Goede prijs , snelle levering

Groot assortiment en snelle levering

Snel en goed bezorgd

Zeer snelle levering

snel en betrouwbaar

Het product was zoals vermeld. en het was een snelle levering

Levering binnen 24 uur

Allen het registreren makite heb ik gedaan Maar ik krijg geen accu? Zouden jullie mij kunnen helpen grt

goed en snel

eenvoudig en goedkoop

Gereedschapscentrum keurig en snel geleverd, DHL een ramp

Het bestelde is snel en correct aan DHL overgedragen,. De bezorger van DHL reed in de buurt en leverde bij een andere woning een pakket af en reed daarna door zonder mijn straat in te rijden. Vanuit huis had ik daar zich op. Even later kreeg het bericht dat hij mij niet had aangetroffen en dat het pakket naar een afhaalpunt zou gaan. Pas na twee dagen kreeg ik het bericht dat ik het pakket af kon halen. Dit was niet de eerste keer dat de bezorger van DHL iets niet afleverde bij onze woningen. Dus weer bij jullie bestellen is goed doch dan graag een andere bezorger.

Dit is de echte en dat merk je aan alles.

levertijd en betalen

spullen aanbieden met andere dag leveren , vervolgens bestelling bevestigen met verwachte levertijd 3 WEKEN . dient een klacht in met wel betalen en 3 weken later leveren . kan het ineens wel geleverd worden . triest .. en niet geloof waardig meer .

Super snel.

Savonds 20.30 besteld, volgende dag 12 uur bezorgd. Dat is echt super!

zeer snel en goed geholpen met de aankoop

goede keuze met de aankoop,weten watze verkopen. alles goed zichtbaar voor de verkoop

wordt goed geholpen

goede uitleg

Supersnel in huis

Ondanks de drukke decembermaand toch mijn bestelling snel en moeiteloos in huis.

Goed verpakt en snelle verzending!

Goed verpakt en snelle verzending!

Goed!

Prijs/kwaliteit is prima

Ik had de boor ver voor 5 december besteld en de reactie was dat ondanks openmaken van het pakket op later tijdstip ik gewoon alsnog kon doorgeven als er iets niet in orde zou zijn. Fantastische service toch. Maar alles is perfect en mijn zoon is superblij met zo'n perfecte goede boor Top hoor!!

Makita gratis accu actie maar waar is mijn accu?

Artikel besteld met een Makita gratis accu actie maar geen informatie over hoe de accu te bestellen. Nog in afwachting van mail reactie. Telefonisch in het weekend niet bereikbaar. Service kan net iets beter als je het mij vraagt.

positief snelle levering

prima om zaken mee te doen

Snel geholpen aan een sleutelkluis en gemakkelijk kunnen ophalen bij de vriendelijke showroom.

Juiste informatie op de juiste tijd

Snel en netjes geleverd.

Hoezo snel? Supersnel!!!

Binnen een dag geleverd tegen een scherpe prijs. Gelukkig waren we thuis want het zou bij een ophaalpunt bezorgt worden...

Gewoon heel erg goed

Voor een scherpe prijs een Makita invalzaag besteld , keurig netjes en alles binnen 2 dagen geleverd.

Gewoon goed !!!

Snel geleverd tegen scherpe prijs

Onpersoonlijk, onbereikbaar en afstandelijk

Niet te bereiken, telefoon blijft in de wacht staan op "6 wachtenden voor u" gedurende 2 uur.

Bestelling van diverse Makita gereedschap

Snel en correct geleverd voor een nette prijs.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!