Taxi was op tijd en was zelf 10 minuten te laat. Chauffeur ging er sportief mee om gelukkig.

Ik heb snel een taxi gebruikt om van Breda naar Eindhoven Airport te komen om 5 uur 's ochtends. Communicatie verliep soepel. Mijn E-reader was ik vergeten in de taxi. Daar berichtte ze me dezelfde dag nog over en stoppen ze zelfs in de brievenbus. Heel servicegericht.

Chaotisch

Eerst kwam er een taxi om 11 uur s avonds op de 20e. Die kwam om 2.15 terug en tijdens het wegrijden bleek het de verkeerde te zijn. Juisre adres en bestemming maar verkeerde naam en telefoonnummer. Deze was van Zoetermeertaxi volgens mij. Daarna zonder probleem overgestapt in de juiste taxi die ons netjes naar schiphol heeft gebracht. Ik hoop dat het op retour beter verloopt.

fijne rit

alles was ok, prettige rit

service heel goed

Chauffeur was zeer vriendelijk.hielp mijn man en mij heel goed om in de auto te komen.Wijlopen beiden met rollator. Zelden een taxi gezien waar echt heerlijke stoelen zaten zelfs met hoofdsteun ook bij thuiskomst echte service.

Goede chauffeur

Na half jaar van tevoren geboekt maar geen taxi

We dachten gezellig met de taxi naar ons festival te gaan maar zelf na een half jaar van tevoren een taxi te boeken en te betalen bij sneleentaxi geen taxi. Daar stonden we dan op een zaterdag ochtend om 9 uur te wachten op vervoer wat niet ging komen en na bellen bleek dat de avond en voor een de heenreis was geannuleerd door sneleentaxi zelf vanwege dat ze geen chauffeur beschikbaar hadden en dan krijg je sorry we kunnen niets voor je doen beter je naam veranderen in snelgeentaxi.nl

Op de afgesproken tijd stond de taxi gereed, de rit verliep vlekkeloos, voor herhaling vatbaar

Super goed

Onze taxi was ruim op tijd voor de rit naar Schiphol. Mooie ruime nagelnieuwe electrische auto waar we met zessen en veel bagage prima inpaste. Al met al een super fijne rit

Keurige chauffeur

De taxi was volgens afspraak op de tijd aanwezig. Vriendelijk persoon, reed heel netjes

Makkelijk een afspraak te maken. Goede ritprijs. Daarna email met informatie en contact via WhatsApp Contact verliep goed.

Prima, netjes op tijd, vriendelijke chauffeur

Snel, vriendelijk en behulpzaam.

Aardige en nette chauffeur, zeker voor herhaling vatbaar.

Prima.

Op tijd. Netjes. Behulpzaam.

Klantenservice ver onder de maat

Boeking via website prima! Eerste taxichauffeur naar vliegveld was 20 min te laat, maar dat mocht de pret niet drukken, want we zijn vrolijk en gaan op vakantie! Na de terugvlucht naar Nederland kwam de taxi een half uur te laat. ‘Er staat file, ik kan er niets aan doen’ was de reactie van de vriendelijke taxi chauffeur. Met de taxi ritten was uiteindelijk niets mis. Ze brengen je prima van punt A naar B. De klantenservice van Sneleentaxi.nl is echter erg slecht. Op de dag zelf ben ik via whatsapp vriendelijke te woord gestaan en werd beloofd dat ze de rit zouden onderzoeken en dat ze erop terug komen. ‘Onderzoeken’ betekent een telefoontje naar de taxichauffeur, die nogmaals ‘er stond file, ik kan er niets aan doen’ zegt. Vervolgens schepen ze je de volgende dag per e-mail af met 5 euro tegoed voor een volgende taxirit die je uiteraard bij hun moet boeken. Zal geen verassing zijn dat dat niet gaat gebeuren. Het gaat me niet om het geld hè, maar gaat erom dat je je gehoord voelt en dat ze je serieus nemen. Wie weet dat ze deze review wel serieus nemen.

Alles was supergoed, alleen wilde ik qua tijd de chauffeur bellen zoals op de site t aangaf en dat was niet op( dan heb ik t over 20 min later) dan de afgesproken tijd.ook nu bij de chauffeur aangegeven en bij de klantenservice konden zij mij er ook niet bij helpen, dat zou verbeterd kunnen worden, voor de rest helemaal Top.

Heb wel moeten bellen na aankomst waar taxi stond, wij gingen uit vd taistandplaats, maar het was bij vertrekhal drie

Mooi op tijd, vriendelijke chauffeur. Belde van te voren. Netjes en op tijd waren we op Eindhoven Airpot

Mooi op tijd, aardig chauffeur, rijd heel goed Super mooie auto/bus. In één woord “perfect “

Snel en op tijd

Fijne ervaring. De taxi kwam precies om 4.30. De chauffeur was heel vriendelijk en correct. Top ervaring.

Waarom nog de trein of auto als je in de vertrekhal kan staan zonder rompslomp.

Stipt op tijd stond de taxi voor de deur. In no-time stonden we voor de vertrekhal. Een dienstbare chauffeur hielp ons de koffer op een trolley te zetten en in no-time stonden we (veel te vroeg natuurlijk) bij de gate. Ik haal me nooit meer onrust aan en wil in alle rust beginnen aan mijn zakenreis of vakantie.

Prima chauffeur Goed gereden

Vriendelijk

Op tijd en vriendelijk

Een aardige taxi chauffeur

We konden hem telefonisch goed bereiken en heeft ons veilig thuis gebracht!

Op tijd tegen schappelijke tarief

De chauffeur was netjes op tijd, was verder niet erg spraakzaam. De auto was voldoende, niet direct taxiwaardig in mijn optiek. Tarief daarentegen was zeer schappelijk.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht