Alles goed geregeld
Duidelijke prijsopgave, na reservering nog paar keer contact gehad. Taxi was mooi op tijd
De chauffeur belde met de mededeling dat hij wat vroeg was en al voor de deur stond. Nou ik was al klaar dus ben maar gelijk naar beneden gegaan. Er ontspon zich een heel aangenaam gesprek, niet over koetjes en kalfjes maar vooral over normen en waarde. Ja mijn dag begon goed op deze manier. Ik moest naar het oogziekenhuis voor een staaroperatie dus ik kon wel even wat afleiding gebruiken. Doe de chauffeur de hartelijke groeten
Op tijd. Vriendelijk en behulpzaam
Uiterst professioneel aardig en behulpzaam! Een aanrader!
Netjes op tijd. Werd gebeld door de chauffeur.
De site en het reserveren werkt gemakkelijk en snel. Daarin ook zeer aan te bevelen! Op de avond zelf was alleen de taxi er veel te vroeg (20 minuten) en wou dan ook dat wij gelijk zouden instappen, anders zou hij doorrijden. Gezien de planning van de avond (bruiloft) konden wij niet eerder weg dan de afgesproken tijd die wij online hadden aangegeven. Gelukkig na flink onderhandelen bleef de taxi staan. 2 van onze reisgenoten hebben de taxi daarom niet gehaald... Naar huis toe werd erg chaotisch en onveilig gereden - waarschijnlijk omdat hij twee afspraken tegelijkertijd had.
Men was bereid om een stukje door te rijden bij Pinkpop ivm een kapotte kar met Pinkpop spullen. Waarvoor mijn Dank.
Perfect.
Aardige en nette chauffeur perfect op tijd Deze man krijgt een dikke 10 Dank u wel voor uw goede zorgen
Goede ruimte en snelle service
Waren netjes op tijd. Goede service
Taxi was op tijd; aardige en goede chauffeur!
Naam chauffeur vergeten, maar was een zeer respectvol persoon die ruim op tijd was en keurig telefonisch informeerde. Was ook zijn dagelijkse werk om nachtritten naar Schiphol uit te voeren. Zeker voor herhaling vatbaar!
Keurig op tijd opgehaald en vlotte rit naar bestemming, zowel heen als terug.
Goed en snel telefonisch contact bij aankomst op Schiphol. Werden opgewacht door een vriendelijke en rustige chauffeur. Heeft ons veilig thuis gebracht.
Prima op tijd, top chauffeur
Ik heb een heel goede ervaring met de boeking die ik heb gedaan. Wat ik zeer waardeer is de heel goede communicatie. De vervoerder kwam op de tijd die was afgesproken. Ik kan Leeneentaxi aan iedereen aanbevelen.
We werden keurig op tijd opgehaald door een vriendelijke en behulpzame chauffeur. Het taxi busje was echter gedateerd en niet echt geschikt voor deze trip. De rolstoel ingeklapt kon maar nauwelijks achterin met onze bagage. We hadden zelfs 1 stuks minder bagage dan we opgegeven hadden. Daarbij had het taxi-busje geen airco, wat op die dag echt wel heel fijn was geweest. Dus we kwamen heet en bezweet aan op Schiphol. Maar wel keurig op tijd.
Makkelijke ritjes, die kunnen ze wel voor je regelen tegen een hoge prijs. Maar verder laten ze jje gewoon barsten bij SnelEenTaxi. Misschien kunnen ze beter hun naam wijzigen naar "MisschienOoitWelEenTaxi". Donderdag 20 juni 2024 via deze toko voor een kleine 60 euro een taxi geregeld van station Emmen naar Landal Land van Bartje in Ees. Duur, maar dat ging goed. Daarna konden ze bij SnelEenTaxi echt helemaal NIETS meer voor ons betekenen. Zaterdag wilden we naar Wildlands en waren we bereid om wederom FLINK TE BETALEN voor 2x een taxi...... nou vergeet het maar hoor. We zijn uiteindelijk met QBus en QLiner (waarvoor dank, die verlenen service, nooit verwacht dat ik dit zo zou zeggen) alsnog bij Wildland gekomen (top park, aanrader) en ook weer terug bij Landal Ees. Toen meteen een taxi terug naar station Emmen besteld voor maandag (dat was dus op zaterdag!!!). Op zondag in de middag keregen we WEDEROM een anulliering van SnelGeenTaxi. Hun reactie: "Nou, dan moet u echt zelf maar wat taxi-centrales gaan bellen". Wat een enorm KANSLOOS bedrijf is dit.
Beste Bas, Bedankt voor je review en je feedback! Ik heb even gekeken naar de ritten die je bij ons hebt geboekt. Ten eerste wil ik je wat meer duidelijkheid geven over de prijs van je rit Emmen - Ees. Het is momenteel erg druk in de taxibranche en er is nog steeds een schaarste aan chauffeurs. Je rit van Emmen naar Ees werd ook op een korte termijn geboekt. Om dan dus nog een chauffeur te vinden voor je rit, moeten we een wat hogere prijs rekenen om de kans dat we iemand voor je hebben zo hoog mogelijk te maken. Gezien je verdere ontevredenheid wanneer er geen chauffeur beschikbaar was, verwacht ik dat je snapt dat wij de scherpere prijs iets meer opofferen om wel een chauffeur te kunnen regelen voor je rit. Helaas heb je gemerkt, dat wij, met de huidige drukte en schaarste in de taxi branche, niet altijd een vervoerder beschikbaar hebben voor je rit. Het spijt ons zeer dat we je in deze gevallen niet konden helpen, maar hier kunnen wij helaas niets aan veranderen. Je geld is uiteraard teruggestort en we hebben verder ook nog een tegoed op je account gezet voor als je in de toekomst nogmaals een taxi nodig hebt. We kunnen (ook in deze drukte) alsnog wel voor 99,9% van de ritten die meer dan 24 uur voor aanvang worden geboekt een vervoerder regelen. Ik weet dus zeker dat we je een volgende keer wel beter kunnen helpen met je vervoer! Met vriendelijke groet, Sybren van sneleentaxi
Wij bestelde een taxi voor 04.30 uur om ons naar Schiphol te brengen. Vooraf gebeld om te vragen of het zeker was dat we werden opgehaald. Er is ons gegarandeerd dat we opgehaald zouden worden, dus hebben geboekt. Helaas kwam er geen taxi opdagen en konden alleen maar bellen vanaf 9.00 uur, dus onbereikbaar! Daar sta je dan, midden in de nacht. Na veel moeite iemand kunnen vinden die ons gelukkig voor € 50,- wilden wegbrengen. We kregen alleen de betaalde ritprijs van € 37,50 terug en ze vonden het wel heel vervelend voor ons, maar bij een volgende boeking kreeg ik dan wel € 10,- korting. Die volgende keer gaat er echt niet komen.
Beste Wim, Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat je rit niet verlopen is zoals gehoopt. Vanaf 24 uur voor aanvang van je rit kan je bij je boeking de bedrijfsnaam en het telefoonnummer van je chauffeur inzien. Mocht je dus nog specifieke vragen hebben over het ophaalmoment of bevestiging willen over de rit kan je de chauffeur altijd even direct contacteren. Ik begrijp dat je voorafgaand aan de rit naar ons support team hebt gebeld over de boeking zelf. Ik zie bij je rit dat de chauffeur inderdaad niet op tijd op locatie is verschenen. Het klopt dat het supportteam vanaf 09:00 ‘s ochtends telefonisch bereikbaar is, echter is het altijd mogelijk de chauffeur direct op te bellen in het geval dat deze nog niet op locatie is verschenen op de ingeboekte tijd. Alsnog begrijpen we dat deze situatie niet fijn voor je is verlopen en dit spijt ons. Vandaar dat we de kosten van de niet uitgevoerde rit toentertijd ook direct terug naar je hebben overgemaakt, in combinatie met een tegoed. In verband met de vervelende ervaring zal ik hier nog een extra tegoed bovenop toevoegen aan je account om zo het volledige verschil van de andere taxirit te dekken. Ik zie dat je na deze vervelende ervaring nog een andere rit bij ons hebt gehad die hopelijk je vertrouwen in ons tot op zekere hoogte iets heeft kunnen herstellen. We hebben vertrouwen in ons platform en we zijn ervan overtuigd dat we je bij je volgende ritten fijne ervaringen kunnen bieden! Met vriendelijke groet, Laure van sneleentaxi
Ik werd gebeld door de chauffeur, mooi op tijd. Hij was zelfs meer in de buurt dan waar we eigenlijk hadden afgesproken dus is ons daar komen halen. Hierdoor hoefden wij een stuk minder ver te lopen. Dit was top. Hele aardige man!
Diverse keren tot tevredenheid taxi bij Sneleentaxi geboekt. Maar wat jammer het kopje BETROUWBAAR op website blijkt toch niet helemaal te kloppen! Het vliegtuig was nog maar net geland 22.45 uur, of er werd gebeld door taxichauffeur die ons naar huis zou brengen dat hij de rit niet uit kon voeren, had ook geen andere oplossing voor ons! Sneleentaxi is maar tot 22.00 uur bereikbaar dus daar stonden we met onze koffers! Uiteindelijk een taxi geboekt bij Airport Rotterdam voor een schrikbarend bedrag. Volgende ochtend gebeld met Sneleentaxi, ze namen echter geen verantwoording op zich en schuiven het af op de desbetreffende chauffeur! Er kon nog geen excuses vanaf! Voor de kosten die we gemaakt hebben bij het andere taxibedrijf krijgen we geen vergoeding, STAAT IN DE VOORWAARDEN VERMELD, DUS EEN TAXI BOEKEN OP EIGEN RISICO! Jammer dat er zo met trouwe klanten wordt omgegaan, kreeg wel direct na de melding een coupon van € 30,00 voor een volgende taxirit! NOU MOOI NIET, BETROUWBAAR? ALLEEN ALS HET HUN UITKOMT.
Beste Stephany, Wat vervelend om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad met ons platform. Ik zie dat er inderdaad iets niet helemaal goed is gegaan met je terugrit en dat je hierover een klacht bij ons hebt ingediend. Ik zie dat er direct maatregelen zijn getrokken naar de chauffeur die niet juist gehandeld heeft en dat de kosten van je rit teruggeboekt zijn. Ook is er direct een tegoed toegevoegd aan je account in verband met de vervelende omstandigheden en om zo eventueel het verschil met de andere taxi enigszins te compenseren. Bovendien zie ik dat inderdaad vaker ritten bij ons geboekt hebt die wel goed verlopen zijn en dus spijt het ons dat deze vervelende ervaring je vertrouwen in ons geschaad heeft. We zijn ervan overtuigd dat als je ons nog een kans geeft, we jou wel een plezierige ervaring kunnen geven. Met vriendelijke groet, Laure van sneleentaxi
Onderweg van een vakantie naar huis een taxi geboekt vanaf centraal station naar huis. Bepakt en bezakt met koffers en tassen. Een kwartier van tevoren een mail dat de rit is geannuleerd, omdat ze geen chauffeur konden vinden. Wel vooraf een fiks bedrag moeten betalen. Gelukkig op het centraal station bij een taxistandplaats een taxi kunnen scoren die ons ook nog eens voor minder dan de helft van de prijs sneleentaxi.nl heeft vervoerd. Voor ons nooit meer sneleentaxi.nl
Beste Marijke, Bedankt voor het achterlaten van een reactie. In het geval van jouw rit, die je voor over 40 minuten wilde inboeken, hebben we een systeem voor ritten die op korte termijn worden geboekt. Dit systeem zoekt automatisch voor 5 minuten naar een beschikbare chauffeur en mocht er dan geen beschikbare chauffeur worden gevonden, wordt de rit geannuleerd en wordt het betaalde geld uiteraard teruggestort. Dit systeem zorgt ervoor dat wij onze klanten die met spoed boeken snel uitsluitsel kunnen geven over hun rit. Ik zie dat jouw rit in dit systeem terecht is gekomen en dat we helaas geen chauffeur beschikbaar hadden. Helaas kunnen we je zonder chauffeur echt niet helpen. Bovendien had ons support team je vragen en klachten graag ontvangen om je zo ons systeem beter te hebben kunnen toelichten en eventueel verder hebben kunnen helpen. We hopen dat we je binnenkort nogmaals kunnen helpen met je vervoer en hopelijk hebben we dan vervoerders beschikbaar voor je geboekte rit! Indien je langer van tevoren boekt hebben wij eigenlijk altijd wel een vervoerder voor je ritten. Met vriendelijke groet, Laure van sneleentaxi
In 1 woord geweldig. Misschien hebben we het getroffen, dat kan, want we hebben ook de negatieve reviews gezien, maar wij zijn heel erg tevreden. Vandaag een retour naar en van het ziekenhuis en zowel op de heenweg als de terugweg troffen we een zeer sympathieke chauffeur. Er werd keurig gebeld dat ze er waren. Van te voren kregen we in de app keurig de naam van de vervoerder mèt telefoonnummer. Niets dan lof!
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht