Service op topniveau

Chauffeur zeer netjes in het contact. Veilig gereden naar Brussel Airport. Goede tips ook voor het ophalen. Wij zouden graag dezelfde chauffeur willen als op de heenreis.

snel op tijd en behulpzaam

Aardige behulpzame man bracht ons vanuit Eindhoven airport naar boxtel. Een fijn gevoel dat je ondanks wat vertraging toch kunt rekenen op deze taxi. In de toekomst zal ik vaker gebruik maken van deze taxi.

keurig op tijd, prettige chauffeur

op tijd, prettige rit

op tijd, prettige rit, mooie auto

Prima service, snel geboekt en betrouwbaar.

De site werkt vlot. Taxi was beide keren keurig op tijd. Vriendelijke chauffeurs.

Taxichauffeur viel bijna in slaap

Bizar slechte ervaring gehad. We hadden een rit op zondagmiddag naar Eindhoven Airport. De chauffeur was netjes op tijd. De buitenkant van de bus was in jaren niet gewassen (hij had daar geen tijd voor). Ook de binnenkant was meer dan vies, goor! Neem je werk en klanten serieus en zorg voor een schone taxi, kleine moeite denk ik dan. Het ergste was echter de chauffeur zelf. Die maakte direct een erg vermoeide indruk, waardoor ik extra alert was. Ik vroeg ook hoelang zijn dag al duurde en hij gaf aan middag in de nacht te zijn begonnen, dit zou zijn laatste rit worden. Via de binnenspiegel zag ik dat hij moeite had om zijn ogen open te houden en toen deze ook daadwerkelijk een keer dichtvielen heb ik direct gevraagd of hij bij de eerste tankstation eraf wilde gaan. Daar aangekomen gezegd dat ik liever zelf verder reed, maar dat wilde hij niet. Hij gaf aan dat hij toch niet slingerend over de weg ging en al 23 jaar schadevrij reed. Dat was dus blijkbaar zijn maatstaf en geeft ook wel aan zichzelf te overschatten en liever nog even 160 euro meepakt dan gewoon naar bed te gaan. Het risico wat hij neemt is echt onacceptabel. De kwaliteit bewaking van snel een taxi kan beter. Platform werkt top dus zal het vast nog een keer gaan gebruiken maar hoop dan wel dat dit soort ervaringen niet meer voorkomen.

Vriendelijk en mooi op tijd

Wij waren net gearriveerd en de taxi stond al klaar. De chauffeur had ook al gebeld van te voren. Binnen 10 minuten waren we op Schiphol.

De taxi was er goed op tijd. Het was een vriendelijke behulpzame chauffeur.

Taxi op tijd

Taxi was op tijd, belde netjes dat 5 minuten van ons huis was. Goede service, aardige chauffeur

De taxi was prima op tijd!

We hadden een Super vriendelijke bestuurder en we waren mooi op tijd op de luchthaven!

Prima geregeld

Taxi was keurig op tijd

Ruim op tijd en vriendelijke chauffeur

De taxi was ruim op tijd en de chauffeur was een vriendelijke en rustige man.

Heel aangenaam

Attente chauffeur, keurig op tijd en rijdt zeer verantwoord. Prima ervaring.

Uitstekende rit

Goede communicatie, zeer goede chauffeur. Schone taxi. Kon niet beter

Gezellig

Lekker kletsen doordat de rit kort duurtde..

Weggegooid geld

We hadden een taxi vanuit Amsterdam naar Zeewolde, maar meneer belt ons paar minuten voor de afgesproken tijd dat we ergens een kwartier verderop moesten komen, terwijl de afgesproken locatie prima was. We zijn daar naartoe gelopen, maar meneer was nergens te bekennen. €230 kwijt, terwijl de taxi die ons toen zonder afspraak kon brengen €200 was. Nu een voucher van €35 gekregen, alsof ik nog een keer in deze onzin trap…

keurig op tijd, service was prima.

keurig op tijd met het ophalen, prettige rit en ook keurig op tijd op plaats bestemming. Terugrit op 26/4 was chauffeur vlgs hem op de juiste afhaalplek, dit was niet juist. Via de telefoon hem naar de juiste plek gestuurd.Eerst deed hij toen moeilijk over de extra kilometer die ik zou moeten betalen. Tijdens de rit wel een prettig en goed gesprek met hem gehad en met een handdruk afscheid van hem genomen (zonder bijbetalen)

Voor herhaling vatbaar!

Met 6 personen naar Schiphol gereisd. Correcte chauffeur met comfortabele schone bus. Hadden 1 stuks bagage meer dan opgegeven (volgens website en klantenservice seleentaxi.nl max 5 stuks grote en 4 stuks kleine ruimbagage). Vooraf dus maar even met de chauffeur gebeld en dat was geen probleem. Keurig op tijd afgehaald en op Schiphol gearriveerd.

Prima geregeld!

Ik moest naar Schiphol om 4 uur 's nachts. De chauffeur was keurig op tijd. Een aardige en gezellige man, reed perfect en in een keurige auto. Alleen maar lof dus!

Goede aardige chauffeur, prima op tijd afgeleverd op Schiphol

Gewoon goed

Aardige chauffeur, veilig gevoel

24 uur van te voren werden de contact gegevens uitgewisseld. Vervoerder is keurig op tijd en heeft van te voren contact gezocht. Prima rit

Heel prettig en veilig

De chauffeur was beleefd en reed rustig, zodat ik vertrouwen in zijn rijkunst had!

Perfect op tijd en zeer attent/ behulpzaam

Om een vliegtuig te halen geeft altijd een zekere spanning. De taxi kwam vijf minuten eerder. Dat neemt stress weg. Chauffeur was behulpzaam bij het inladen van onze vele koffers. Keurig taxibusje en geen gejakker naar Schiphol maar een relaxte rit

Taxi veel te laat bijna trein naar Londen gemist

Zeer slechte ervaring. We moesten vanuit Uithoorn om 10.00 op Schiphol zijn om een trein via Brussel naar Londen te halen. Ik rijd zelf van ons huis naar Schiphol in ruim een kwartier. Taxi besteld om 09.30. Die was er niet, kwam pas om 09.50. De chauffeur kende de weg niet, maar had Flitsmeister. Hij reed veel te hard om op tijd te zijn, wat natuurlijk niet lukte. Overigens was hij niet onvriendelijk dus nog 1 ster. Bij aankomst bleek hij geen vergunning te hebben om ons af te zetten bij het station. Hij stopte op een punt waar hij niet mocht staan en wij moesten ons snel uit de taxi haasten. Daarbij viel mijn vrouw voorover met als gevolg een gekneusde en bloedende neus. Dit is de laatste keer dat ik gebruik zal maken van Snel een taxi.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht