Top taxi

Gewoon top. Geen stress, taxi op tijd, goede auto en top chauffeur.

Mooi op tijd opgehaald naar het feest toe

Zeer positief

Alles top

Reservering, communicatie, tijdigheid en chauffeur helemaal top Geen punt van kritiek

Perfecte uitkomst bij uitgevallen treinen, en prijs was goed!

Aan te bevelen!

Helemaal super. Keurig op tijd. Chauffeur wist dat het vast stond richting Schiphol rond spitstijd en kende goede alternatieve routes

Prima taxirit, mooi op tijd en goede service

Taxichauffeur was mooi op tijd, ruime bus en vriendelijk.

Op tijd, netjes en goed.

Op tijd, beleefde en nette chauffeur en goede afhandeling

Alles wat je van een taxi rit verwacht

Op tijd, vriendelijk, behulpzaam, veilige rit.

Slecht, taxi geannuleerd i.v.m. geen chauffeur.

3 weken geleden een taxi geboekt via sneleentaxi.nl. afgesproken tijdstip 01.00. Om 16.30 wordt de taxi geannuleerd(waarbij de email in spam wordt ontvangen). Je kunt je voorstellen dat als je op een bruiloft bent, je de spam mail niet leest. Kortom erg vervelend dat een taxi rit die 3 weken geleden geboekt is , geannuleerd wordt met de reden dat er geen vervoerder is. Voor ons nooit sneleentaxi.nl meer.

gewellig

Het was een beetje jammer dat ik de recervering om 19.00 had moesten heel snel eten ik had nog gebeld voor later op tehalen maar kon u niet bereiken maar dat is mijn fout,maar het was super geregeld waren op tijd en met vertrek ook op tijd het was super dat ze belde dat ze er aan komen,

Super goed geregeld

Zoveel respect voor de taxichauffeur van de terugreis! Wat een gaos rond de arena in Amsterdam!!

Echt top!

We hadden een taxi om 3.20 uur. Hij was een paar minuten eerder, stuurde een SMS dat hij er stond en was heel vriendelijk! Echt goed!

Top geregeld.

Precies op tijd opgehaald en afgezet. Keurig gereden

Eenvoudig te boeken, keurig op tijd en prima chauffeur

Het boeken was eenvoudig ondanks het late tijdstip (rond middernacht). Verder ontving ik keurig een (mail) bevestiging en 15 minuten voor het ophalen een telefoontje dat de taxi onderweg was. Prima chauffeur, keurige rijstijl. Tevreden rit gehad!

Topritje

Op tijd, onderhoudende chauffeur. Prima

Erg vriendelijke chauffeur

Erg behulpzaam

Uitstekend.

Enorm betrokken chauffeur die persoonlijk contact opnam.

Het was voor mij de eerste keer dat ik een taxi heb gepakt naar het vliegveld ipv zelf rijden. Toch spannend, zullen ze wel komen, zijn ze op tijd? Ik moest om 2 uur ‘s nachts weg en om 1.55 was de taxi er. Er werd netjes gebeld dat hij er was, heeft mijn koffer achterin gelegd en daarna zijn we gaan rijden. We waren perfect op tijd op het vliegveld. Het is me als heel aangenaam ervaren en heeft zeker alle stress bij me weggenomen. Super!

Fijne chauffeur

Helaas meer dan een uur moeten wachten omdat het rondom de arena een gekkenhuis was. De chauffeur bleef ons op de hoogte houden en deelde op een gegeven moment zijn locatie zodat we konden zien waar hij was. De chauffeur was erg aardig

Keurig op tijd, prima reis en prettige chauffeur!

Uitstekend,, chauffeur was ruim op tijd, en heeft goede rijstijl.

Serieuze en betrouwbare service, erg tevreden

Alles volgens afspraak verlopen.

Makelijk online reserveren en zeker niet duur. Alles volgens afspraak verlopen.

Prima verlopen

Chauffeur belde om te melden dat hij kwam. Kon daardoor aangeven waar ik precies stond te wachten. Vlotte rit en een aardige chauffeur.

Gemakkelijk

Nooit eerder een taxi via deze weg besteld maar positieve ervaring over hoe gemakkelijk dit ging. Prijs en kwaliteit is perfect in verhouding. De taxichauffeur was heel vriendelijk en was meedenkend omtrent het moeizaam kunnen komen bij het ophaal adres.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht