Gezellig en snel

Was een leuke korte taxirit met gezellige chauffeur.

Heel fijn

Mooi optijd aardige chauffeur. Erg tevreden.

Keurig op tijd en prima service

Nette auto met uiterst vriendelijke chauffeur

Helemaal super, zeer tevreden

Zeer accuraat en vriendelijk

Op tijd en gezellige chauffeur

Tijdens de rit spraakzame chauffeur die zijn vak verstaat en daar tevens serieus mee omgaat. We zeggen dus ook tot de volgende keer..!! We zijn al eens eerder door jullie naar Schiphol gebracht. ( We woonden toen op ander adres ) Groetjes uit Benidorm ;)

Fijne rit naar Gulpen

Fijne rit. Taxi was wat eerder dan afgesproken wat ik prettig vond omdat ik daardoor eerder bij de start van mijn Race was. Onder de startboog afgezet zodat ik geen meter te veel hoefde te lopen. 80km was al genoeg ;-).

Vriendelijke chauffeur die mij volgens de afgesproken tijd op plaats van bestemming heeft gebracht

Chauffeur kwam in de vroege ochtend mooi op tijd om mij naar Schiphol te brengen. Prima rit en een leuk praatje.

Een goede communicatie. Gebeld over 5 min vertraging. Prima service en contact.

Op tijd, professional en communication. Bedankt

Opgelucht

Dit was de eerste keer dat ik een taxi nodig had van van Rotterdam Airport naar Schiphol en uiteraard hadden we vertraging..... De chauffeur heeft netjes op ons gewacht op de afgesproken plek. Nette chauffeur en zeer nette auto/ bus.

Prima rit

Chauffeur belde dat hij er bijna was, was goed op tijd en de rit verliep naar wens.

Heel netjes en op tijd

Op tijd Rustig rijden en nette taxichaffeur

Heel goes

Verademing. Rust en comfort

Ik maak gebruik van zittend ziekenvervoer om naar zorgaanbieders te kunnen reizen. Eerst zat ik bij een taxicentrale waar ritten gecombineerd werden. Je bent al snel uren onderweg, en als je NAH hebt is het onrustig met meerdere mensen in één taxi. De overstap naar sneleentaxi is een verademing. Ritten boeken gaat makkelijk. Standaard solovervoer. Grote complimenten ook voor de chauffeur van taxi Eerbeek, die een heel ontspannen rijstijl heeft en erg aardig is. Ik kwam voor het eerst uitgerust aan, in plaats van gestrest.

Zoals afgesproken

Vriendelijke chauffeur, keurig op tijd. Maar wat een bizarre prijs voor een rit van 9min!!

Zeker goede ervaring gehad ik zou dit iedereen aan raden die snel van a naar b moet gaan. Top service!!

Stipt

Stipt op tijd opgehaald, aardige chauffeur, behulpzaam met bagage

Taxi stond al klaar, aardige man, beleefd, fijne rijstijl.

De taxi stond al klaar, chauffeur begroette ons vrolijk, hielp met inladen koffers. Chauffeur heeft fijne veilige rijstijl, wij waren stil (midden in de nacht) en hij paste zich daarop aan. Zette ons voor de deur netjes af, wenste ons goede nacht en vertrok. Erg vriendelijk en netjes!

Fantastisch en op tijd

Vriendelijke chauffeur en was ruim op tijd. Gezellig zitten kletsen

Prima op tijd, ruime en schone taxi

Aardige chauffeur, schone taxi en ruim op tijd, kortom prima geregeld!

top

Op tijd en een gezellige rit.

Super confortabele rit

Direct na landen op Schiphol deze service geboekt. Binnen een uur stond de auto klaar. Super comfortabele rit gehad en aardige chauffeur. Keurig verzorgd, en de auto was helemaal schoon.

Super ervaring!

Chauffeur hield mijn vlucht goed in de gaten! Na een lange dag werken en vliegen heb ik een gezellige en comfortabele rit terug naar huis gehad! Eerste keer gebruik gemaakt van sneleentaxi maar dit is zeker niet de laatste keer!

Snelle service goede communicatie

Fijne afspraken, snel geregeld

Op tijd, vriendelijk en goede chauffeur

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht