Product voldoet aan verwachting

Product is goed verpakt (af)geleverd. Het voldoet, zoals alle producten van hetzelfde merk, aan de verwachting.

Ik wacht al dagen op mijn bestelling.

Ik wacht al dagen op mijn bestelling, maar de bezorging wordt telkens uitgesteld. Je bestelt iets bij Gereedschapcentrum.nl, maar het wordt door Fixami Nederland BV geleverd, tenminste dat zegt PostNL. Inmiddels heb ik het al op een andere manier opgelost, ben maar gewoon naar de bouwmarkt gegaan.

Heldere bestelling, met (uiteindelijk) snelle levering

Prima aanbod, heldere site en bestelproces. Top product. Maar 1 minpuntje: werkelijke levertijd kwam niet overeen met de opgegeven levertermijn. Is uiteindelijk rechtgezet, waardoor bestelling niet pas na 1 maand, maar ook echt al na 1 dag werd geleverd. Netjes.

Snel, goeie prijs

Tsja wat kan je tegenwoordig nog bijzonder doen als webshop.. hoedanook, deze club heeft t gedaan. Mooi assortiment. Precies wat ik zocht. Goeie prijs. Snelle zending.

Kijken en voordelig kopen.

Overzichtelijke site met mooie aanbiedingen van gereedschappen.

Retourneren

Heel tevreden maar het product retourneren gaat niet want ik heb geen factuur nummer

High quality tool safely delivered

From start to finish a good experience. - Selecting the item (Case of Bosch Router bits) - Paying and selecting delivery - Tracking delivery - Receiving delivery ... item very well packed.

Slechte nazorg

Krijg een adapter geleverd die niet bij mijn schuurmachine past. Probeer te bellen is klantenservice gesloten. Terwijl op de website staat dat hij gewoon open hoort te zijn. Laat een bericht achter en krij de mededeling dat al klantenservice eeer open gaat er binnen 2 uur contact opgenomen wordt. Daar is tot op dit moment niks van terecht gekomen. Ga maandag weer proberen. Slechte beurt.

Onbereikbaar

Jullie zijn tel onbereikbaar Probeer al dagen te bellen maar helaas altijd klantenservice gesloten

ben goed en vriendelijk geholpen

Snelle levering en product voldoet voor de volle 100%

Goede snelle levering

Hier nu ook een makita accu verlengbare heggenschaar met accu en oplader besteld. Mooi setje erg fijn om zo je laurierhaag mooi gesnoeid te houden. En erg fijn dat de accu onderling gebruikt kunnen worden op de andere Makita gereedschappen. Goede ervaringen met bestellingen bij Gereedschapcentrum.nl Binnen 24 uur in huis, goed op de hoogte gehouden doormiddel van mail, weer een goede service!

Snelle en correcte levering goede prijs

Fijn bedrijf goed bereikbaar en levert snel tegen scherpe prijs

Opgelicht

Ik bestel 3 dingen het is niet goed en dan moet ik de verzendkosten betalen voel me opgelicht

machines voldoet aan verwachtingen. snel geregeld en netjes verpakt

Nummer 1

Betere bestaat niet!!!

Handzaag geleverd zonder beschermstrip en veel stof

Zaag is alleen geleverd met veel stof en zonder beschermstrip. Doe even een doekje erover en controleer of alles aanwezig is.

Alles klopt bij dit bedrijf. Foutloze service, keurige afhandeling van orders, vriendelijke mensen.

Goede levering

Fijn bedrijf en een goede en snelle levering

Een prachtige machine. Leveren ging snel.

gewoon goed , prima .

zie hier voor

Super geregeld

Site was heel duidelijk en de bestelling snel binnen

Bestellen dag erna afgeleverd top

100%. Tevreden

snel geleverd

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!