waardeloze webshop

je krijgt niet het geen je besteld hebt.

Snel geleverd En werkt perfect !!!

Snel geleverd, ruim assortiment

Prima club

Snelle levering, goede prijs

Alles verliep perfect, sebsite is duidelijk

Zeer snel en prima prijs voor prima product

Volgende dag geleverd en alles voor een goede prijs

lekker simpel en snel

Snel geleverd. 1 onderdeel bleek defect, werd snel vervangen door het bedrijf, ben tevreden.

Doen wat je beloofd, dan ben je betrouwbaar

Heel knap, op zaterdag besteld en maandag in huis. Ook natuurlijk knap natuurlijk van Postnl. En niet vergeten de beste prijs!

Klantvriendelijk, kennis van zaken, goede service.

Klantvriendelijk, kennis van zaken, goede service.

Waar voor je geld

Afkortzaag van dewalt is altijd aan te raden! Op Festool (te duur) na, de fijnste afkorzagen zijn die van dewalt

Top geregeld

Bestelling en levering was prima in orde.

Foto's komen niet overeen met product

Snelle levering, al vaker wat besteld. Nu een bisch 18V product met L-case, op de foto staat een L-boxx en was dan ook in de veronderstelling dat deze erbij zat. L case is schijnbaar een koffertje die wel op een L box past maar daarbovenop weer niks en hij is ook veel dunner, eigenlijk gewoon rotzooi. Jammer dat je zo eige lijk een beetje misleid wordt, als ik dit geweten had, had ik t ergens anders besteld.

Goede en snelle verzending

Mooie site snel en makkelijk zoeken wat je nodig heb en snelle verzending top bedrijf gr ron

snel geleverd super ervaring

iK HEB PROBLEEM

IK HEB EEN DECOUPEERZAAG BIJ U GEKOCHT, SPECIAAL OM GRATIS BATTERIJEN TE KRIJGEN. IK HEB GEEN PUTEN GEKREGEN EN KAN GEEN CADEAU KRIJGEN. IK BEN ONTEVREDEN. iK ZOU JE NIET AANBEVELEN. MISSCHIEN KUN JE MIJN PROBLEEM OPLOSSEN.

• Poleciłbyś nas? Nie

Snelheid

Snel geleverd gunstige prijs

Gewoon goed

Bestelling gedaan en snelle levering

Kort telefonisch contact, product dat ik zocht was op voorraad. Vervolgens naar de winkel, correct behandeld en meteen het product kunnen meenemen. top!

Snelle levering, met zorg verpakt en een perfecte lamp: baken van licht bij de werkzaamheden

Snel geleverd en netjes verpakt

Snel en goed.

‘s avonds om 9:30 uur bestellen en de volgende dag gewoon geleverd krijgen. Prijs is goed en de snelheid is perfect. Ze doen wat ze beloven. Ik heb je veel vaker verkocht en dat zal ik ook zeker blijven doen.

Goede service, snelle levering

Produkt werd netjes verpakt snel geleverd. Goed produkt, werkt fantastisch.

Goed en snel

Goed product, snelle levering en een mooie prijs

Mooi product snel geleverd

Zeer snelle en correcte levering

Top !!

Foarte buna

Ok

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!