Bestelling snel en compleet geleverd

goedkoop, snel en ruim assortiment

goedkoop, snel en ruim assortiment

Duidelijke omschrijving van producten en goede prijs en kwaliteirsverhouding

Tevreden klant

Super slecht

Het apparaat wordt geleverd zonder accu terwijl het met een accu op de afbeelding staat

Niet erg goed

Ik heb al een keer apparatuur bij jullie besteld. Het werd binnen twee drie dagen geleverd. En in de apotheek, toen de apparatuur werd afgeleverd, had ik het op dezelfde dag als ik het had besteld. Deze keer is het anders. Ik weet nog steeds niet wanneer de apparatuur wordt geleverd. En ik heb besteld. 25 november...

Ik begrijp alleen niet waarom de geleider niet meteen werd bezorgd.

Ik beveel Gereedschapcentrum aan !

Snelle service, super producten

Heb gemakkelijk een mooie set kunnen bestellen, levertijd zou langer zijn, maar bestelling was al met paar dagen binnen. Super..

makkelijk alles te vinden op de site

super snelle levering

Prima apparaat

De accu schaaf werkt goed.

Beste prijs en snel geleverd.

De volgende dag geleverd en is precies wat ik verwachtte.

Goede prijs en snelle levering

Altijd blij met jou!

Ik raad je met plezier en vertrouwen aan!

Ruime keus en goede beschrijving bij product

Gezocht naar momentsleutel en dankzij ruime keus en goede beschrijving bij product een goede keuze voor mij gemaakt.

"Bijna nieuw"

Machine in stoffige koffer= magazijndochter, maar was ook al eens open geweest!

Mijn bestelling werd snel afgeleverd, en goed verpakt. Voor mij een vertrouwd adres om mijn producten te kopen.

Zondag besteld, maandag in huis, netto prijs.

Zondag besteld, maandag in huis, netto prijs.

Ervaring altijd goed ! Goede prijs en snelle levering

geweldig

doen wat ze beloven.

Product zoals verwacht, goede prijs

Snel geholpen na een goed advies gekregen te hebben

Super snel en goed

Badkamerverwarming

Gunstige prijs, goed product en zeer snelle verzending. Ik ben er zeer tevreden mee !

Snelle levering, goede service en goed product

De bestelling ging erg makkelijk. Het product werd snel en goed verpakt geleverd.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!