Geen bevestigings materiaal zoals pluggen en schroeven e.d.

Als je een doe het zelf bent met met de juiste gereedschap is het teleurstellend dat je niet kan beginnen om de stoel die overigens van uitmuntende kwaliteit is te plaatsen aan de wand van in de doucheruimte.

Correct en snel

Content

waarom zo snel om feedback vragen

Het is niet mogelijk om na amper 72 of 96 uur al feedback op de aanschaf van een rolstoel te geven - om dan al antwoord te geven op de vraag of het bevalt in gebruik. En dan die vraag vrijwel dagelijks herhalen ..... dat komt heel vervelend over

Mijn retour is goed afgehandeld ondanks de problemen bij DHL.

prima afwerking, snelle levering

het bedrijf is prima.

Top levering!!

Levering keurig op tijd.

goede producten

wel goede producten maar als je vragen hebt krijg je geen antwoorden

vlot geregeld

Prima rollator gekocht

Fijne mooie dubbel opvouwbare rollator gekocht. Kregen alleen geen verzendbevesting dus was een verrassing dat hij er ineens al was. Wel snelle levering

Snelle levering, mooi product, helaas te klein voor mijn vader

Correcte degelijke levering

Staat product : ok - verzending : zoals afgesproken - product zoals beschreven in de verkoopadvertentie

Moeilijk te bereiken via de telefoon

Rollator is mooi maar de verticale handsteunen kan je met de twee wieltjes niet goed vast draaien de handsteunen blijft beweging inzitten. Er zit een beschadiging op de bescherming van de wielas.

Goede producten en informatie

Snelle levering van twee producten die praktische problemen oplossen. Personeel aan de telefoon vriendelijk en hulpvaardig.

Hele fijne messen

Ik heb MS en mijn armkracht neemt af. Deze messen maken het snijden weer zoveel makkelijker. Ik had ze geprobeerd bij de revalidatie en was gelijk verkocht. Echt een aanrader

Positieve ervaring

Snelle en correcte service. Product beantwoordt volledig aan de omschrijving.

Alles naar wens

Top bedrijf

Afwachten

Names mijn moeder van 85 zitten schoenen sloffen top alleen jammer dat het zonder melding ander motief was in stof !

Heb al 2 maal besteld en vlug gekregen.

Was vlug opgestuurd.

Zeer goede informatie over onze douchzitting

zeer goede informatie op internet over onze douchzitting, zijn er erg blij mee.

Heel goede service

Ik ben echt tevreden

Uitstekend product

Super geholpen

Gemakkelijk mee te nemen

Gemakkelijk om mee te nemen, inklapbaar. We gaan hem zeker vaker gebruiken.

Materiaal niet compleet in orde. Stukje reeds afgebroken.

Goede levering thuis. Bij het openen van het pak lag er een afgebroken plastieken stukje van de rollator in de doos. Dus niet compleet in orde. Kan er geen tas meer aanhangen.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.