Ok

Ok

Snelle levering aan huis, schappelijk geprijst t.o.v hun concurrentie, het scheelde op mijn rolstoel bij sommige aanbieders €300,- dat is toch serieus geld. Dus ik vind het een top ervaring!

Veel keuze, snel in huis

Mooie rollator besteld voor mijn vader; ziet er heel goed uit en bevalt prima. Wel een minpuntje; de bezorging. De bezorger belt aan en zet de doos vervolgens in de centrale hal en is weer vertrokken. Niet zo netjes als je thuishulpmiddelen bezorgt bij ouderen die niet goed ter been zijn (daarom een rollator).

bestelling correct en snel geleverd

bestelling correct en snel geleverd

Wel even wennen

Ik moet erg wennen om stoepranden op te gaan en hoe ik mijn boodschappen goed kwijt kan

Matigjes

Bestelling en betaling verliep vlot, daarna geen communicatie meer en product op een onverwacht tijdstip geleverd, Dit verdient uw aandacht en verbetering!!

Snelle en correcte levering.

Artikel binnen 2 dagen geleverd. Ben tevreden.

Een prachtige en geriefelijke rollator

Woldoet 100% aan onze wensen, prijs/kwaliteit is super. Thuiszorgwinkel ziet ons nog terug

Heel goed.

Erg fijn dat de rollator snel werd bezorgd. De rollator zelf is erg fijn voor mijn moeder. Licht van gewicht en gemakkelijk in te klappen en dus mee te nemen. Klein minpuntje is de bijbehorende tas. Is niet zo handig.

Duidelijke afspraken en optijd nsgekomen

Prima geholpen met goed advies

Voor de splitrider nog een zitkussen met gel besteld en goede dienstverlening van de verkoper..

Correct gedaan een dag gewacht.prima

zeer tevreden!

Snelle levering, rijdt goed, een echte hulp!

Snelle bezorging, makkelijkte moteren. Ik ben tevreden.

Slecht

Heb tien dagen geleden mijn rollator ingeleverd. Zit nu nog steeds te wachten, geen mail terug. Op dit moment al 15 min aan de telefoon,begon met positie 2 Nog niets veranderd. Nog steeds positie 2 Jeanne van den Akker

Mooie rollator erg handig in gebruik en voor vervoer in de auto.

Wat erg tegen viel is dat na 2 dagen al piepende wielen te horen waren.Ik denk de voorste zwenkwielen, ik heb deze reeds ingevet met zuurvrije vaseline om dit piepen op te lossen, maar dat is niet gelukt. Kent uw firma dit probleem en hoe kan dit hinderlijke gepiep worden opgelost.

Prima service,snelle levering g

Schoenen voor mijn moeder besteld, moeder heeft aan beide voeten een hallux valgus. Deze Schoenen zijn mooi soepel, dus weinig drukklachten

Snelle levering, vrijdag besteld maandagmorgen geleverd.

Zeer goede ervaring, perfecte levering.

beetje moeizaam

Kon jullie niet eerder mijn ervaring vertellen heb de tas in de middag pas gekregen,zaterdag hele dag thuis gebleven,ook ggeen bericht waarom het pakje niet kwam ,niets gisteren naar jullie gebeld dat heeft ook geen zin nemen gewoon niet op vanochtend zag ik een mail daar schreven ze dat het vandaag ttussen 10 en 3 uur bezorgd zou worden ben lij dat hij er is had niet gedacht dat hij nog zou komen, Vr,gr.A.Wolleswinkel

Vriendelijk en deskundig personeel. Geen lange wachttijd.

Snelle levering, Kan eenvoudig in elkaar gezet worden. Lekker licht en eenvoudig in te klappen voor in de auto (nog niet geprobeerd).

alles supergoed: de rollator, maar zeker ook de snelle service en bezorging!

perfekto!

Goed geregeld

Bezorging liet wel op zich wachten en kwam niet zoals verwacht dag erna, maar na vier dagen.

Ze doen precies wat je vraagt

Alles snel en keurig afgehandeld

Product perfect Alleen bezorgdienst minder

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.