Alles klopte. Precies op tijd. Comfortabele rit. Vriendelijke chauffeurs.

Prima e ultima volta

Abbiamo chiamato un taxi con questa compagnia dall'aeroporto, ci aveva dato un tempo di attesa di 25 min , che sono già tanti, e non ci hanno meno detto unnpunto di ritrovo. Abbiamo cercato nell'area dei taxi e nell' area del pick up, dive arrivavano gli altri bolt, uber ecc e dopo 25 minuti ha telefonato dicendo che lui non poteva arrivare lì e di andare in un altro punto! Abbiamo attraversato di corsa l'aeroporto, connle valige, stanchi , però siamo andati perché avevamo già pagato! Una volta arrivati al punto che diceva lui non c' era! Abbiamo telefonato noi ed era in ritardo ! È arrivato dopo altri 20 min ( 25 + 20= tot 45 min ) ed era pure milto scortese ! Sconsigliatissimo !

• Ci consiglieresti? No

Snel geboekt en fijne taxirit gehad

Ik kreeg de dag van te voren netjes en appjes met het nummer van de taxichauffeur. Op de avond zelf was hij 5 minuten te laat, maar hij liet dit netjes weten. Prima auto en vriendelijke chauffeur. Goede ervaring

Een hele fijne rit met een profesionele chauffeur

De chauffeur was attent - professioneel . Goede omgang met klanten

Onbetrouwbaar!

Ruim van tevoren hebben we een taxi geboekt om naar Schiphol te komen en na onze vakantie weer van Schiphol opgehaald te worden. Het boeken ging makkelijk via de website en de chauffeur op de heenweg was prettig in het contact en op tijd. Maar dan de terugweg! Bij de boeking hebben we aangegeven dat we koffers mee zouden hebben, ook hebben we ons vluchtnummer doorgegeven en een indicatie van de verwachte aankomsttijd. Helaas landde ons vliegtuig verder weg, waardoor we zeker 15 minuten moesten lopen naar de bagagebanden (we zijn 75 en 80 jaar!), ook daar moesten we even wachten tot onze koffers er waren. Inmiddels telefonisch contact gehad met de chauffeur, aangegeven dat we ons best deden en er direct aan zouden komen. Echter, na een kwartier gaf hij aan dat hij weg zou gaan, hij had lang genoeg gewacht. Wij konden het verder zelf uitzoeken! Daar stonden we dan: 23.00 uur ‘s avonds, op Schiphol, 75 en 80 jaar, letterlijk in de kou! We dachten het goed geregeld te hebben. Sneleentaxi.nl geeft aan dat de chauffeur volgens de regels heeft gehandeld. Dat zal allemaal best, maar wij voelen ons behoorlijk schandalig behandeld! We hebben het vluchtnummer doorgegeven, waardoor we te volgen waren. Wij kunnen er niets aan doen dat ons vliegtuig een uiterste landingsbaan heeft moeten gebruiken, waardoor wij verder moesten lopen dan mogelijk gebruikelijk. We hebben ons best gedaan om zo snel mogelijk bij de chauffeur te komen, maar kennelijk was dat niet snel genoeg. We krijgen geen compensatie niets, het zou ons eigen verantwoordelijkheid zijn. Voor ons nooit meer sneleentaxi.nl en we zullen het ook niemand aanraden. Zo ga je niet met mensen of je klanten om!

Gemakkelijk te regelen en zeer comfortabel.

De taxichauffeur was mooi op tijd. De chauffeur was een hele vriendelijke jongeman die de rit zelfs gezellig maakte. Top hoor.

Redelijke taxiritprijs naar Schiphol in de nacht.

Prima service. Prijs voor een rit in de nacht is betaalbaar. Is goed van tevoren te bestellen. Taxi was precies op tijd.

Gewoon perfect, nette en vlotte chauffeur

Er stond een flinke file op weg naar Eindhoven , maar onze chauffeur wist deze prima te omzeilen dus zonder veel vertraging bij vliegveld gearo

Zeer goede ervaring

Taxi was op tijd en vriendelijk/beleefd en behulpzaam

Onzekere rit

Positief was dat de chauffeur ruim op tijd was. Negatief is dat hij richting Airport een verkeerde afslag nam (Gouda i.p.v. Rotterdam). Hij corrigeerde deze later wel. Na onze opmerking? Chauffeur leek niet alert genoeg en slaperig. Reed niet altijd netjes in de rijstrook. Kwam niet prettig over (het was vroeg in de ochtend).

Wel een beetje te vroeg opgehaald maar verser keurig

Alles volgens afspraak - top!

Voor eerste keer van deze dienst gebruik gemaakt. Wat fijn dat alles gaat zoals beloofd. Bevestiging, 24 uur van tevoren nogmaals bevestiging en het telefoonnummer van de chauffeur. Chauffeur belt ook nog vlak van tevoren. Op tijd. Heel fijn om op deze manier ontzorgd te worden.

Goede prijs en correct

Taxi was optijd, voor een prettige prijs.

Snel, op tijd, vriendelijke chauffeur en volgens afspraak

Snel, op tijd, vriendelijke chauffeur en volgens afspraak

Geduldige, vriendelijke chauffeur

Een zeer goede ervaring

De chaufffeur was op tijd, behulpzaam en zeer vriendelijk. Ik kan jullie aan iedereen aanbevelen.

Keurig op tijd

We waren op tijd op Schiphol zonder problemen

Perfecte rit

Precies op tijd gehaald en gebracht

Aardige bekwame chauffeur

De chauffeur reed echt goed ondanks de grote drukte. Was vriendelijk en behulpzaam.

Het was prima

Hoewel ik best huiverig was of het allemaal goed zou komen en of er wel een sneltaxi zou komen. Het was de eerste keer dat we hier gebruik van maakten. Bij toeval op internet ontdekt omdat ik zocht naar de prijs. Alle zorgen overbodig geweest. Het is prima verlopen .. duidelijke gegevens via de mail en wie de vervoerder zou zijn en deze was zowel de heen als terugreis keurig op tijd. Uitstekende service sneltaxi!

Bijzonder plezierige ervaring

Fijn om alles online te kunnen regelen. Zeer correcte chauffeur die voorzichtig reed wat voor mijn situatie heel prettig was. Ook wachtte hij tot ik klaar was. Erg tevreden dus.

Heel erg geweldig

Was geweldig goed

Goede prijzen, snel geboekt

Snel geboekt, de chauffeur was op het afgesproken tijdstip, netjes gereden.

Precies op tijd en goede chauffeur

Was een beetje bang via internet een taxi bestellen… Alles prima ! 24 uur van te voren tel.nr. van chauffeur gekregen, die was precies op tijd, ervaren en asrdig! Grasg weer met snel een taxi !

Zeer goed beleefde chauffeur een 10.

Alles geweldig precies op tijd, voormij een 10+.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht