De chauffeur was door omstandigheden op de weg iets later, en wij juist vroeger. Maar hij belde al op tijd om dit te melden met advies om even binnen te blijven. Verder zeer tevreden
Verschrikkelijke ervaring met een taxichauffeur die zijn afspraak niet nakwam. Had de rit geaccepteerd - voor 17.15, belde me nog om te vragen of het 17.30 kon worden. Verschillende keren telefonisch contact gehad, waaronder drie keer voice mail. Om 17u38 was hij er nog niet en toen ik hem aan de lijn had vertelde hij me dat er file was etc..... Uiteindelijk via sneleentaxi.nl de afspraak geannuleerd. Kwam de chauffeur om 18.00 alsnog aankakken en ging hij me daarna bellen. Uiteindelijk via de locatie een andere taxi geregeld, die keurig op tijd aan kwam en waaruit ik begreep dat er helemaal geen files stonden in de omgeving, zelfs niet een uur ervoor. Het kwalijke aan de hele zaak is dat ik bij het eerste en alle telefonische contact had verteld dat ik een dringende afspraak had, ik zou naar een concert gaan die avond en moest op tijd aankomen. Het voelt voor mij alsof de chauffeur de rit accepteerde terwijl hij eigenlijk wist dat het veel later zou worden. Erg kwalijk. Het enige positieve was het contact met sneleentaxi.nl, die begrepen het en heb uiteindelijk de rit voor me geannuleerd. Voor mij geen sneleentaxi.nl meer...dan liever meer betalen maar wel kunnen vertrouwen op een taxichauffeur die komt.
Beste Fanny, Bedankt voor je review. Het spijt me heel erg om te horen dat je chauffeur zoveel te laat zou komen! Ik ben blij dat mijn collega je goed heeft kunnen helpen om de situatie op te lossen, hoewel ik begrijp dat dit het ongemak niet wegneemt. Wij hebben naar aanleiding van je klacht maatregelen getroffen tegen de chauffeur die niet heeft voldaan aan onze servicevoorwaarden. Verder heb je het geld voor de rit uiteraard terug ontvangen, met daarbovenop ook een hoge korting op onze website. Het spijt ons echt heel erg dat dit bij je rit is gebeurd. Ik kan je echter garanderen dat dit een uitzondering is. Ik hoop dat we je met de geboden korting toch nog eens terug mogen verwelkomen bij sneleentaxi. Ik weet zeker dat we je dan wel een fijne reiservaring kunnen bieden! Met vriendelijke groet, Sybren van sneleentaxi
Super chauffeur , netje op tijd , mooie bus, een half uur van tevoren word je netjes gebeld hoe laat hij er is. NOOIT meer zelf rijden Schiphol :)
Chauffeur was zeer op tijd en liet dit telefonisch weten. Fijne rit, mocht kiezen of ik voor of achter wilde zitten. Chauffeur was op een nette manier geïnteresseerd, maar drong geen gesprek op, stond er wel voor open als ik een belangstellende vraag had.
zowel het afhalen als het afleveren is gebeurd op de afgesproken tijd; een comfortabele auto; een rustige bestuurder
Beste Rob, Bedankt voor je review! Leuk dat je je ervaring met ons hebt willen delen. Heel fijn om te horen dat de chauffeur je zo goed heeft geholpen! De volgende keer dat je een taxi nodig hebt helpen we je graag opnieuw. Tot sneleentaxi! Met vriendelijke groet, Sybren van sneleentaxi
De chauffeur belde netjes 5min voor tijd dat hij der is. Ook geholpen met inladen en reeds rustig naar de airport. Onderweg een leuk gesprek gehad.
Vroege vlucht geboekt, dus zeer vroege taxi-rit besteld. Chauffeur kwam keurig op tijd en bracht ons op een keurige en veilige manier naar de luchthaven. Hielp met het in - en uitladen van de koffers.
De chauffeur was erg vrolijk, ondanks het onchristelijke uur. We hebben heel gezellig zitten babbelen. Ook heeft hij me goed met mijn bagage geholpen. Heel fijne ervaring, dus
Prima op tijd
Het is zoals gezegd, prima ervaring
driver phoned 50 mins later after arrival but we were nearly in Amsterdam central at this point. a refund of 7 euro (had prepaid 50 Euro)was offered in credit against next trip. Needless to say I will never use this agency again. On the return got the very efficient train for 11 euros. Lesson learnt
Dear Frank, Thank you for your review, I'm sorry that you weren't content with the service. I have taken a look at the situation and I see that your driver was at the pickup location before the planned time of the ride. However, by that time, you had already taken the train. I fully trust that you understand that, if you book a ride, you are at least obliged to give the driver the time to get to you, as long as they are on time. Your driver arrived on time, but you were already gone. In such a case, we have to handle the booking as a late cancellation. You will understand that, when you cancel a booking on such a short term, with the driver having already arrived at your location, we have to pay the driver and cannot refund you. Because we do always feel sorry when a situation like this happens, we do offer you a credit, as you note. We would of course be happy to transport you again in the future, as long as you give our driver time to get to you within the required time frame! Kind regards, Sybren of sneleentaxi
Volgende keer doen wij het weer!
Zie hierboven
Wij hebben een taxi besteld voor 10.00uur. Om 10.10 uur contact opgenomen met sneleentaxi.nl omdat de chauffeur er niet was, waarop wij het nummer van de chauffeur kregen, moesten dus zelf contact opnemen, geen enkele bemiddeling. Telefoon werd na 2x bellen pas beantwoord. Ik kreeg de indruk dat de chauffeur nog moest vertrekken. Uiteindelijk na veel telefoontjes met de chauffeur, hij kon ook de aangegeven locatie niet vinden en had dus begeleiding daarbij nodig, kwam de chauffeur 45 later op plaats van bestemming aan. Waarop hij vervolgens weigerde ons mee te nemen daar wij een hondje van 5.5kg in een tas bij ons hadden. Gesprek was niet mogelijk, de chauffeur ging er met een ongekende snelheid vandoor. Het voorruit betaalde bedrag is tot op heden nog niet teruggestort. Wij zijn totaal niet tevreden over deze manier van omgaan met klanten en geven daarom 0 sterren.
Beste M, Omdat je review gaat over precies dezelfde situatie als de review van Corinne, zal ik hier hetzelfde antwoord plaatsen. Bedankt voor je review. Ik vind het echt heel spijtig dat je rit niet is doorgegaan. Ik heb je boeking erbij gepakt en ik zie dat je de situatie accuraat hebt beschreven. Wanneer je een huisdier meeneemt bij je taxirit, is het echt een vereiste om dit aan te geven. Dit staat ook op meerdere plekken op onze website aangegeven, en als je hierover twijfelt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice! De reden dat het essentieel is dat dit van tevoren wordt aangenomen, is zodat de chauffeur weet waar deze aan toe is. Zo kan de chauffeur zich bijvoorbeeld voorbereiden dat er een huisdier mee gaat door een deken op de achterbank te leggen voor je hond. En op deze manier kunnen we ook voorkomen dat een chauffeur met een allergie voor je huisdier je rit uitvoert; dat zou voor zowel jou als de chauffeur niet fijn zijn. Wanneer er niet aan de verplichting wordt voldaan van het van tevoren aangeven dat er een huisdier mee gaat bij de rit, staat de chauffeur in zijn recht de rit te weigeren. Als jouw chauffeur er pas wanneer hij bij je is aangekomen achter komt dat er een huisdier mee gaat, is het ook zo dat wij hem moeten uitbetalen voor de rit, omdat hij hier al benzine aan heeft besteed en zijn tijd ervoor heeft vrijgehouden. In zo'n geval kom je helaas inderdaad niet in aanmerking voor een refund. Desalniettemin is het ook niet acceptabel dat je chauffeur te laat kwam. Om je hiervoor te compenseren hebben mijn collega's je een compensatie toegekend. Hiermee kun je een volgende keer met korting een taxi boeken. Ik snap dat het heel vervelend is dat je rit niet is doorgegaan, wij balen hier ook van. Ik hoop dat we je een volgende keer wel mét huisdier kunnen helpen met je vervoer. Met vriendelijke groet, Sybren van sneleentaxi
Ik heb een taxi besteld om mij op te halen voor de Vertrekhal 3 Schiphol op 30 oktober 2024 om 18.00 uur. Om 18.07 was ik buiten voor de Vertrekhal 3 en de taxichauffeur zei telefonisch dat hij mij niet kon vinden. Toen ik zijn auto kentekennummer vroeg wou hem zijn kentekennummer niet zeggen (???). Hij vroeg mij extra betaling omdat ik te laat was en ik heb het geweigerd. Daarna ging hij weg zonder mij te ontmoeten. Wat een onverantwoordelijke en brutale chauffeur met een TX-keurmerk (?) Ik heb een klacht ingediend bij Sneleentaxi.nl maar werd niet behandeld en krijg geen geld terug, een onbetrouwbaar bedrijf. Nooit meer Sneleentaxi.nl
Beste, Wat vervelend dat je rit uiteindelijk niet heeft plaatsgevonden! Ik zie dat de chauffeur hier op de betreffende dag contact met ons heeft opgenomen. Als een chauffeur aangeeft dat een klant niet binnen de verplichte wachttijd bij hem is, eisen wij hierbij altijd duidelijk bewijs waaruit blijkt dat de chauffeur op de juiste locatie stond, lang genoeg op de klant heeft gewacht, en de klant heeft geprobeerd te bereiken in deze tijd. Wij zien uit het bewijs van de chauffeur dat deze heeft voldaan aan deze voorwaarden. Wanneer de verplichte wachttijd van een chauffeur verlopen is, is deze gerechtigd om om een voor de wachttijd redelijk wachttarief te vragen. Als de klant dit weigert te betalen is de chauffeur niet verplicht de klant alsnog te vervoeren. Ik heb gezocht naar je contactpoging met ons, maar ik kon helaas geen bericht van je vinden. Indien jij de afhandeling van de situatie nog wilt bespreken of wilt aanvechten met aanvullend bewijs van jouw kant, dan horen we heel graag van je! Je kunt contact opnemen via onze website of door te mailen naar [email protected]. Uiteraard vinden wij het heel spijtig dat je rit niet is doorgegaan, en wij willen dit op een correcte wijze afhandelen. We horen je dus heel graag aan. Met vriendelijke groet, Sybren van sneleentaxi
Na ontvangst van bericht via sms dat de taxi onderweg was ben ik met de taxi op zondag 20 oktober 2024 ruim bijtijds vanuit Elst naar Schiphol AirPort vertrokken en netjes afgezet bij de vertrekhal van de luchthaven in Amsterdam. Aardige taxichauffeur met een klantvriendelijke instelling. Leuk gesprek met taxichauffeur gehad waardoor de lange taxirit snel en zonder noemenswaardige vertraging verliep. Kort samengevat : een positieve ervaring met deze manier van vervoer.
De taxi's ruim op tijd gereserveerd, maar een paar dagen vooraf werden alle 6 de ritten geannuleerd.
Beste Rebecca, Bedankt voor je review. Ik zie dat we helaas voor een aantal van je ritten geen chauffeur beschikbaar hadden. Dit gold niet voor alle ingeboekte ritten, maar de ritten waarvoor wij wel een chauffeur beschikbaar hadden heb je vervolgens zelf geannuleerd, wat uiteraard je recht is. Wij vinden het ook heel vervelend dat we voor een aantal ritten geen vervoerder beschikbaar hadden. We hebben wel geprobeerd dit ruim van tevoren door te geven, maar ik begrijp dat het alsnog vervelend is om dit te horen. Omdat wij het ook spijtig vinden hebben we je nog wel een mooie korting op je account gegeven. Als je ons nogmaals een kans wilt geven kun je een toekomstige rit met een mooie korting boeken. Het komt echt zelden voor dat wij voor ritten geen chauffeur beschikbaar hebben, dus ik weet zeker dat we je hier een volgende keer beter mee zouden kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Sybren van sneleentaxi
Zijn verhalen waren een beetje schunnig maar wel heel vermakelijk
Prima rit, aardige chauffeur
Na 5x contact op moeten nemen met taxichauffeur kwam hij uiteindelijk 45 minuten te laat aan op de afgesproken plek. Omdat wij een klein hondje in een tas bij ons hadden, wilde hij ons niet meenemen in de taxi. Dit hadden we blijkbaar moeten aangeven bij het vakje ‘speciale bagage’. Toen we in gesprek wilde gaan met de zeer onbeschofte taxichauffeur, gaf hij gas en scheurde hij keihard weg. 60 euro vooruitbetaald, die zijn we dus gewoon kwijt. Geen excuus van Snel een taxi en 60 euro lichter. Wat een onprofessioneel en niet klantvriendelijk bedrijf. NOOIT bij boeken!!!!! 1 ster gegeven omdat 0 sterren niet mogelijk is.
Beste Corinne, Bedankt voor je review. Ik vind het echt heel spijtig dat je rit niet is doorgegaan. Ik heb je boeking erbij gepakt en ik zie dat je de situatie accuraat hebt beschreven. Wanneer je een huisdier meeneemt bij je taxirit, is het echt een vereiste om dit aan te geven. Dit staat ook op meerdere plekken op onze website aangegeven, en als je hierover twijfelt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice! De reden dat het essentieel is dat dit van tevoren wordt aangenomen, is zodat de chauffeur weet waar deze aan toe is. Zo kan de chauffeur zich bijvoorbeeld voorbereiden dat er een huisdier mee gaat door een deken op de achterbank te leggen voor je hond. En op deze manier kunnen we ook voorkomen dat een chauffeur met een allergie voor je huisdier je rit uitvoert; dat zou voor zowel jou als de chauffeur niet fijn zijn. Wanneer er niet aan de verplichting wordt voldaan van het van tevoren aangeven dat er een huisdier mee gaat bij de rit, staat de chauffeur in zijn recht de rit te weigeren. Als jouw chauffeur er pas wanneer hij bij je is aangekomen achter komt dat er een huisdier mee gaat, is het ook zo dat wij hem moeten uitbetalen voor de rit, omdat hij hier al benzine aan heeft besteed en zijn tijd ervoor heeft vrijgehouden. In zo'n geval kom je helaas inderdaad niet in aanmerking voor een refund. Desalniettemin is het ook niet acceptabel dat je chauffeur te laat kwam. Om je hiervoor te compenseren hebben mijn collega's je een compensatie toegekend. Hiermee kun je een volgende keer met korting een taxi boeken. Ik snap dat het heel vervelend is dat je rit niet is doorgegaan, wij balen hier ook van. Ik hoop dat we je een volgende keer wel mét huisdier kunnen helpen met je vervoer. Met vriendelijke groet, Sybren van sneleentaxi
Chauffeur op tijd en we waren ondanks drukte op tijd op Schiphol
We werden keurig volgens afspraak opgehaald. De taxi was ruim op tijd. De rit verliep rustig. De chauffeur reed lekker door maar heel beheerst. Hielp mee met inladen en uitladen van onze koffers.
Keurig op tijd, prima rit
Vriendelijk en behulpzaam
Met ons hele gezin 6 volwassenen en 2 kids naar Schiphol gebracht, Keurige bus met 6 plaatsen tegenover elkaar dus vanaf de 1e minuut al gezellig. Zijn op tijd opgehaald en chauffeur reed heel netjes.
Beste Karin, Bedankt voor je review! Mooi om te horen dat de chauffeur je hele gezin plezierig heeft kunnen vervoeren, dat doet ons goed! Mocht je nog eens een taxi nodig hebben, dan staan we graag weer tot jullie dienst. Met vriendelijke groet, Sybren van sneleentaxi
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht