Dik tevreden
Beste Angelique, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Heel snelle levering , in de namiddag besteld en de volgende morgen al geleverd .
Beste Ann, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Fijne (online) shop. Pakket snel bezorgd en zorgvuldig verpakt. Prima ervaring en service.
Beste Meneer/mevrouw Limmen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Duidelijke website om te bestellen. Binnen 24 uur in huis met heldere afspraken mbt eventueel terugsturen. Keep up the Good Work
Beste Leon, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over het contact en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Ze communiceren goed over de zending.
Beste Bert, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over het contact en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Super service in alles!!! :)
Beste Yvonne, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over het contact en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Mooie kwaliteit, snelle levering. Zeer tevreden.
Beste Marleen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over het contact en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste Mikki, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over het contact en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Ik had heel dringend pyjama's nodig. Er stond op de site vandaag geleverd is morgen in huis. Ik ontving echter geen bevestiging dat mijn pakket het magazijn had verlaten. Vandaar ik de telefoon nam om uit te leggen dat ik ze heel dringend nodig had. Ik had meteen een super vriendelijke dame aan de telefoon die dit snel opvolgde en de dag nadien had ik mijn bestelling!
Beste Eva, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over het contact en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Er was een knop af die los in het pakje zat.
Snelle levering in brievenbus pakket. Super
Beste Carolien, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over het contact en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Prima ervaring
Beste Harry, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over het contact en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Snelle en goede levering
Snel en mooie spullen
Beste mevrouw Salimans, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer vervelend om te vernemen dat uw bestelling niet geheel naar wens is verlopen. Uiteraard zullen wij uw verbeterpunten intern bespreken. Er is echter een weloverwogen beslissing genomen wat betreft onze retour-procedure. Wij staan voor een hoge service ook op het gebied van advies. Als u er niet uit komt qua maten kunt u altijd contact opnemen met een van onze lingeriespecialistes. Er is gekozen om de retourkosten door de consument te laten bekostigen om zo de aankopen bewuster te laten plaatsvinden, dit met het milieu in ons achterhoofd. Wenst u een artikel om te ruilen voor een andere maat, dan sturen wij het nieuwe artikel kosteloos toe. Wij hopen u ondanks uw minder prettige ervaring toch nog een keer terug te zien op onze webshop. Wij hopen u in het vervolg naar tevredenheid te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Originele beoordeling
Jammer zelf regelen om retour te sturen en daarbij ook nog kosten
Geen moeite teveel om voor je te zoeken en terug te bellen. Vriendelijk, bekwaam en snelle verzending. Succes ermee!
Beste Carina, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over het contact en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Klant up to date houden over de gang van zaken, veel waardering voor!👍
Beste Patricia, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over het contact en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Netjes en op tijd geleverd
Beste Marjolein, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over het contact en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Onderjurk besteld: 17 november Beloofde leveringsdatum: 21 november Vandaag: 25 november nog steeds geen pakje aangekregen. Telefonisch contact opgenomen en NIET geholpen! Vandaag 27 november heb ik nog altijd niks ontvangen! Na aanraden van Ondermodeshoppen heb ik verleden week naar GLS gebeld, die beloofden het pakje te leveren op maandag 25 nov. Niks dus! Ik heb het al wel betaald!
Beste Rosita, Wij vinden het jammer dat u ons een onvoldoende heeft gegeven. Eerder hebben wij contact met u gehad over uw pakket. Uw pakket ligt in België op het depot in Puurs. Dit komt doordat er een interne sorteerfout is ontstaan bij GLS. Wij hebben u gevraagd contact op te nemen met GLS in België om een nieuwe bezorgafspraak te maken. Helaas moet de klant dit zelf doen en kunnen wij dit niet voor u doen. Wij willen u daarom vragen om contact op te nemen met GLS België zodat zij uw pakket bij u kunnen bezorgen. Wij hopen dat alles goed komt. Met vriendelijke groet, Ondermodeshoppen.nl
Originele beoordeling
Contact prima, levering als beloofd
Beste Jannie, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over het contact en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Snelle levering, product was precies wat ik zocht. Erg tevreden.
Beste mevrouw/meneer, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Klantenservice beantwoordt snel je vragen.
Beste Coby, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het heel jammer dat u ons beoordeeld heeft met een onvoldoende. Uw bestelling hebben wij op 24 oktober naar u toegezonden met GLS. Wij hebben in het systeem van GLS gekeken waar u pakket zich bevindt en op 26 oktober is uw pakket binnen gemeld bij het depot van GLS. Wij zien dat uw pakketje vandaag bij u zal worden aangeboden. Als het goed is heeft u hierover een e-mail gehad van GLS. Wij hopen dat u vandaag u pakket mag ontvangen. Namens Ondermodeshoppen excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Originele beoordeling
Volgens de mail zou ik mijn bestelde product gisteren ontvangen. Tot op heden niets ontvangen en niets gehoord. Ben gisteren de gele middag thuis gebleven om het bestelde product in ontvangst te kunnen nemen.
Keurig verpakt, en snel met de post, de volgende dag al, prima
Beste Wietske, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Zeer snelle levering, kwalitatieve producten
Beste Annie, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Zeer snelle levering! Ik had smiddags besteld en de volgende ochtend werd het pakketje al gebracht! De baby kleertjes zijn fantastisch, ik ben super blij
Beste Pauline, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van de baby kleertjes:D Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Burgemeester Verwielstraat 7
5061JA Oisterwijk