Vlotte snelle service

Op korte tijd geleverd na vlotte bestelling

Duidelijk en begrijpelijk,en redelijke prijs .

Helemaal goed

Snel afgehandeld door het bedrijf. Het stond voor mijn deur. Ik ben 82 jaar. Heb moeite met het in de auto zetten. Dat is mijn euvel. Maar de rollator ziet er mooi uit. Vooral de tas die geeft mij gemak met boodschappen doen. Ben blij met uw product. Dank voor alles. Met een hartelijke groet. Annelie Lankreijer- Kok.

Met kut mails

Iedere dag van die vervelende mails over de beoordeling Het zou verboden moeten zijn!!!

Mijn ervaring is dat alles goed geregeld is.

Het het snel binnen

Goed geregeld snel bezorgd

Netjes en snel geholpen.

Geen problemen en snelle levering.

Keurig en stipt uitgevoerd

Prettig

Duidelijke product omschrijving.

Duidelijke site, goed product, snelle levering.

Zeer goed en

Ik ben te vrede

Prima geregeld

Voor herhaling vatbaar.

Super kwaliteit

Gebruikt in hotel. Werkt veilig en is super sterk Zoals Beloofd .

De bestelling werd vlot en keurig afgeleverd. De rollator bevalt prima.

Goed materiaal, onhandig in gebruik

Genoeg gezegd

slechte service

De rollator is zonder de cliënt van 89 jaar oud in te lichten in een doos achtergelaten in de hal van een Amsterdamse flat. Bij toeval ontdekt door anderen. Had dus ook zomaar gestolen kunnen worden. Vervolgens blijkt het ding defect aan één wiel. Het proces om een nieuw wiel te verkrijgen was traag en moeizaam en heeft inmiddels 10 dagen geduurd. Er is nu wat gearriveerd. Kortom geen winkel om ooit nog iets te bestellen

Mooi product

Makkelijk te vinden en te bestellen

Is zeer goed

Ik ben goed behandeld en de service is ook heel goed

Goede product. Snel geleverd

Correct

Goed en vlug geleverd

slechte ervaring

geen hulp bij retouneren pakket wel teruggestuurd maar geen geld terug ,daar pakket schijnbaar kwijt is.bestel nooit meer iets bij thuiszorgwinkel

snelle levering. Materiaal voldoet aan verwachting . De verpakking voor verzending is echter vaak absurd groot met veel opvulling van papier

Geweldig!

Geweldige service!

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.