Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Wij Zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Hopelijk zien wij u snel nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Heb er nog weinig ervaring mee
Verbeterpuntenuitverkochte artikelen van de website halen.
Beste Mevrouw Timmer-Admiraal, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas komt het wel eens voor dat een artikel nog te bestellen is via onze webshop terwijl dit artikel niet meer op voorraad is. Dit heeft te maken met, dat wij naast de webshop nog twee fysieke winkels hebben. Als het artikel net verkocht is in de winkel, heeft het systeem even tijd nodig voordat dit systeem het artikel ook van onze webshop afhaalt. Wij doen ons uiterste best om de voorraden zo optimaal mogelijk te houden. Mocht u een artikel hebben gezien en twijfelt u of deze nog te bestellen is mag u ons altijd bellen. Wij helpen u graag verder. Wij hopen u dan ook nog eens te mogen begroeten op onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Hopelijk zien wij u snel nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snelle bevestiging
VerbeterpuntenHelaas via glas nog niets mogen ontvangen
Beste Mevrouw Vlasma, Bedankt voor uw beoordeling. Blij om te zien dat u ons een mooi cijfer heeft gegeven. Uw pakket is op 26 april naar u toegezonden. Helaas heeft er een weekend tussen gezeten waardoor het pakket gister bij u zou worden aangeboden, helaas zien wij dat uw pakket niet is afgeleverd door bijzondere omstandigheden. Wij hebben nagekeken waar het pakket zich nu bevindt en wij zien dat uw pakket vandaag bij u wordt aangeboden door GLS. Wij wensen u veel draagplezier van het artikel. Wij hopen u dan ook snel nog eens terug te zien op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snelle verzending. Product is ook nog eens prima.
Beste Mariella, Hartelijk dank voor uw feedback. Het is zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Wij wensen u veel draagplezier van het artikel. Wij hopen u dan ook snel nog eens terug te zien op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Leuk assortiment, scherpe prijzen en snel geleverd
VerbeterpuntenMinder verpakking gebruiken
Beste M. Steijger, Hartelijk dank voor uw feedback. Het is zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Wij hopen u dan ook snel nog eens terug te zien op onze webshop. U geeft een verbeterpunt aan namelijk: minder verpakking gebruiken. Dank u wel voor uw tip. Wij proberen de doosjes zo goed mogelijk te verpakken zodat het artikel wat er in zit niet schuift of kan beschadigen. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Verbeterpuntennvt
Beste J.P. de Bruyn, Hartelijk dank voor uw feedback. Het is zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Wij hopen u dan ook snel nog eens terug te zien op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten. Helaas pasten mijn bestellingen niet, ligt niet aan het bedrijf!! Na 1 mailtje was alles geregeld en kon mijn bestelling weer retour gezonden worden.
VerbeterpuntenMijn bestellingen was nogal aan de hoge kant, ik zou het service vinden dat als het om de een of andere reden het niet bevalt, past oid. de retourzending niet op eigen kosten is.
Beste Annemarie, Hartelijk dank voor uw feedback. Het is zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Wij snappen ook dat het vervelend is om retour kosten te moeten maken voor een artikel dat niet goed past. Helaas zijn wij een klein bedrijf en kunnen wij geen gratis retourneren aanbieden. Wij hopen u dan ook snel nog eens terug te zien op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snelle levering, goede afhandeling
Beste Marie-Rose, Hartelijk dank voor uw feedback. Het is zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Wij hopen u dan ook snel nog eens terug te zien op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Prima, snelle levering en duidelijke website.
Beste meneer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Het is zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Wij hopen u dan ook snel nog eens terug te zien op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb niets negatief te vermelden.
Beste Anja, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snel en correct
Beste meneer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Beste Karin, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs.
Beste T Bos, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Wel zijn wij benieuwd of u nog verbeterpunten heeft, zodat wij de volgende keer een nog hoger cijfer van u mogen ontvangen. Wij hopen u snel nog eens terug te zien op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Duidelijke site, gemakkelijk bestellen en snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenJurkje had gemakkelijk als brievenbus post verzonden kunnen worden. Goedkoper.
Beste Eline, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Helaas konden wij het jurkje niet met de briefpost versturen. U heeft helemaal gelijk dat dit goedkoper is maar helaas hebben wij ondervonden dat er teveel fouten worden gemaakt via de post. Daarom hebben wij uw bestelling met GLS verzonden. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste Liz, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. En de bestelling naar wens verloopt. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Mijn bestelling kwam snel binnen
VerbeterpuntenHad er graag 4 genomen ipv 2 maar dan had ik maar sneller moeten reageren. Ze zitten fantastisch
Beste Bart, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Helaas waren de 2 die u besteld had ook meteen de laatste die wij konden leveren. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Bestellen gaat makkelijk, direct een orderbevestiging en kort daarna de verzendbevestiging. Product werd op tijd geleverd en zit perfect.
VerbeterpuntenNvt
Beste Arthur, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snel in huis,en een mooi produkt met korting kunnen kopen.
Beste Willy, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste Miranda, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het zeer fijn om van u deze goede beoordeling te mogen ontvangen. Bedankt! Wij hopen u snel nog eens terug te zien op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Korrekte verzending en afhandeling! Absoluut aam te bevelen
VerbeterpuntenHeen
Beste Carien, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt.
Beste Wilma, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarbij staat een snelle levering hoog aan het vaandel bij ons. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Verbeterpuntengeen
Beste Marian, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Super !!! Snelle correcte levering
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten , prima zoals t nu is !!!
Beste Helma, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Burgemeester Verwielstraat 7
5061JA Oisterwijk