Product was dik in orde, het contact was vriendelijk en klantgericht.
Beste Sandra, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Onverwacht snelle en correcte levering. Onverwacht doordat ik geen melding/track en trace heb gekregen!!!
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Correcte info en afhandeling.
Beste Hein, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Ik heb het prettig gevonden dat ik een mail kreeg dat mijn nachthemd, in mijn maat, was aangekomen. Werd zelfs gereserveerd.
Beste Annelies, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Snelle levering, prima kwaliteit. Persoonlijk briefje erbij!!
Beste Marlies, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Mooie en kwalitatief goede producten. Snelle verzending met "persoonlijke groet" in het pakket. Zéér klantvriendelijk!!!
Beste Bernadette, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Ik heb jammer genoeg mijn bestelling niet ontvangen
Beste Lieve, Uw bestelling is gisteren bij ons verzonden. Het pakket zal vandaag worden geleverd. Ik heb u zojuist de track&trace gestuurd waarmee u het pakket kunt volgen. Fijne dag. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Pauline Ondermodeshoppen
alles correct en zeer snelle levering!
Beste Linda, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Duurde alleen beetje lang.
Beste Ineke, Bedankt voor uw review. De vraag of u de review wilde plaatsen is iets te vroeg aan u verzonden. Het klopt dat de levering van uw bestelling vertraagd is. Helaas hebben ook onze leveranciers last van de corona maatregelen en zijn bezettingen op producties en logistiek dermate lager, waardoor leveringen helaas uitgesteld moeten worden. Ik vind het heel vervelend dat u hierdoor langer heeft moeten wachten. Ik zie middels de track&trace dat u het pakket vandaag heeft ontvangen. Ik wens u dan ook heel veel plezier met de bestelde artikelen. Een hele fijne dag gewenst. Graag tot ziens.
Zie boven
Mooi product. Snel bezorgd.
Beste NS, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Keurige verpakking en snelle verzending.
Beste An, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Zie hierboven
Goedemorgen meneer Schuit, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het erg vervelend dat uw pakket nog niet is geleverd. Wij hebben uw pakket verzonden op dinsdag 1 september. Dit is zoals onze leverbelofte. Helaas is het pakket niet in uitlevering gegaan bij de pakketdienst. Dit kwam door een interne sorteerfout in het depot. Vanochtend heb ik om 8:45 contact gehad met GLS. Zij geven aan dat het pakket hoogstwaarschijnlijk vandaag bij u bezorgd gaat worden. De laatste update (9:20) is dat uw pakket is gescand en geladen in de auto van de pakketbezorger. Bij de track&trace staat vermeld dat het pakket vandaag tussen 12:30 en 15:30 bezorgd gaat worden. Wij vernemen het graag als u uw pakket vandaag nog niet heeft ontvangen. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Pauline Ondermodeshoppen.nl
Zie hierboven
Alles naar wens!
Beste Lian, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Overzichtelijke website
Beste Agnes, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Eerst leek Margot mijn artikel niet te kunnen leveren. Toen ik daarop aangaf dat ik mijn geld teruggestort wilde, waas dat geen probleem. Later heeft ze toch nog dit artikel kunnen vinden en snel naar mij opgestuurd. Top!
Beste Caroline, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Eerste bestelling, netjes en snel ontvangen.
Beste mevrouw de Jong, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Duidelijke website, snelle levering etc. Wel jammer dat de verzendkosten relatief hoog zijn omdat standaard pakketpost wordt gebruikt. Ik bestelde een onderjurkje dat makkelijk in een brievenbuspakje had gekund (hetgeen 2,- aan verzendkosten had gescheeld).
Ik heb intussen het product ontvangen en was zeer verrast het zit uitstekend en ben er dus blij mee. Vr,gr,. Henny Schuller
Beste Henny, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop, het artikel en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Originele beoordeling
Ik kan nog niets zeggen want heb helaas nog niets ontvangen. Deze vraag komt dus te vroeg. Vr,gr,. Henny Schuller
Ben al een maand bezig om mijn geld terug te krijgen. Heb mijn aankoop retour gestuurd op de manier waar ik hem ook heb ontvangen. Ondermodeshoppen beweert dat bh is beschadigd maar ik heb retour gestuurd zoals ik hem ook heb ontvangen. Ze gingen navraag doen bij de vervoerder maar dat loopt inmiddels als 4 weken en ik heb mijn geld nog steeds niet retour. Uiteindelijk is het naar tevredenheid opgelost.
Goedemorgen Mariette, Bedankt voor uw beoordeling. Het betreurt ons te lezen dat u ontevreden bent over uw bestelling bij onze webshop. Uiteraard weten wij van deze case af en is de uitslag echt afhankelijk van het antwoord van de vervoersdienst. Ook wij vinden dit heel vervelend. Het liefste zouden wij alle pakket zelf gaan bezorgen, echter willen wij graag bij onze kwaliteit blijven en dat is het geven van lingerie styling adviezen zowel online als in onze fysieke winkels. Daarom zijn wij genoodzaakt om de bezorging uit handen te geven aan een externe partner. In de meeste gevallen gaat de bezorging, zoals de vervoerder beloofd. En helaas zijn daarbij altijd een paar gevallen waarbij de bezorging fout gaat. Wanneer zo'n bezorging fout gaat nemen wij direct contact op met de vervoerder. Zij gaan daarop een onderzoek doen naar het pakket. En dit onderzoek kost tijd. In tijde van Corona duren de onderzoeken daarop nog eens langer ivm. bezetting, regels etc. Ook wij vinden het vervelend dat het onderzoek bij de vervoersdienst (erg) lang duurt. Wij nemen daarom ook regelmatig contact op met de vervoerder of er al meer duidelijkheid is gekomen. Dit is tot op heden niet het geval. Wij waarderen uw feedback dat u te weinig updates van ons heeft ontvangen. Wij zullen in het vervolg nadien wij contact hebben gehad met de pakketdienst ook u hiervan op de hoogte stellen. Ook al geeft de uitslag nog weinig vorderingen weer. Een onderzoek is helaas nodig omdat er helaas ook consumenten zijn die misbruik maken. Daarom wordt er door de pakketdienst het pakket van A tot Z gevolgd evenals de bezorger die de pakket bij u aflevert. Omdat wij ook vinden dat dit momenteel te lang duurt zullen wij uit coulance het aankoopbedrag van uw bestelling per direct retour betalen. Helaas is het voor ons onmogelijk alle retourkosten te dragen. Wij zijn een speciaalzaak die graag onze services online aanbied. Helaas hebben wij gezien dat er misbruik gemaakt wordt wanneer wij geen retourkosten vragen. Hierdoor worden er veel artikelen 'roekeloos' besteld, waardoor het voor ons niet meer haalbaar is om onze service online aan te kunnen bieden. Wij zijn ons ervan bewust dat er andere online shops zijn die dit wel gratis aanbieden, meestal zijn dit dan ook de grotere online webshops die nog steeds niet rendabel zijn. Bij het plaatsen van uw bestelling heeft u geen verzendkosten hoeven te betalen. Op deze manier hebben we de verzendkosten al gesplitst. Wij kunnen namelijk ook niet gratis de bestelling naar u toe verzenden. Ik hoop u met dit antwoord op uw review meer duidelijkheid te hebben gegeven over ons beleid en waarom wij bepaalde keuzes maken. Wij gaan verder in conclaaf met GLS en u krijgt alvast uw aankoopbedrag retour. Hopelijk biedt dit een passende oplossing voor u. Wij zien u graag nog eens terug. Fijne dag.
Originele beoordeling
Ben al een maand bezig om mijn geld terug te krijgen. Heb mijn aankoop retour gestuurd op de manier waar ik hem ook heb ontvangen. Ondermodeshoppen beweert dat bh is beschadigd maar ik heb retour gestuurd zoals ik hem ook heb ontvangen. Ze gingen navraag doen bij de vervoerder maar dat loopt inmiddels als 4 weken en ik heb mijn geld nog steeds niet retour. Retourkosten moet je ook zelf betalen!!
Onwijs goed geholpen, snelle en goede service! 1 van de items was niet meer in maat 36, wel een 38. Hier is mij over gemaild en dit vond ik heel fijn! Zo heb je toch een mooie, complete set en voor een fantastische prijs! Zeker een prettige aankoop, Bedankt!
Beste E.M., Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste An, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wens uw dochter heel veel zwemplezier met haar nieuwe bikini. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Heel prettig
Beste Hanny, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wens uw dochter heel veel zwemplezier met haar nieuwe bikini. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
geen aan of af merkringen
Ik apprecieer de goede samenwerking en nieuws op al mijn gestelde vragen. Ik zal dit zeer aanbevelen aan mijn vrienden.
Goed werkende site. Goede klantenservice: ik werd gelijk gebeld dat er 1 item niet voorradig was. Keurig opgelost!
Burgemeester Verwielstraat 7
5061JA Oisterwijk