De bestelling werd snel geleverd en was zeer netjes verpakt. Onze dochter is blij met haar bikini van het merk Boobs & Bloomers. Dit merk is niet overal verkrijgbaar en een leuk merk voor de jonge meiden. Ook genoeg keuze bij deze webshop. Kortom een aanrader!
Beste JP, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wens uw dochter heel veel zwemplezier met haar nieuwe bikini. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Zeer goede service
Beste Edith, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Helaas bleek het product wat ik besteld had niet meer op voorraad te zijn. Hierover kreeg ik snel een correct mailtje. Daarna werd direct het betaalde bedrag geretourneerd. Prima!
Beste Dorine, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
met de hand geschreven op een mooie kaart hoe je het beste de straplessonderjurk moet aantrekken.
Beste Stephanie, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Prima levering.
Verkeerde kleur gestuurd. Binnen 1 dag reactie en nieuwe gestuurd. Verkeerd gestuurde mochten we houden.
Fijn bedrijf, vlot geleverd
Beste Ineke, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Bestelling gedaan en volgende dag al in huis. fijn hoor kwaliteit is prima
Beste Annieta, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Zie bovenstaande.
Beste meneer/ mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Ik ben tevreden over het shoppen via uw website, de bestelling was zeer snel afgeleverd. Ik vind het alleen jammer dat ik maar een kleur sloggi broekjes kan bestellen. Ik koos nl 4 Sloggi broekjes van hetzelfde formaat. Of ik heb het niet goed begrepen of gekeken,
Beste mevrouw Spruijt, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. De Sloggi actie geldt op het hele Sloggi assortiment en alle items mogen gecombineerd worden. Wij nemen uw feedback graag mee en zullen kijken of het mogelijk is om bij de eerstvolgende actie dit duidelijker te vermelden. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Was de eerste keer dat ik hier bestelde. Goede communicatie over de levering die wat later zou plaatsvinden. Ben zeer tevreden.
Beste mevrouw Haanskorf, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Ruime keuze, snel antwoord op mijn mail.
Beste Sofie, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Zeer tevreden, goed product, snel geleverd
Beste Tiny, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Heel blij met de shortamas!
Beste Evelyn, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Supervriendelijk, snel en bezorgd met een persoonlijk kaartje. Klasse!
Beste Karin, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Alles prima. Goede kwaliteit snelle levering . Top
Beste Yvonne, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Besteld, volgende dag geleverd. Netjes verpakt. Ik ben normaal gesproken niet vd webshops, maar ze hadden mijn maat niet meer in de winkel. Ik zal nu zeker, dankzij deze ervaring, terugkomen
Beste Majella, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Makkelijk bestel proces en snel geleverd
Beste Marieke, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Super bedrijf met de juiste betrokkenheid
Beste Henk, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Zeer positieve ervaring, de dag na de bestelling kreeg ik de artikelen al thuis aan. Toppie!
Supersnelle levering van alle onder- en nachtmode. Ook fijn contact met de medewerkers.
Beste Anneke, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Helaas viel de maat van het onderjurkje totaal niet goed uit. Verzendkosten bij verzenden moeten betalen maar helaas geen optie tot ruilen of retourneren zonder weer verzendkosten te betalen, wat bijna niet meer van deze tijd is. Daardoor hangt er bij mij nu een jurkje in de kast die ik niet draag en zal ik in de toekomst toch sneller een aankoop doen bij een bedrijf die dit wel aanbied. Dit is gewoon nodig bij dames/ nacht/ ondergoed.
Goedemiddag mevrouw Werkhoven, Ik zie zojuist uw review. Bedankt hiervoor. Helaas is het voor ons onmogelijk alle retourkosten te dragen. Wij zijn een speciaalzaak die graag onze services online aanbied. Helaas hebben wij gezien dat er misbruik gemaakt wordt wanneer wij geen retourkosten vragen. Hierdoor worden er veel artikelen 'roekeloos' besteld, waardoor het voor ons niet meer haalbaar is om onze service online aan te kunnen bieden. Wij zijn ons ervan bewust dat er andere online shops zijn die dit wel gratis aanbieden, meestal zijn dit dan ook de grotere online webshops die nog steeds niet rendabel zijn. Als u een andere maat wenst te ontvangen. Dan kan dit. Als u de onderjurk retourneert, sturen wij kosteloos een nieuwe onderjurk toe. Dat is de service die wij bieden bij een omruiling. Ik hoop dat deze e-mail u meer verduidelijking geeft in ons retourbeleid. En wellicht geeft dit meer begrip, waardoor u het cijfer dat u ons gegeven heeft naar een voldoende wil veranderen. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Pauline
Een deel van mijn bestelling was niet op voorraad. Het gedeelte dat wel op voorraad was, werd direct naar mij verzonden. Fijne en persoonlijke communicatie.
Ik heb een corrigerende onderjurk besteld bij jullie, ik heb de maat s/m besteld. (Mijn normale kledingmaat is S) Opvallend was dat de jurk enorm strak zit. Ook lijkt het erop dat hij de buik boller maakt i.p.v. platter.. Misschien had het fijn geweest als er meer info bij de jurk zat over hoe heb te dragen. Een beetje jammer, ik ben er ook nog niet over uit of ik hem hou.
Goedemorgen mevrouw Janssen, Allereerst wil ik u bedanken voor uw review. Wij nemen uw feedback mee en zullen per direct onze al uitgebreide omschrijvingen nog meer verduidelijken. Wat betreft de onderjurk kan ik u de tip geven om de jurk als een badpak aan te trekken, dus vanaf de benen. Zo is de jurk het makkelijkste aan te krijgen en daarnaast corrigeert de onderjurk op die manier het beste. De manier van correctie is afhankelijk van het figuur. Dit is per persoon verschillend en echt een kwestie van passen. Dit merken wij ook in onze winkel. De ene onderjurk zorgt ervoor dat een figuur beter uitkomt dan de andere onderjurk, maar bij een volgende persoon is dit precies andersom. Iedere vrouw is immers anders. Het is de bedoeling dat deze onderjurk strak zit vanwege de correctie. Het is echter wel de bedoeling dat u zich er normaal in kunt voortbewegen. Wellicht is het een idee om de jurk om te ruilen naar een L/XL. Het is namelijk ook zo, wanneer een correctie item te strak zit dat dit tegenwerkt op de correctie. Ik hoop u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd. Ik verneem graag waar uw keuze naar uit gaat. Een hele fijne dag gewenst.
Originele beoordeling
Product op vooraad en aangegeven vlg dag levering werd product op dinsdag besteld en wordt pas vrijdag geleverd. Eens maar nooit meer Uitleg niet bevredigend, afschuiven op transporteur. Daar doe ik geen zaken mee. Is niet de leverancier. Ik zie nu dat ook vrijdag niet geleverd wordt. Levertijd onbekend. Daarom wil ik betaling gecrediteerd hebben.
Goedemiddag mevrouw van Kesteren, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat u uw bestelling zo heeft ervaren. Ik heb uw bestelling volledig verwerkt. Dus ik weet precies hoe het verloop is geweest van uw bestelling. Tot het moment dat ik het pakket overlever aan onze pakketdienst. U bestelling is geplaatst op dinsdag 2 juni om 21:30. Aangezien wij geen groot postorderbedrijf zijn, maar een kleine zelfstandige, werken wij tot 18:00. Bestellingen die op dinsdag geplaatst zijn voor 13:00 verzekeren wij van een levering op de volgende werkdag. Vaak verwerken wij bestellingen na dit tijdstip ook nog, totdat de bezorgdienst de pakketten van diezelfde dag op komt halen. Uw bestelling heb ik op woensdag, 3 juni, de eerst volgende werkdag verwerkt. Direct ingepakt en deze is keurig netjes, zoals beloofd, dezelfde dag opgehaald door de bezorgdienst. Wij hebben voldaan aan onze beloftes. Nu kijk ik naar uw track&trace en zie ik dat uw pakket in het depot van Amsterdam een sorteerfout heeft gehad en daardoor het pakket vandaag niet wordt aangeboden bij u. Dit spijt mij zeer. Aangezien wij er alles aan doen om ieders bestelling, dus ook die van u, op tijd in huis te hebben. Helaas zijn wij zelf geen pakketdienst en woon ik zelf niet in de omgeving van Amsterdam, anders had ik uw pakket bij u persoonlijk afgeleverd. Dit is de reden dat wij verzending uit handen moeten geven. Ik heb deze sorteerfout aangekaart bij GLS, zodat zij hier werk van kunnen maken. Ik hoop dat deze e-mail u duidelijk maakt dat wij ons uiterste beste hebben gedaan. Zo niet wil ik u het een en ander telefonisch nog verhelderen. Toch bedankt voor uw aankoop en wellicht tot ziens.
Originele beoordeling
Burgemeester Verwielstraat 7