Toevoeging aan avondje uit

Taxi was ruim op tijd. Hele vriendelijke en gezellige chauffeur. Heeft onze avond nog beter gemaakt! 10/10 would recommend

Hele aardige chauffeur. Chauffeur melde zich eerder en kreeg hiervan netjes een appje. Chauffeur was ook heel aardig

perfect op tijd in stijlvolle oldtimer naar vliegveld gebracht

reserveringsproces makkelijk en duidelijk taxi was perfect op tijd extra leuk: het betrof een erg stijlvolle old timer chauffeur heerlijk relaxed veilig op vliegveld afgezet

De dag voordat de taxi ons naar de luchthaven van Dusseldorf bracht stuurde de taxichauffeur ons een appje met de aankondiging dat hij ons op het afgesproken momen zou ophalen. Een kwartier voor de ophaaltijd belde hij netjes aan zette onze koffers in de auto, en nodigde ons uit om in te stappen. In Dusseldorf werden wij netjes voor de deur afgezet,koffers eruit en konden wij relaxed aan onze reis beginnen.Wat een fantastische service! Taxi oppe Ruiver,heel erg bedankt!

Precies op tijd!

De chauffeur laadt de koffers in en rijdt in een rustig tempo naar Schiphol. We komen daar op de geplande tijd aan

Moussa was een zeer fijne chauffeur!

Zeer fijne chauffeur en nette auto!

Op tijd

Goede ervaring met het afhalen.

De chauffeur hielp ons goed met het afhalen van de koffers maar bij aankomst op Schiphol laadde hij alleen de koffers uit..hij hielp niet bij het zetten van de koffers op een karretje.

Goede communicatie!

Taxi voor mijn 87-jarige moeder besteld die nog nooit met taxi gereden had. Nette taxichauffeur die nog berichtje gestuurd heeft dat ze veilig thuis was...top!

Excellent service

I had booked the taxi to take my mum to the airport. The driver arrived several minutes in advance, and was incredibly professional, kind and helpful. Thank you :)

Goede prijs. Taxi kwam op tijd. Zeer prettige ervaring

Ik was er eerder, was geen probleem.

Op tijd en vriendelijk

Precies om 04.00 werd ik gebeld door de vriendelijke chauffeur die mij naar Schiphol heeft gebracht. Zeer aanbevolen!

positieve ervaring.

de chauffeur was ervaren en vriendelijk, kwam op de afgesproken tijd en zelf de aankomsttijd klopte. Verder commentaar is overbodig want het prima geregeld. Met vriendelijke groet, Mevr. T. Bruné Romboutstraat 110 4921 EJ Made

Op tijd en rustig gereden

Op tijd en rustig gereden

Top service!

Hij was op tijd en goed geholpen met bagage!

TOP!!!!!

OP tijd, vriendelijk, hulpvaardig!

Op tijd,beleeft

Taxi was keurig op tijd. Chauffeur was uitermate beleeft en vriendelijk, ook zijn rijstijl was perfect! Heerlijk relax ritje in de Mercedes gehad . Zeker voor herhaling vatbaar.

Stipt, vriendelijk

Op tijd , keurige chauffeur en keurige auto( busje)

Netjes van te voren aangemeld, super op tijd en een hele vriendelijke behulpzame chauffeur!!

Keurig op tijd en vriendelijke chauffeur.

Na een lange vlucht is het fijn dat de taxi exact op tijd was.

Prima, op tijd aanwezig, vriendelijke chauffeur.

Perfect op tijd en goede service met kantoor

Ik ga straks alleen nog maar zo op reis geen gezeur met meter prijzen gezellig onderhoud

Op tijd en veilig

Goede auto, prima chauffeur en stipt op tijd.

Keurig op tijd. Bus bestel veel ruimte

Leuke chauffeur

Atoomweg 63