Pluspunten
snelle levering en wat men beschrijft, krijgt men ook bezorgt. Ik bestel alleen nog maar mijn " vaste slips" via ondermode.nl. Deze zijn van het merk Nina von C en zijn wat betreft prijs kwaliteit verhouding TOP
Verbeterpunten0
Beste Nicole, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste Liane, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
super snel levering. goed contact
Beste Barbara, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Alles ging prima
Beste Sylvia, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Mijn telefonische vraag is vriendelijk en goed beantwoord. De bestelling is meteen de volgende middag bezorgd.
Beste Bea, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Vraag om beoordeling was er eerder dan mijn bestelling
Beste Petra, Hartelijk dank voor uw feedback. Doordat wij ook een fysieke winkel hebben, komt het wel eens voor dat een artikel niet op voorraad is en moeten bestellen bij onze leveranciers. In een dergelijke situatie doen wij ons uiterste best om uw bestelde artikel/artikelen zo snel mogelijk in huis te hebben en uw bestelling aan u te kunnen leveren. Helaas kan dit wat langer duren als verwacht. Uit uw feedback blijkt dat u hier verder tevreden over was. Wij vinden het erg fijn om te horen dat onze moeite gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens.Met vriendelijke groet,Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snell bevestiging, hanidige betaling, snelle levering, Duidelijke website Goede prijzen
VerbeterpuntenHeb iets anders gekregen dan wat ik besteld heb! Geen telefoonnummer op pakbon Ook geen duidelijke retourinfo op pakbon Op website telefoonnummer gevonden, gebeld, niemand bereikbaar, voicemail ingesproken : moet nog teruggebeld worden Slechte zaak
Beste Gerrie, Hartelijk dank voor uw feedback. Uit uw feedback blijkt dat u over een deel tevreden bent en over een deel niet, wij zullen alsnog contact met u opnemen over uw bestelling. Wij vinden het erg fijn om te horen dat onze moeite gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens.Met vriendelijke groet,Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Zeer snelle en juiste levering. Duidelijke site
Beste Linda, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Nam keurig contact op omdat 1 product toch niet leverbaar bleek te zijn en boden een mooier en duurder product als alternatief aan voor dezelfde prijs
Verbeterpunten-
Beste Jane, Hartelijk dank voor uw feedback. Doordat wij ook een fysieke winkel hebben, komt het wel eens voor dat een artikel toch niet meer leverbaar is. In een dergelijke situatie doen wij ons uiterste best een geschikt alternatief te vinden. Uit uw feedback blijkt dat u hier zeer tevreden over was. Wij vinden het erg fijn om te horen dat onze moeite gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Vriendelijk en klantgericht, makkelijk contact te krijgen met medewerkers.
VerbeterpuntenBij het verzenden van een deel van de bestelling duidelijk aangeven op de pakbon welke artikelen verzonden zijn en welke artikelen nog geleverd moeten worden. Hier is miscommunicatie ontstaan. Drie niet ontvangen artikelen zou ik volgens dit bedrijf wel ontvangen hebben. Gevolg; Helaas pindakaas voor de klant. Aftersales kan beter!
Beste CM, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer vervelend om te vernemen dat uw bestelling niet naar wens is verlopen. Eerder heeft u telefonisch contact gehad met één van onze medewerkers. Helaas heeft dit niet geleid tot een voor u geschikte oplossing. Wij zullen uw feedback intern bespreken, zodat wij herhaling in de toekomst kunnen voorkomen. Namens Ondermodeshoppen excuses. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Beste Yolanda, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Goede service. Het ruilen naar een grotere maat via mijn zus ging goed.
VerbeterpuntenGraag een iets langere tijd om te ruilen. Uiteraard indien niet gedragen.
Beste Diny, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste Ellen, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste mevrouw Galema, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snelle levering goede service
VerbeterpuntenGa zo door
Beste Manon, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Werkt snel en vlot, ook bij retourzending
Beste Charles, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Alles netjes verstuurd en afgehandeld
Beste mevrouw Wang, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snelle levering, prima kwaliteit nachtjapons. Erg blij mee!
Beste Lena, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Beste Gina Bindels, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Perfect, alles is goed gegaan. Super
VerbeterpuntenGeen
Beste Frankie Zwirs, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste Annemieke, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste Mmlorie, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Aardige medewerkers, goede communicatie, snelle levering, en goede keus aan producten
Beste Mieke, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Klantvriendelijk en goede service
VerbeterpuntenGeen
Beste Agnes Koeleman, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het zeer fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij doen dan ook erg ons best om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u binnenkort nog eens te verwelkomen op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Burgemeester Verwielstraat 7
5061JA Oisterwijk