Extra betaald voor levering op de dag zelf maar de dag zelf niks ontvangen

Extra betaald voor levering op de dag zelf maar de dag zelf niks ontvangen

Juiste gereedschap snel geleverd!

Juiste gereedschap snel geleverd!

Betjee zwaar maar doet het heel goed.

Betjee zwaar maar doet het heel goed.

Pakket op tijd ontvangen, en opgeladen getest werkt perfect. Kleine kanttek

Pakket op tijd ontvangen, en opgeladen getest werkt perfect. Kleine kanttekening de bijbehorende doos lijkt niet bij de twee machines te horen.

Wat ik besteld heb was niet de juiste maar kon dit niet aangeven bij de retour pagina. Ook jammer is dat je de verzendkosten zelf moet betalen.

Goed machintje

Goed machintje

makkelijk bestellen, snelle levering, prijs kwaliteit goed

makkelijk bestellen, snelle levering, prijs kwaliteit goed

Snelle verzending en goed verpakt!

Snelle verzending en goed verpakt!

makkelijk en snel. Prijzen mogen iets concurrerender. Kan hierdoor niet all

makkelijk en snel. Prijzen mogen iets concurrerender. Kan hierdoor niet alles bij gereedschapscentrum bestellen.

Verkeerde product ontvangen . Retourformulier klopt niet .Wil verkeerde pro

Verkeerde product ontvangen . Retourformulier klopt niet .Wil verkeerde product retourneren maar u vraagt het bestelde niet ontvangen product te retourneren . Heb mail gestuurd , whatsapp en telefonisch contact gehad .

Goed advies en kundig.

Goed advies en kundig.

Levering supersnel

Levering supersnel

De snelheid van levering en kwaliteit

De snelheid van levering en kwaliteit

Correct en vlot afgehandeld.

Correct en vlot afgehandeld.

Vrijdag besteld, zaterdag in huis . Snelle perfecte levering en goede kwal

Vrijdag besteld, zaterdag in huis . Snelle perfecte levering en goede kwaliteit schuurpapier

Nette prijzen en vlotte verzending

Nette prijzen en vlotte verzending

Knappen en wat sterker als voorganger. Als je dan toch moet kiezen .best m

Knappen en wat sterker als voorganger. Als je dan toch moet kiezen .best machientje.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!