‘s Avonds besteld, de volgende dag geleverd. Scherp geprijsd!

Gewoon zoals het hoort!

Snel en goed geregeld.

Goed snel en betrouwbaar. Top service.

in goede orde ontvangen hetgeen ik besteld had

Voor het eerst gebruik gemaakt van de ze web winkel en het is prima bevallen

Betrouwbaar

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over het Gereedschapcentrum. Zo vaak koop ik nou ook weer niet iets, maar als ik dan iets nodig heb, kijk ik toch even bij hun. Ze hebben wat ik zoek en voor een mooie prijs. Ze verzenden het gelijk, ook heel prettig.

Super!!!!!

Snelle levering, juiste product en goede prijs/kwaliteit verhouding

Goed produkt voor een scherpe prijs

En snel geleverd!

snelle en juiste levering

snelle en juiste levering.

Erg goed ga vaker spullen bestellen

Erg goed zeer te vreden over hoe mij bestelling kwam snel ook

snelle en correcte afhandeling

belofte vandaag bestellen motgen in huis komt men indien mogelijk na. Missende onderdelen worden indien aanwezig na telefoontje volgende nageleverd. helpdesk moeilijk bereikbaar. reactie tijd op mail kan sneller (3 dagen erg lang) overall goede ervaring

Topper

Dikke pluim snelle levering

Al jarenlang tevreden

Goede producten, snelle levering gewoon top

viel een beetje tegen

Keter 237005 Inklapbare werkbank - Zwart/Rood - draagcapaciteit 450 kg Na het uitpakken heb ik de werkbank uitgeklapt. Na de instructie gelezen te hebben klapte ik hem weer in, maar de twee pootjes van de linkerkant wilden niet helemaal op hun plek. Toen weer uitgeklapt en nog eens geprobeerd. Toen viel één van de linkerpoten uit het frame en zag ik dat de spil van de andere linkerpoot half uit zijn gat was gekomen. Van beide spillen bleek het eindkapje eraf gevallen te zijn waardoor zij uit hun gat konden schuiven. Ik heb zelf toen maar nieuwe spillen/asjes geïmproviseerd waarna de werkbank weer normaal ingeklapt kon worden.

Voldoet 100% aan de verwachting.

Levering dag na bestelling en product prima verwerkt.

Nog steeds niets ontvangen

Bijzonder om al om een review te vragen als het product nog niet geleverd is

Lege winkel, voelt alsof ze de failliete Blokker zijn

Staat hierboven

Ook prima service aan de balie in Tilburg

Gereedschapofiel als ik ben heb ik er n uitje van gemaakt om naar Tilburg te gaan. Prima koffie en lekker rondneuzen. Vriendelijk en deskundig personeel. 1 heel klein puntje van kritiek: zorg voor aangevulde schappen

Snelle levering, kostbare retour voorwaarden

Geleverde artikel is goed en bezorging vlot. Toch koop ik niet vaak meer bij gereedschapcentrum ivm de hoge retourkosten, als je die elders niet hoeft te betalen.

Snel en direct

Ben erg tevreden over de ontvangst, behandeling en afwikkeling

Bestelling nooit aangekomen

Bestelling is nooit aangekomen (zie post.nl), heb dus de bestelling helaas geannuleerd. Dit heb ik telefonisch gedaan, gesproken met ene Willem, heb nog steeds geen bevestiging van annulering. Ondertussen toch maar even contact opgenomen met in-3, daar de nodige advies gekregen en wachten af. Moet zeggen ben goed te woord gestaan door Gereedschapcentrum dus de service is prima, ook in-3 was eigelijk goed te spreken over jullie, dat gaf mij toch een geruststelling. Als ik bij een volgende benodigde product geen haast hebt op de wachttijd van de bezorging, dan zal ik jullie niet overslaan. Maar zeg nou niet dat het de volgende dag wordt geleverd als je dat niet waar kunt maken, dat wekt frustratie op. M.v.g. Jimmy Portier

Supersnelle levering

Toppie, goede uitleg bij een onbekend artikel en zeer vriendelijk mensen.

Zeer goed toppers!!!!!!!!!!!!

Zeer tevreden over de levering

Zeer tevreden over de levering

Snelle reactie

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Scherpe prijzen en goede service.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!