Goede voorlichting

Dringend een rollator nodig, gebeld om te checken of ze een dag later ook konden leveren. Hele fijne man aan de telefoon gehad, hij heeft onze order nog in de gaten gehouden en een kwartier later kregen we al de melding dat hij verwerkt was. Heel blij mee!

ruime keuze en goede informatie

Bij onze aankoop van een rollator zijn we op een prettige manier telefonisch van informatie voorzien. Het product werd snel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachting.

heel goed

alles is prima verzorgt ik heb niets te klagen en als ik nu nog iets nodig zou hebben dan wel bij de thuiszorgwinkel

Een positieve ervaring.

Ik heb een spie-kussen gekocht en ben daar zeer tevreden over.

Zeer goede ervaring

Snel en correct

Snel en correct

zeer tevreden

keurig, duidelijk en beleefd geholpen

Prima levering

Voor mijn schoonmoeder een toilet verhoger aangeschaft. Werd snel geleverd. Makkelijk te monteren. Word nu naar tevredenheid gebruikt.

Prima verzorgd

Snelle en goede levering en goede kwaliteit

geweldige service

vriendelijk en behulpzaam.

Super snel en netjes geleverd

Geen terugkoppeling wanneer levering komt

Twee van de 6 onderbroeken waren niet voorradig maar wel te bestellen! Dit vind ik dus slecht! Ik zou ie te huren over de levering maar ik hoor helemaal niets meer! Als de levering langer duurt dan verwacht (nogmaals wat heel apart is want ik heb al betaald en ze waren te bestellen op de site) Zou ik op de hoog te moeten wie de n gehouden!! Ik heb wel betaald maar hoor niets!!

Alles ging vlot. Goede website

Ze doen wat zij beloven!

Zie hierboven....

Is een nette wandelstok en keurig afgeleverd.

De wandelstok is op hoogte in te stellen, zodat je er goed mee over weg kunt.

Vlotte levering

Stevige rollator, erg makkelijk om mee te nemen, ik ben er erg blij mee!!

Tevreden over service aflevering rollator

Er bleek geen champagne kleurige rollator meer beschikbaar. Na telefonisch overleg heb ik toch een showmodel in die kleur gekregen. Geweldig!!!

Artikel snel in huis, alleen zonder beschrijving hoe artikel te plaatsen of te gebruiken. Dat is wel on line te vinden, maar zou mooie aanvulling kunnen zijn wanneer dit met artikel verstuurd wordt. Verder prima!

te lang geduurd de bezorging

Het product voldoet niet aan mijn verwachtingen

Bijzonder mooie functionele douche wandstoel.

Uiterst tevreden over de douche wandstoel door u geleverd heel tevreden over de kwaliteit prijs verhouding !

Zeer tevreden.

Door toedoen van de bezorgdienst was er één onderdeel van mijn bestelling flink beschadigd. Na telefonisch contact is er dezelfde dag nog een vervangend onderdeel opgestuurd. Erg fijn dat het probleem zo snel werd opgelost door de vriendelijke medewerker. Mijn complimenten.

Het gekocht product voldoet aan de info

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven