Prima geregeld

Een week van tevoren rit doorgegeven en prima geregeld

Fantastisch vriendelijke chauffeur

De chauffeur was heel flexibel en erg vriendelijk! We zijn heel tevreden.

Hij was keurig op tijd

Hij was keurig op tijd en reed goed. Het was onze bruiloft dus fijn dat het zo ver van te voren geregeld kon worden. Top

Aangenaam verrast door de betaalbare goede service!

Ik had de taxi last minute voor onze gasten uit Kenia geboekt. Vlak voor vertrek kreeg ik een automatische mail van sneleentaxi met een 06 nummer erbij. Omdat mijn gasten niks hadden laten weten dat ze op waren gehaald belde ik het 06 nummer. Dit bleek gelijk het nummer van de chauffeur te zijn die kon beamen dat de gasten in zijn taxi zaten en ze onderweg naar Schiphol waren. Alles perferct gelopen, zeker een aanrader!

Netjes en gezellige rit

We waren met een groep, die de bus hadden gemist na een festival. Ik kon maar voor 8 personen reserveren terwijl wij met 9 personen waren. De chauffeur was zo aardig om de hele groep mee te nemen en was erg aardig. De rit was aangenaam en veilig.

Fijn en betrouwbaar bedrijf!

Fijn bedrijf. Reservering was makkelijk gemaakt door middel van een eigen profiel op de website. Je kunt betalen via IDeal en je creditcard. Prettig: je kunt je reservering nog tot kort tevoren annuleren; je ontvangt dan gewoon je geld terug. We reisden van Hoofddorp naar Schiphol: een korte afstand maar wel fijn met twee koffers en handbagage. Op de heenweg hadden we een ochtendvlucht. Iets eerder dan afgesproken stond onze chauffeur al voor onze deur: hij klopte aan in plaats van onze bel te gebruiken. Heel netjes! Het was immers vroeg in de ochtend. De service was bijzonder goed en vriendelijk: onze koffers werden meteen overgenomen en in de auto geladen. Portier werd open gehouden: klassieke service. De rit was plezierig en de wagen schoon en netjes. We zaten heerlijk ruim. De rit werd uitgevoerd door Taxi Martin Smeding: echt bijzonder goed! Heerlijk om voor je eigen deur in te stappen en bij de vertrekpassage op Schiphol bij de juiste luchtvaartmaatschappij te worden afgeleverd. Onze terugreis was 's avonds. Na aankomst zeer heldere communicatie door Onur. We kregen een app-bericht en konden kiezen waar we opgehaald wilden worden: ofwel boven (bij de vertrekpassage) danwel bij het afhaalpunt beneden. Keurig! Exact op tijd kwam hij aan na telefonisch contact. Keurige rit naar huis en hoffelijke service. Ook nu was de auto schoon en ruim. De prijs is heel erg goed. Als je op tijd boekt scheelt het ook nog eens aanzienlijk. Wij reisden nu in mei en komende oktober doen we het beslist weer! Geen OV meer naar Schiphol voor ons, ook al wonen we zowat op de luchthaven.

Keurig nette chauffeur

Chauffeur was 10 minuten voor de afgesproken tijd, keurig geholpen met de koffers en afgezet op Schiphol:-)

Op tijd!!

Kende de weg.

Duidelijke website, goede communicatie. En, Taxi netjes op tijd!

Heenreis naar Schiphol.

Het bestellen van de rit via de site verliep erg makkelijk. Chauffeur was keurig op tijd, hielp met inladen van de koffers en reed snel en veilig naar de plaats van bestemming. Top geregeld. Nu de terugreis afwachten over 3 weken.

prima , in orde gekomen

taxi was stipt op tijd, zelfs nog iets te vroeg Heerlijk

Hele goeie ervaring

Taxi was ruim op tijd, vriendelijke chauffeur die goed de weg wist en belde dat hij iets eerder was maar dat ik rustig m’n tijd kon nemen.

Netjes op tijd. Vriendelijke chauffeur.

Op tijd gehaald, goede chauffeur en op de juiste plaats gebracht!!

De chauffeur was vriendelijk en we goed met elkaar kunnen communiceren. Fijne auto, goede reis en op tijd op Schiphol. De plaats van bestemming!!

Zeer nette chauffeur

Zeer goede en nette chauffeur en stip op tijd zeer vriendelijk en netjes,aan rader

Goede service, op tijd en behulpzame en vriendelijke chauffeur

Op het afgesproken tijdstip

De taxi stond er op het afgesproken tijdstip. Hij moest even op ons wachten maar dat was geen probleem. Fijne rit

Nette wagen, aardige chauffeur

Vanuit hotel Waalwijk naar AirPort Eindhoven voor goede prijs. Nette Tesla model S en op tijd.

Prettige taxichauffeur en ruim op tijd

Prettige chauffeur en hij was ruim op tijd. Kreeg een app toen hij in de straat was en een app bij t afzetten om een prettige reis te wensen!

Uiterst positief

Onze rit naar schiphol was prima. Op exact de afgesproken tijd opgehaald en een erg vriendelijke chauffeur.

Punctueel en flexibel. Vriendelijke chauffeur

Mooi op tijd, prettig en effectief contact met centrale. Snel inspelen op aanpassing tijd en locatie.

Prima geregeld

Alles geregeld vlgs afspraak. Ik raad iedereen sneleentaxi aan.

Leuke chauffeur, luxe auto

Alles super gegaan

Taxi Milan is echt top

Goede taxirit, op tijd en vriendelijk.

Vriendelijke chauffeur, was op tijd en goed gereden.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht