Vriendelijke chauffeur, keurig op tijd, veilig gereden

Zie hierboven

Prima ervaring

Chauffeur belde enkele minuten voor de afgesproken tijd dat hij in de buurt was. Arriveerde op tijd. Vriendelijke man. Gezellig gepraat. Reed veilig.

Chauffeur berichtte op tijd dat hij er wat eerder was. Keurig afgehandeld.

Een uitstekende ervaring

Symphatieke chauffeur,keurig op tijd zelfs eerder, belde op mobiel dat hij er was.Goede reis ondanks omleiding.

Niets mis mee.

Keurig op tijd. Zeer correcte en behulpzame chauffeur. Prijs redelijk.

Rit geboekt, werd door bedrijf geannuleerd, kosten werden niet volledig terugbetaald.

Zie zin hierboven

Keurig, op tijd, vriendelijk

de chauffeur meldt zich 5 minuten voor de afgesproken tijd. Prima!

Ik heb de taxi goed geregeld hij is op tijd vriendelijk geweldig was !

Prima verlopen en keurig geholpen

Taxi was ruim op tijd en vlotte en gezellige rit gehad.

Goede ervaring met beleefde chauffeur

Prima en net verzorgde taxi. Snel afgezet bij schiphol. Koffers goed meegenomen, en we kwamen optijd aan.

perfect

Punctueel. Vriendelijk taxi chauffeurs.

Prima rit

De taxichauffeur was netjes op tijd en vriendelijk, dacht mee over hoe we al onze bagage mee kregen. Enkel was het nogal warm achterin, waarop de chauffeur toen het kon de ramen open zette. Hoede ervaring al met al.

Super geregeld aardige bestuurder !

Service top

Netjes op tijd. Beleefd Behulpzaam

Op tijd, hulpvaardig

Top chauffeur

Super goed geregeld en vriendelijke chauffeur is zelf terug gereden om dat ik iets was vergeten top

Prima. Geen zoektocht over de luchthaven

Een belletje vlak na de landing, uitleg over de standplaats, prettige chauffeur.

Fijne ervaring!

Fijne eerste ervaring met sneleentaxi.nl Alles is goed gegaan vanaf het begin tot we zijn afgezet op het vliegveld. Nette bus, nette chauffeur! Wij zullen in de toekomst hier zeker nog een keer gebruik van maken.

Prijs was prima Taxi was er 10 min eerder al. Dat was prima, zo konden we op de afgesproken tijd vertrekken naar Schiphol. Chauffeur reed netjes en we kwamen netjes op tijd aan. Ik ga ze in de toekomst weer gebruiken

Vriendelijke chauffeur en netjes op tijd voorzien van een mooie nette wagen.

Gezellig en ontspannen

Goed opgevangen en goede communicatie

De taxi was op tijd,aardige dame en we waren zeker op tijd op onze bestemming

Helemaal perfect

Had met mijn gezin en 2 vrienden van mijn zoons een taxirit geboekt van Schiphol naar Rotterdam. Onze vlucht bleek vertraging te hebben , maar de chauffeur heeft een uur op ons gewacht en ons alsnog netjes thuis gebracht om 4:00 in de ochtend. Echt een topper.

Onbeschofte chauffeur

Hij was aan het bellen toen we aan kwamen lopen, zei niet een gedag, vroeg alleen naar huisnummer en verder opnieuw telefoongesprek waarbij hij aan het schreeuwen was over de prijs. Geen vriendelijke chauffeur, onbeschoft zelfs.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht