Goede service en altijd bereikbaar en vriendelijk personeel

Ik had behang besteld waar ik op moest wachten i.v.m. problemen bij eiffinger, de datum veranderde steeds en verkoopster Anne vond het heel vervelend voor mij en ik had de mogelijkheid om de bestelling te annuleren en mijn geld terug te krijgen. Ik wilde dit niet omdat hun er niets aan konden doen, achteraf duurde het wel heel lang, dit lag aan de leverancier niet aan de winkel, en heb ik ander mooi behang uitgezocht maar ook toen zei Anne dat ik ook me geld terug kon krijgen. Afgelopen woensdag is het behang geleverd en zat er een kaartje bij met een persoonlijke tekst: bedankt voor u geduld. Ik vind dit heel attent en ik beveel deze verf en behang winkel zeker aan.

Groot assortiment, aantrekkelijke prijs, vlotte levering (ondanks de vertraging door Corona drukte bij post NL). Wij gaan zeker voor het volgende behang via jullie bestellen.

Heel blij met mijn behang

Prima klantenservice, goed bereikbaar en vriendelijk. Goede kwaliteit behang voor een goede prijs. Ik moest wel even wachten op het behang maar dat stond erbij op de website.

Geweldig!

Wat een toppers! Snelle levering nog een kado pakket met een kaartje erbij! Aanrader!

Overzichtelijke site en snel geleverd!

Super blij met mijn behang!

Goed en duidelijk

Goede ervaring super mooi behang en goede prijs, handige tips duidelijk omschreven en alles qua lijm schaar mesje etc. Gratis bijgeleverd..en snel geleverd, ik zal hier zeker weer bestellen.. Hartelijk dank.

top service!

goede service , vooraf duidelijk wat ik kon verwachten zeker een aanrader gezien de scherpe prijzen en als extra de accessoires

Helemaal geweldig!

Op tijd geleverd, goede prijs, compleet pakket, kortom: zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, alles netjes geleverd. Top!

Top!!!

Snelle levering, goed verpakt en met gratis lijm en toebehoren. Kan meteen aan de slag.

Goede prijs en kwaliteitverhouding

Goed verpakt aangeleverd.

Snel en volledig bezorgd

Prima, het behang is snel verzonden incl lijm ed.

Gewoon niets op aan te merken

Snel verzonden Extra gratis producten (behanglijm, borstels etc) Goede prijs!

TOP

goede service enb snel geholpen en in huis

Vriendelijk geprijsd, vriendelijke klantenservice

Had slechts 1 rol behang nodig. Kreeg ongeacht de bestelhoeveelheid daar een gratis behang set bij. Attent. Moest wel bellen waar t bleef, duurde bijna week. Maar werd zo vriendelijk geholpen aan telefoon en had t toch niet direct nodig. Volgende dag was t binnen.

Snelle levering, goede klantenservice

Het behang dat wij hebben besteld was binnen 3 dagen binnen, dus dat was heel fijn. Helaas was het behang niet goed, in het behang zit een bepaalde structuur en die is verkeerd gedrukt waardoor het een heel ander behang leek. Behang-verffabriek kan daar zelf niets aan doen, aangezien dit vanuit de leverancier komt (denk ik). Maar misschien als tip een extra controle (indien mogelijk)? Wij stonden namelijk al klaar om te behangen, met gehuurde steiger. Er was helaas geen mogelijkheid tot compensatie. Behang-verffabriek heeft contact opgenomen met de leverancier en vervolgens kregen wij nieuwe rollen thuis gestuurd (ook weer binnen 3 dagen). Ondanks deze tegenslag wel tevreden over Behang-verffabriek!

Goede snelle service

Het behang was goed verpakt. Snelle levering en heel attent het hand geschreven kaartje! En ook heel doorslaggevend het gratis behang pakket!!

Bestelling goed en snel geleverd.

Bestelling goed, stevig verpakt en snel geleverd. Leuk aanmoedingsbriefje erbij. Kregen nog behangattentie erbij. Helemaal goef. Volgende keer ga ik weer eerst bij jullie site kijken.

Zeer klantvriendelijk.

Correcte levering. Mooi, dat het behangpapier als extra wordt meegeleverd. En dat zelfs bij onze bestelling van maar één rol. Het persoonlijke, handgeschreven briefje in het pakket vinden wij zeer attent.

Snelle levering / hele goede communicatie met personeel

Behang willen bestellen maar wat schets mijn verbazing rollen €7 duurder geworden en dat op zondagavond??? Mail gestuurd met als antwoord dat de fabrikant alles duurder heeft gemaakt, maar dame van behang en verffabriek begreep mijn klacht en heeft voor mij als klant de oude goedkoop prijs gehanteerd Helemaal top, ook snelle levering met alle benodigde spullen om gelijk te beginnen.

Bestelling leek niet behandeld te worden. Na contact prima geholpen en pakket ontvangen (was niet op voorraad, vertraagd door bestelling).

Hele vriendelijke mensen aan de telefoon die echt verstand hebben van behang. Goede communicatie en kwalitatief ook perfect :)

Super service!

Ik had fotobehang besteld maar zelf niet goed gelezen. Ze hebben super snel het nieuwe, andere behang toegestuurd. Sneller en vriendelijke reactie ook per mail.

Bestelde behang keurig op tijd geleverd

Prima kwaliteit behang + lijm en borstels etc erbij

Prima ervaring, zoals het hoort!

Ik heb een prima ervaring gehad. Product was op voorraad, verzending binnen aangegeven termijn en een persoonlijk briefje bij de zending. Ik zal deze webwinkel zeker aanbevelen!

Vriesestraat 164

3311 NS Dordrecht

31 (0)78 619 13 77

Over behang-verffabriek.nl

Goedkoop behang en verf online ✓ De laagste prijs ✓ Veilige betaalopties ✓ Snelle levering ✓ Niet goed geld terug ✓ 50 jaar ervaring ▻ behang-verffabriek.nl