Snel geleverd!!

Heeel tevreden!!!!!

Prima, goede communicatie en snelle levering

Zie boven

Bestelproces op orde en levering volgens afspraak.

Het bestelproces verloopt soepel. De levering liep wat vertraging op, maar communicatie hierover verliep goed. Tevens was de prijs van het artikel zeer concurrerend.

De bezorging was uitmuntend en vlot!

Heel vlot geleverd. Ook de website was heel goed.

Goede kruk

Bijzonder snelle levering en een mooie douchekruk

Niks mis mee

Uitstekende leverantie van het bestelde

Na wat zoeken op internet kwam ik bij de Thuiszorgwinkelxl terecht en vond daar precies wat ik zocht. Een zeer snelle leverantie van een uitstekend artikel verraste mij. Dus mag ik deze leverancier hartelijk bij u aanbevelen.

Levering

Snelle bezorging

Bij deze winkel verband sloffen aangeschaft. Deze werden snel bezorgd, waren de laagste prijs en mijn vader (85) is er heel erg blij mee.

heel goed

het was even wachten voor de telefoon werd opgenomen maar daar na ging alles super snel en heel keurig en helemaal naar wens.

Medewerkers waren aardig en werd perfect geholpen. Zeker ******* sterren

Heel makkelijk in gebruik

Heel makkelijk hanteerbaar

uitstekend

Op donderdag door verzorgster het benodigde aangevraagd en op zaterdag geleverd door DHL maar pakket in de hal van het gebouw gezet. Bezorging slecht.

Eenvoudig bestellen, snelle levering.

Slecht

Mijn bestelling was redelijk op tijd echter; De rugband ontbreekt, twee keer voor gebeld maar is er nog steeds niet. De remmen zijn niet afgesteld en dat is minder simpel als voorgesteld

Super 10/10

Beste prijs voor identiek artikel (douchestoel) en supersnel bezorgd!

Goede kwalliteit

Zeer grote keuze in artikelen. Vlugge bediening.

Levering niet zoals beloofd

Ik had voor mijn ouders een toiletbeugel besteld. Deze zou bij hun thuis worden afgeleverd. Mijn moeder is er de hele dag voor thuisgebleven maar er is niemand gekomen. In plaats daarvan kreeg ik bericht dat PostNL de zending een dag later bij een ophaalpunt had afgeleverd. Lastig als je geen vervoer hebt. Uiteindelijk bleek het hele geval ook nog zelf in elkaar gezet te moeten worden. Het zou fijn zijn om dat soort dingen van tevoren te weten.

Prima product

Prima product

werkt uitstekend

De bestelling werd erg vlot geleverd!

Prettig te woord gestaan door een medewerker van Thuiszorgwinkelxl.nl.

Vijf sterren

Vijf sterren

Trage levering

Pakket na 2 weken eindelijk ontvangen.. Communicatie rond levering is zeer onduidelijk en zeker niet accuraat

goed product en op tijd geleverd

goed product en op tijd geleverd

goed product en snelle levering

nvt

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.