Fijne website

Nadat er wat mis was met het product in de doos, is dit snel opgelost door Gereedschapcentrum. Aanrader om hier te bestellen.

Service is heel goed en snel.

Ik had alleen niks aan het artikel helaas

Correcte en super snelle levering

Correcte en super snelle levering

Redelijk

Waarom heeft het 4 werkdagen moeten duren voordat ik het artikel geleverd kreeg ?

Makita trolly en bladblazer

Makita trolly functioneel goede kwaliteit makita blazer op accu kwaliteit voelt goed aan en functioneert prima.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Prima site en snelle levering

Zie boven

Productos excelentes/ atención un poco mala

Después de hacer el pedido online al llegar al almacén y esperar un buen rato ser atendido resultó que mi pedido no estaba preparado entonces me tocó esperar un buen tiempo más a que prepararon y por último en la página web según que máquina tu compras tienes derecho a unos puntos para canjear por regalos de la marca cosa que a mí todavía sigo esperando información vía online por que en tienda no te dan ni una solo información!!!

• ¿Nos recomendarías? No

Top…. scherp geprijsd op voorraad en snel geleverd!

Altijd top geregeld, aanrader voor iedereen.

Goed winkel

Top levering

Aanvankelijk lange levertijd wegens tekorten. Na telefoontje aangegeven dat dit voor mij lastig was. Een dag later mijn bestelling geleverd. Mooi en thanks

Super, helemaal naar verwachting

Snelle levering en overzichtelijke site

Snelle en vriendelijke service

Fijn bedrijf

Zeer snelle service

Laat op de avond besteld en de volgende dag al in huis! TOP!

Mooie gereedschap

Leuke aanbieding bouwradio snel en netjes bezorgd dik tevreden

Super snelle levering

Zaagmachine besteld , volgende dag bezorgd. Compleet zonder beschadiging, top . Aanrader

Super snel geleverd

Prima kantfrees

Snel en goed verpakt aangekomen. Verder geen bijzonderheden.

Snel en gemakkelijk besteld

Ik kon het product al, bij gereedschapcentrum snel en gemakkelijk besteld. Voor de beste prijs.

TOP TOP TOP‼️

TOP TOP TOP‼️

goede snelle service

100% Snel en vriendelijk geholpen. Aanrader.

Enigzins tevreden

Bladblazer van Makita werkt prima. Levering was snel en op tijd. Had wel het idee dat het apparaat al een keer was uitgepakt omdat de doos rondom dichtgeplakt was met tape en alles lag los in de doos. Als ik iets bestel dan zou ik het ook graag nieuw willen hebben. Dit was niet zo netjes.

Na 20:00u besteld de volgende dag voor 12:00u in huis!

Op voorraad is blijkbaar ook echt op voorraad voor snelle levering wat helaas bij anderen bedrijven nog wel eens anders is!!

Wel goed

Wel goed eerder gekregen dan er werd aangegeven dus dat is positief

Het werkt

Gevonden, gekocht en gewoon prima

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!