Niet op tijd, maar ruimschoots goedgemaakt met de service.

Onze chauffeur belde keurig dat hij later was, gelukkig hadden we onze rit ruim gepland en gaf het geen problemen met onze vlucht. De taxibus zat comfortabel en de rit verliep vlot. Zeer vriendelijke chauffeur!

Perfecte service en ervaring!

Ik had een rit nodig tussen Almere en Amsterdam. In de avond de rit gereserveerd voor de volgende dag s'ochtends. Alles ging perfect online, ik kon de volgende ochtend online zien welk bedrijf mijn rit ging doen en zag een mobiel nummer dat ik kon bellen. Voor zekerheid even kort contact gehad met de chauffeur of de rit goed was doorgekomen maar alles ging goed. De standaard optie (dus géén luxe) was prima genoeg. Fijn zittende auto en aardige chauffeur kreeg ik toegewezen.

Alles volgens afspraak

Ondanks vertraging en late bagage stond hij klaar en hadden we telefonisch contact. Perfect geregeld.

Ruim op tijd en een gezellige gastheer

Prettige chauffeur prima op tijd op Schiphol

Netjes op tijd

De chauffeur was keurig op tijd aanwezig en had zodoende de tijd om onze koffers voor ons in te laden. De rit zelf verloep soepel. Alleen maar positief dus.

De service van de taxichauffeur was prima.

Van deur tot deur prima geregeld, heel goed over gecommuniceerd.

Chauffeur was iets te laat, maar had me van tevoren gebeld om dat aan te geven. Hij reed keurig en heeft me perfect op tijd afgezet op Rotterdam airport. Prettige man.

Prima geregeld

Prima geregeld en direct contact met de chauffeur

Snel, makkelijk te boeken

Snel te boeken. Alles duidelijk op de site. Chauffeur netjes op tijd en heel vriendelijk! Dus goede ervaring

Snel, netjes en vriendelijk

Duidelijke communicatie, Erg vriendelijk, het was een prettige rit.

Mooi op tijd

Voor het eerst dit jaar Schiphol, alles mooi op tijd zoals gepland echt super ervaring.

Heel prettig

Op tijd, vriendelijk, behulpzaam.

Op tijd en snel

Meteen een belletje dat de chauffeur 3 min te laat zou zijn. Fijne nieuwe auto die groot genoeg was voor al onze bagage. Snelle rit en keurig afgeleverd voor de vertrekhal. Al met al uitstekende dienstverlening.

vriendelijke rustige chauffeur

we voelden ons veilig bij hem

Kwam op tijd en alle koffers en handbag van 7 personen pasten in de bus.

Fijne rit, en kundige chauffeurs

zeer goed service

goed prima chauffeur was op tijd

Ik had vertraging en het contact was prima tussendoor. Ik ben veilig thuis aangekomen em de bestuurder was erg vriendelijk!

Super vervoer!

De chauffeurs waren vriendelijk, op tijd en flexibel. Heel erg bedankt !! Wij zijn zeer tevreden over het vervoer.

Prima, vriendelijk enz.

Prima .vriendelijk enz.

Chauffeur op tijd, vriendelijk en behulpzaam.

Dramatisch slecht - 2 uur staan wachten met gezin op Schiphol

Daar sta je dan met je gezin na aankomst op Schiphol. Alles staat keurig in je boeking maar je vervoerder neemt de telefoon niet op en reageert nergens op. Centrale bellen, ja sorry wij kunnen wel iemand regelen maar dat gaat even duren...van 10.10 uur tot 12.10 uur staan wachten op Schiphol met 5 nadere gezinsleden. Echt een wanprestatie dit. Nog nooit zo een negatieve ervaring gehad. Vroeg geboekt en betaald maar je staat daar na een reis van 16 uur en niemand die komt opdagen. Sneleentaxi ??? Als dat je bedrijfsnaam is en met deze ervaring een no go voor de toekomst. Wat ben ik boos en zwaar geïrriteerd dat jullie ons 2 uur hebben laten wachten. Een wanprestatie die niemand zou mogen overkomen.

Goede reis

Chaffeur liet netjes weten dat hij iets later was en hielp ons goed veder op schiphol hebben de reis fijn ervaren

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht