling in verlengde van informatie ronde ook goed

Snel geleverd!!

Heeel tevreden!!!!!

Prima, goede communicatie en snelle levering

Zie boven

Bestelproces op orde en levering volgens afspraak.

Het bestelproces verloopt soepel. De levering liep wat vertraging op, maar communicatie hierover verliep goed. Tevens was de prijs van het artikel zeer concurrerend.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.