snel en netjes

Mooie aanbieding, snel en netjes bezorgd. Product voldoet aan verwachting. Blij mee!

Super snelle levering

Volgende dag al geleverd met eeen track en trace Netjes verpakt.

Hele snelle levering. Keurig verpakt

Goed product, slappe klanteservice

Machine zoals verwacht, werkt goed. Machine snel nodig, dus toeslag betaald voor same day delivery. Machine pas 2 dagen later in huis. Tot op heden geen reactie ontvangen op mij bericht.

Goed en

Snel geregeld

Onjuiste informatie waardoor levertijd bijna 2 maanden later zou plaatsvinden

Bestelde een artikel met als verwachte levertijd 1-3 dagen. Vervolgens maakt ik een account aan, maar omdat de bestelling al gedaan was kon ik geen status van de bestelling bekijken. Na telefonisch te vragen om een update kreeg ik te horen dat de levertijd op de bestel website van 1-3 dagen ( ongeveer 10 oktober ) werd opgeschoven naar 3 december.. Navraag bij een andere vergelijkbare website vertelde mij dat er bij die andere firma er 23 stuks op voorraad waren, dus daar besteld en na 1 dag geleverd.

Super snel geleverd

Gewoon goed en snel geleverd

Snelle correcte levering

Zeer tevreden over snelle correcte levering voor scherpe prijs

goede ervaring

vorie keer fout gegaan met vervoerder? of versturen, nu in 1 keer goed

Super snelle levering

Fijn dat het zo snel werd geleverd, de jarige was er heel blij mee

goede service en snelle levering

Bestellen en betalen gaat makkelijk. Je krijgt een keurige factuur meegestuurd. Levering was zeer vlot. Zelfs als het op zondag besteld is.

Top geregeld

Heb een milwaukee multitool besteld. Volgende dag geleverd. Super service Bedankt gereedschapscentrum. Volgende keer weer bij jullie bestellen. 1 minpuntje. Prijzen liggen wel iets hoger dan de concurrenten.

Gewoon zoals je het mag verwachten

Netjes geleverd erg goed verpakt.

Positief

Snelle levering.

Perfect gereedschap

Perfect gereedschap van goede kwaliteit

Snelle levering van gereedschap

Na bestelling het gevraagde artikel snel geleverd. Het gereedschap voldoet aan verwachting!

Een perfect bedrijf

Een perfect bedrijf om al je gereedschap te bestellen, ik raad het iedereen aan.

Bezorger is niet komen opdagen

Ik was woensdag de vlechtmachine nodig De bezorger heeft nooit aan gebeld bij de plek waar wij aan het werk waren hierdoor heb ik een machine moeten huren en 4.5 euro per rolletje moeten betalen we hebben 37 rolletjes gebruikt al met al waardoor we een stuk duurder uit waren kunnen jullie hier nog wat aan doen? Groeten Silvan

goede voorlichting

Deskundig personeel

Snelle levering en met leuke prijzen

Snel en goed verpakt.

Supersnel binnen, en goed ingepakt. Erg blij mee, en alles word in stappen gedeeld op de mail. Ga zo door.

Snelle levering duidelijke site

Op de site een Festool bouwstofzuiger gezocht en gevonden, op zondag besteld op maandag geleverd!

Slecht niks ontvangen

Volgens pakketbedrijf zat er beschadiging aan het paket en is het terug gestuurd zelf niks gekregen niks geen mail ook al een mail gestuurd over een andere order die nogsteeds niet geleverd is ook daar geen reactie op gekregen

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!