Het werkt

Gevonden, gekocht en gewoon prima

Goede prijzen en goede service

Goed bedrijf

Snelle levering en prijs klasse goed

Duur maar goed.

Duur maar goed

Dezelfde dag nog geleverd, perfect geregeld!

Gewoon perfect

Snel geleverd en zeer netjes verpakt gewoon top

Zwrot pieniędzy

Witam z tej strony Igor Biniecki Paczka miała przyjść do mnie 25 października ale nie stety nie dotarła więc prosiłbym o zwrot pieniędzy

Fijne boor!

Artikel zoals verwacht, fijne metaalboor!

Super super snelle levering

Mijn Makita palmrouter had het begeven tijdens zijn werk op mijn CNC. Ik heb meteen gezocht op internet naar een nieuwe want ik had opdrachten te maken. Zo kwam ik uit bij het gereedschapcentrum.nl Om 7 minuten over vijf in de middag heb ik mijn nieuwe router besteld en reeds de volgende dag om 12 uur is hij bezorgd. Grandioos zo snel. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt en ik bestel bijna alles via internet. Groet Bert Klappe woodworking

Snel en vriendelijk prijs

De laagste prijs en snelle bezorging

Good

Good

Snelle Levering

Super snel bezorgd, top gereedschap & ruime keus assortiment + mooie aanbiedingen

Ik ben niet tevreden

Snele levering maar wel verkeerde spullen binnen gekregen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Alles correct geregeld.

Aan te bevelen

Alles volgens plan.

De helft is geleverd

Niet tevreden de helft is geleverd

gewoon goed

super geregeld

Snel en betaalbaar

Zeer snelle levering en goed product

netjes geregeld

alles netjes en snel geregeld

Gewoon prima

Gewoon prima

Product voldoet aan verwachting

Product is goed verpakt (af)geleverd. Het voldoet, zoals alle producten van hetzelfde merk, aan de verwachting.

Ik wacht al dagen op mijn bestelling.

Ik wacht al dagen op mijn bestelling, maar de bezorging wordt telkens uitgesteld. Je bestelt iets bij Gereedschapcentrum.nl, maar het wordt door Fixami Nederland BV geleverd, tenminste dat zegt PostNL. Inmiddels heb ik het al op een andere manier opgelost, ben maar gewoon naar de bouwmarkt gegaan.

Heldere bestelling, met (uiteindelijk) snelle levering

Prima aanbod, heldere site en bestelproces. Top product. Maar 1 minpuntje: werkelijke levertijd kwam niet overeen met de opgegeven levertermijn. Is uiteindelijk rechtgezet, waardoor bestelling niet pas na 1 maand, maar ook echt al na 1 dag werd geleverd. Netjes.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!