Goede ervaring!

Alles verliep soepel, keurig optijd en goede communicatie.

Op tijd

De taxi was mooi op tijd en we waren vlot op Schiphol! Goed begin van de vakantie!

pretig

Top geregeld!

Fijne chauffeur met nette bus. Hij was ook netjes op tijd.

Goede ervaring

Ze waren op tijd, vriendelijke chauffeur

Het is gewoon goed geregeld

Chauffeur was op tijd en belde 10 minuten van te voren dat hij in aantocht was

Mooi op tijd en een leuke chauffeur

Goed geregeld

Taxi was ruim op tijd, vriendelijke chauffeur.

Prima rit

Adam was prima op tijd (belde dat hij onderweg was) ondanks het vroege tijdstip.

Uitstelend

Was op tijd. Zeer behulpzame en vriendelijke chauffeur. To

Uitstekende service

De rit van Leiden naar Den Haag had ik van tevoren geboekt. De chauffeur stond iets voor de afgesproken tijd al te wachten. Hij was bijzonder vriendelijk, behulpzaam en reed uitstekend. Kortom, voor herhaling vatbaar.

Hele gezellige en ontspannen taxichauffeur

Helemaal fijn

Alles goed verlopen

Chauffeur moest even zoeken naar ons adres (nieuwbouw). Na twee telefoontjes alles goed verlopen

Uitstekende service !!

Door allerlei problemen op Schiphol, uur later dan gepland. Chauffeur bleef geduldig wachten, aansluiting A9-A2 dicht... ik ontplofte bijna... chauffeur bleef rustig en bracht ons keurig netjes thuis. Goede ervaring !

Op een goede manier tijdig naar Dusseldorf airport

De taxi was "op de minuut scherp" in het centrum van Venlo om me op te halen, reed snel en ook niet te snel, onderwijl een gesprek voerend welke reis ik nu zou maken, en wat ik zoal gereisd had, naar Dusseldorf airport, waar we dan ook nog exact op de geplande tijd aankwamen. Dit behoeft geen verdere opmerkingen!!

Mooi op tijd op Schiphol

We hadden vanwege de openbaar vervoer staking een half uur extra gepland. Onze chauffeur hield op weg naar ons toe hoe laat hij bij ons zou zijn. Hij had last van de drukte. De rest verliep voorspoedig. Toch wel fijn een ruime privé taxi.

super reactie

snelle reactie en zeer vriendelijke chauffeur.

Gezellige rit, comfortabel & goede communicatie

Keurig op tijd. Behulpzaam bij in- uitstappen.

Mijn vertraging van de vlucht was geen probleem

Begrip en hulp nadat mijn vlucht vertraagt was. Via de chat gerust gesteld dat de chauffeur op mij zou wachten. Had daarna ook snel persoonlijk contact met de chauffeur. Ondanks een rit van 1u en 20 min liep deze vlot door de gesprekken in de taxi, ondanks het late tijdstip. Zeer vriendelijke en deskundige chauffeur.

Perfecte reis

Volkomen goeie service

Alles is goed verlopen het enig min puntje is dat ie niet bij de jaarbeurs mocht staan voor de rest ben ik enorm te vreden

Het was perfect

Ik werd zelfs voor het op halen gebeld dat de taxi onderweg was. Ik hier heel erg blij mee

Prima ervaring!

Taxichauffeur was keurig op tijd en stond ons vriendelijk te woord. Hij hielp keurig met de bagage in- en uitladen en reed veilig.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht