Fijne winkel, lost eventuele moeilijkheden direct op
Beste Marjolein, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Pauline Ondermodeshoppen
In afgelopen 2 jaren meerdere bestellingen geplaatst die allemaal correct zijn uitgevoerd.
Beste Neli, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Pauline Ondermodeshoppen
Ook telefonisch netjes behandeld.
Beste Roos, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Pauline Ondermodeshoppen
Prima kwaliteit en snelle service.
Was snel thuis, leuk kaartje erbij
Beste Loeki, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Pauline Ondermodeshoppen
Beste Jacobien, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Pauline Ondermodeshoppen
Mijn bestelling kwam snel en met een persoonlijk handgeschreven berichtje. Erg netjes.
Pauline doet haar best je als klant te helpen. Ze denkt met je mee, ook als de levering even tegenzit.
Beste Maria, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Pauline Ondermodeshoppen
Heb lang moeten wachten....er was een misverstand in de communicatie, mijn schuld, maar daarna is de bestelling alsnog prima afgerond.
Beste Jolanda, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Zeer tevreden.
Beste Sef, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Fijne ervaringen met ondermodeshoppen! Via de mail reageerden ze heel snel en kon ik zelfs heel makkelijk een andere maat bestellen dan ik eerst geplaatst had. Goede service!
Kwaliteit is wat ik ervan had verwacht
Beste Anita, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Wat ik besteld had was niet op voorraad maar kreeg netjes een bericht dat het enkele dagen zou duren voor het binnen was en inderdaad na 3 dagen kreeg ik mijn bestellen netjes binnen
Wat een coulance!
Beste Liesbeth, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Ik had een bestelling geplaatst, gelijk dag later kwam het pakketje keurig verpakt al binnen.
alles goed verlopen
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Snel besteld, netjes verpakt en bezorgd en de kwaliteit van de nachthemden is prima. Ik ben daar zeer blij mee.
Beste Henneke, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Nachthemd werd snel geleverd. Het was een afgeprijsd artikel, dus daar wil ik verder niet moeilijk over doen. Alleen was de kleur niet die ik besteld had. Hij zit verder lekker, dus al met al tevreden.
Beste Elsbet, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Gewoon goed
Beste Ingrid, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Ik mis alleen een mailtje van bezorgmoment of track en Trace
Beste Sietske, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij hebben direct nagekeken waarom er geen track&trace is verzonden. Er bleek een storing in het systeem te zitten, waardoor de track&trace niet verzonden werden. Nu is dit opgelost en zult u in de toekomst gewoon weer een track&trace van ons ontvangen. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Mooie kwaliteit nachtjapon.
Beste Tet, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Supersnel bezorgd, met lief briefje erbij!
Beste Dorine, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Snel bestledd en snel geleverd
Beste Sandra, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Zeer nette afhandeling, snel geleverd .
Snelle levering met een persoonlijk briefje. Erg leuk. Zou er zeker opnieuw bestellen.
Beste M, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Burgemeester Verwielstraat 7
5061JA Oisterwijk