Vriendelijk Beleefd netjes schoon op tijd

Chauffeur was keurig op tijd en vriendelijk

Taxi was op tijd en prima chauffeur

gewoon goed, wat wil je meer

gewoon goed zoals het hoort

Heerlijke rit!

Van tevoren telefoontje dat chauffeur er aan kwam. Keurig op tijd voor de deur. Ruime en zeer schone auto. Vriendelijke chauffeur met aangename rijstijl. Aanrader!

Het zat wel SNOR met onze taxi rit

Een prima rit zowel heen als terug met een perfecte service .

Het was uitstekend. Rustig en betrouwbaar.

Voor herhaling vatbaar. Heel correct rustig en op tijd. Aangenaam en rustige rijstijl. Dank je wel.

Prima geregeld.

Makkelijk online te regelen. Was even zoeken met de taxi vinden, maar voor de rest helemaal goed. Prettige chauffeur die ons veilig van A naar B vervoerd heeft.

snel en op tijd

netjes en snel

Vriendelijke chauffeur veilige taxirit

Mijn taxirit was helemaal prima en het rijgedrag van de chauffeur veilig en goed. Ons gesprek gezellig en de man is vriendelijk en intelligent.

Eerst te hard, daarna prima.

Chauffeur interpreteerde dat we snel wilden en dat was nergens voor nodig, Iets te hard is oké, maar op de snelweg met 160+ en door bochten alsof het een kart is, is overdreven, Toen ik er wat van zei werd het aangepast. Verder netjes.

Geweldig goed.

Was net geland en werd gebeld door de taxichauffeur. Buiten was het even zoeken waar hij geparkeerd stond. Na wat telefoontjes, zagen wij de chauffeur zwaaien. Wij hebben geen spijt dat wij voor jullie hebben gekozen! Wij kiezen voor een volgende reis zeker voor dit bedrijf.

TOP!!!

Uiterst vriendelijke chauffeur en service gericht bij het vervoer vanaf het Gelredome.

Super, keurig naar Schiphol gebracht

Goede service.

Chauffeur was netjes op tijd. En reed rustig naar plaats van bestemming.

Keurige kundige chauffeur

Taxi was snel geregeld.

Prima chauffeur

Chauffeur was aardig en reed rustig zoals gevraagd

Een Positieve ervaring!!

Via snel een taxi een taxirit besteld naar de cruiseterminal Rotterdam, de chauffeur was keurig op tijd met een zeer nette en luxe taxi, tot de volgende keer!!

Snelle rit

Nadat we opgehaald waren, prima rit

Keurig op tijd!

Goede ervaring met dit taxibedrijf. Keurig op tijd om 5 uur in de ochtend.

Vriendelijk en comfortabel

Chauffeur was ruim op tijd. Behulpzaam met bagage. Prettig gesproken.

Vriendelijke chauffeur en heel stipt

Perfecte timing en heel goed te volgen via de ‘my location’-what’s-app. Vriendelijke en correcte chauffeur, zeer gedienstig. De brave man vertelde van Syrië afkomstig te zijn. Sprak enkel Engels.

Zwaar klote

Waren op tijd geland maar mochten vliegtuig nog niet uit ! Chauffeur belde al voor de afgesproken tijd en dat als we er niet waren binnen 15 min hij weg zou zijn ! Ik kan er niks aan doen dat we niet het vliegtuig uit mochten Gebeld met sneleentaxi maar daar kon je alleen mee mailen . Dus gemaild maar helaas werd ons verhaal niet aangehoord en gaven taxichauffeur gelijk ??? Heb bewijs van alles maar niks . Er werd ook niet voor andere taxi gezorgd dus we zijn zelf met een taxi naar huis moeten komen voor maar liefst €422 !!! Terwijl ik voor sneleentaxi al €280 euro had betaald Daar sta je dan op Schiphol en in de kou gezet Noooooit geen sneleentaxi meer voor ons Geen oplossing… niks Doei fijn gevoel als je terugkomt na lange vlucht savonds laat

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht