Snel en conform afspraak geleverd

Snel en conform afspraak geleverd

gewoon goed

zeer snelle levering en netjes verpakt goed merk (makita) voor weinig geld

Winkel is goed, online support dient dringend verbeterd te worden.

De hulp in de winkel/showroom is gewoon goed. De 3 medewerkers hielpen de klanten zorgvuldig, geduldig en met goed advies. De remote/online support daarentegen dient dringend verbeterd te worden om zo geen (online) klanten te verliezen. Het was dat ik in de buurt was, en het nog niet al te laat in de middag was dat ik besloot om gewoon bij de showroom binnen te lopen. Anders had ik voor ruim 1,600 euro aan gereedschap gewoon ergens anders besteld. Dus voor als je in de buurt bent, gewoon de showroom binnen lopen tijdens openingstijden. Want op de remote/online support kan men lang wachten, want die reageren niet op mail/whatsapp.

Goede service. Snelle levering. Mooie producten.

Besteld wat ik nog had en vlug geleverd

Wat je besteld wordt altijd netjes geleverd

Snel en goed

Snel en goed

Goedkoop maar niet klant vriendelijk

Bij een aankoop was er een product niet op voorraad, en is toen gezegd dat het binnen neen aantal dagen nageleverd zou worden. Na 2 weken gewacht te hebben even gebeld naar de klanten service. helaas had deze zeer onvriendelijke man ook nog even de mededeling dat het nog wel paar weken kon gaan duren.

slecht

wanneer een product niet op voorraad is wordt de gehele bestelling weken vast gehouden en daarna krijg je een aantal keren de melding dat het nog weer langer gaat duren, levergewoon uit wat wel op voorraad is. of geef aan wat niet geleverd kan worden dan kan je dit apart laten annuleren en een vervangen iets bestellen wanneer gewenst ik vind dit een heel slechte service en koop daarom steeds minder bij gereedschap centrum

goede prijs, grote keus

de accu heeft een adviesprijs die € 40,00 hoger ligt en wordt nauwelijks bij anderen aangeboden

Top bedrijf

Goede service Juiste advies Snel met leveren Goed verpakt

Helaas teleurgesteld.

Heb ik de Wera Joker xxl sleutel (21-32) besteld en betaald en sleutel Wera Joker xxl 24-32 ontvangen.

Scherpste prijs en direct op voorraad uitgeleverd

Gereedschapcentrum.nl had de beste prijs en beide artikelen waren op voorraad en binnen 24 uur uitgeleverd en ontvangen. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding en goede (on line) service.

Snel en zonder problemen

Had de dag ervoor gereedschap besteld dag erop al binnen gekregen

Wordt altijd zeer snel bezorgd, meestal binnen 24 uur. De slijpschijven zijn uitstekend.

Ruime keuze en intressante aanbiedingen.

Ruime keuze uit kwaliteit producten. Regelmatig leuke aanbiedingen.

Mooi gereedschap snelle levering

JokerTech

Najlepsze szpachelki na rynku do epoksydu. Podstawka do mieszania również bardzo solidna.

Kwaliteit materiaal, erg handig in gebruik

Kwaliteit materiaal, erg handig in gebruik. Hoewel de prijs is aan de hoge kant, maar met een Festool stofzuiger en TSC55 invalzaag is deze slang onmisbaar. Een aanrader!

Zeer ontevreden

Bestel een zaagmachine deze is direct leverbaar, betaal en krijg vervolgens een dag later een mailtje wordt levering uitgesteld, bel naar klantenservice dat ik met vakantie ga en de zaagmachine volgende week zelf kom ophalen dit was goed zou er een mailtje overkrijgen, zelf een mailtje gestuurd want ik had nog niets ontvangen, dag voor ophalen gebeld niet op voorraad wordt pas later geleverd, nu komt het mooiste zeg tegen dat vrouwtje ik denk dat ik dan beter kan annuleren want dan kan ik hem ook ergens anders halen vervolgen krijg ik meteen een mailtje dat mijn zaagmachine geannuleerd is en dat mijn geld terug gestort wordt op mijn bank rekening zonder dat ik mijn toezegging gegeven heb, dus ik afgehaakt ik bestel hier in ieder geval nooit iets meer, ik ben echt over de rooie ik denk dat ze vlug wilde zijn omdat de zaagmachine nu ineens van 389,00 naar 495,00 geprijsd is zijn ze goedkoop van me af.

Waardeloze klantenservice

10 werkdagen na bestelling nog geen nieuws. Ik ben gedwongen om ergens anders te gaan kopen. Ik heb alle contactkanalen van de klantenservice geprobeerd: allemaal onbereikbaar. Waardeloos.

Top zaak

Zeer fijn om bij gereedschap centrum te kopen. De prijzen zijn goed en de levering snel binnen 1 werkdag.

Supersnel, goed verpakt

De Makita lamellenfrees kende ik al, waar ik hem moest bestellen was even gokken. Gereedschapcentrum had een scherpe prijs en was in staat heel erg snel te leveren, zelfs sneller dan verwacht! Het pakket was erg goed verpakt. Ik kon weer snel verder met mijn project

super snelle levering

artikel op voorraad en super snelle levering!!

Ik heb de goederen niet ontvangen.Datum ingesteld op 31-12-2049 r.

Ik ben ontevreden

Heel vreemd dat we niet meer artikelen tegelijk kunnen bestellen

3x batterij DeWalt besteld en moest 3x 1stuks tegelijk bestellen omdat het blijkbaar onmogelijk was om er 3 tegelijk te bestellen. Ook 3x verzendkosten moeten betalen en in 3 aparte dozen opgestuurd gekregen.. een typisch voorbeeld van onlogisch en in-efficient werken. Jammer! Wel keurig geleverd overigens.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!