Professioneel, accuraat en zeer vriendelijk

Mooi op tijd en snel en professioneel op de bestemming

Taxi was ruim op tijd. Daardoir nog eens sneller op de bestemming. Beleefde en vriendelijke chauffeur.. Perfecte rit dus

Perfecte service

Ondanks onverwachte wegversperring toch binnen afgesproken tijd uit en thuis

Prima geregeld

Vriendelijke chauffeur en behulpzaam. Heeft ons netjes voor de deur afgezet

Mooi op tijd

Vriendelijke chauffeur welke ons zo dicht mogelijk bij de vertrekhal van schiphol heeft afgezet. Ruimte genoeg in de taxibus.

Mooi op tijd

geweldig

chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam. Onze eerste ervaring met de kinderen in de taxi en die is goed bevallen!

Chauffeur kwam op precies op de afgesproken tijd, reed uitstekend en was aardig. De taxi bestellen ging ook prima, snelle bevestiging.

Nette en schone auto’s. Vriendelijke en servicegerichte chauffeurs. Terugreis was iets later maar netjes vooraf opgebeld door de chauffeur dat hij door het drukke verkeer iets verlaat zou zijn.

Easy comfortab;e transfer

Easy booking, well priced and smooth transfer.

Erg slecht

Al een half uur te laat en niet te bereiken telefoon gaat eerst over neemt niet op nogmaals gebeld toestel staat uit bergtrots taxi blijkt dus onbetrouwbaar te zijn nu een bedrijf in Harderwijk moeten bellen en€250,- extra kosten moeten maken boven op de betaalde rit van €99,- nooit meer

Taxi chauffeur wil makkelijk geld verdienen.

Slecht Nederlands sprekende chauffeur van Avanti taxi in Eindhoven. 7 minuten te laat arriveert hij. Door file zijn wij ook later, dat laten we hem vooraf weten en komen 8 minuten daarna aan. Vriendelijk verzocht om nog even te wachten, zodat we de hotelsleutel konden ophalen. Er is totaal geen begrip en rijdt werkelijk onder onze neus weg. A-sociaal! Snel een taxi beroept zich op de voorwaarden van maximaal 10 minuten te laat. Geen geld terug, chauffeur hoeft niets te doen, extra taxikosten maken en een kleine goedmaker voor een volgende boeking. Wat heb ik daaraan. Slecht opgelost.

Perfect, kon niet beter!

Vriendelijk, op tijd, belt vooraf, schone taxi.

Was super

Hele aardige chauffeur en we waren prachtig op tijd op Schiphol

Snel service

Op tijd gekomen snel en veilig rit

Handig, snel en betrouwbaar

Heel fijn om vooraf te boeken en de taxi op de afgesproken tijd voor de deur te hebben.

Pick up op tijd en vriendelijke chauffeur

Ik zal sneleentaxi.nl in de toekomst vaker gebruiken

Taxi voor Schiphol kwam midden in de nacht niet opdagen.

Taxi geboekt voor 4 uur 's nachts om naar Schiphol te gaan. Bevestiging paar dagen van te voren nog ontvangen. Taxi kwam helemaal niet opdagen en vervolgens met eigen auto toch maar naar Schiphol gereden. hele dag bezig geweest om vrienden te regelen die onze auto daar zo snel mogelijk weg konden halen zodat we niet honderden euro's aan parkeren kwijt zouden zijn. We kregen redelijk snel reactie van de klantenservice. het betaalde bedrag werd gelukkig gelijk terug gestort en een tegoed van EUR 20 op mijn account waar ik niks aan heb. Verdere compensatie werd volledig verworpen. Waardeloze dienst.

Snel

Gewoon op tijd, keurig verzorgd, nette auto, fijne rit

Gewoon op tijd, keurig verzorgd, nette auto, fijne rit

Zo fijn,van huis tot evennement dankzij sneltaxi een fijne avond uit!

Taxi was op tijd. Vriendelijke chauffeur, prima rit gehad.

geweldig

punctueel, uitstekende communicatie met chauffeur

Ruim op tijd, heel netjes

De chauffeur was er 20 minuten vantevoren en was erg netjes. Ik boek zeker nog eens!

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht