Vriendelijke chauffeur en op tijd

Eenvoudig te boeken en een goede service.

Het was een vriendelijke chauffeur. Hij kwam keurig op tijd en bracht mijn moeder helemaal tot aan haar voordeur. Prima service!

perfect op tijd, relaxt gereden en supervriendelijk

idem hierboven

En uitstekende veilige rit, een zeer aardige chauffeur. Kortom zeker aan te raden

Prima geregeld

Taxi was iets te laat verder prima geregeld voor een mooie prijs

Duidelijke communicatie, op tijd, aardige en nette chauffeur.

Positieve

Goede en vriendelijke benadering

Uitstekend keurig op tijd

De chauffeur was eerder dan afgesproken tijd aanwezig. Heerlijk om zo de vakantie te beginnen. Was ook zeer behulpzaam met onze bagage en een paar cruciale vragen zoals, hebben jullie je paspoort bij je. Super service vd chauffeur, met een flesje water als afscheid. Hoop dat we hen op de terugweg weergoden ontmoeten, harde werker .

Prima communicatie, op tijd en prettig

Chauffeur was op tijd, duidelijke plaatsaanduiding en prettig.

Keurig netjes

Snel en makkelijk geregeld, voorkomende chauffeur en prima op tijd.

Zeg ik toch goed

SUPERSNELLE & GOEDE Support

Via de chat UITSTEKEND geholpen: snel, vriendelijk en precies het goede antwoord!!!

Dikke prima

Aardige chauffeur en stipt op tijd!

Nooit meer via Sneleentaxi

Van de week een retourrit naar Breda geboekt . Op de heenrit komt de chauffeur ruim te laat ( 17 min ! ) …. Bij de geboekte terugrit wil de chauffeur eerst driekwartier eerder vertrekken….aangegeven dat dit niet de afspraak is . Vervolgens rijdt de geboekte taxi in het zicht ( na 10min wachten ) vrolijk weg om vervolgens niet meer de telefoon op te nemen…. Waargebeurd ! En daar sta je dan als klant …. Geen terugrit, en je geld weg ….niet te geloven. Al met al twee keer een heel negatieve ervaring. Tip: boek voortaan via regulier taxibedrijf de rit. Deze komen op tijd en blijven ook binnen een redelijke tijd wachten op de klant . Alle ritten via SnelEenTaxi worden vooraf betaald; daardoor is er geen enkele prikkel bij SnelEenTaxi chauffeurs om klantvriendelijk te blijven handelen!

Goed!

We zijn goed en veilig thuis gebracht!

Prima rit gehad.

Contact bij ophalen op Schiphol ging goed.

Gemakkelijk en op tijd

Chauffeur was precies op tijd. Vriendelijk en rustig. Wat tegenviel was de interactie tussen chauffeur en passagiers maar ook het feit dat hij aan het whatsappen was met zijn vriendin tijdens het rijden. Overduidelijk ook vermoeid maar gezien het tijdstip (2 uur snachts) was dat enigszins nog te verwachten echter maken dichtvallende ogen tijdens het rijden het iets minder relaxt.

Goede communicatie en aangename sfeer

Goede communicatie, kort Whatsapp bericht, en prima sfeer/service tijdens de rit.

Zeer goed alternatief wanneer je midden in de nacht naar Schiphol moet en er geen openbaar vervoer rijdt

Eenvoudig. Betrouwbaar en vriendelijk.

Vooraf duidelijke prijs. Vooraf betalen. Vriendelijke chauffeur nam ruim voor de afgesproken tijd contact op. Stond al klaar op afgesproken tijd. Schone taxi en normaal rijgedrag. Dit maak je wel eens anders mee. Aanrader

Goed kontact gehad met chauffeur alles prima geregeld tot nu toe

Uitstekend op tijd

Behulpzame chauffeur.

accuraat

op tijd, vriendelijke chauffeur, behulpzaam, goede rijvaardigheid. Op tijd vond ik het belangrijkste. had alleen graag nog een bevestiging gehad dat ik echt in het systeem was opgenomen voor een rit om 5 uur 's' morgens. Nu was het echt afwachten of er wel iemand zou komen op die tijd.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht