Snelle levering. Blij met mijn onderjurken
Beste Dorris, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Snelle leveringen en fijn materiaal
Beste Hilda, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Iets teveel bevestigingsmailtjes
Beste Jorien de Heer, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Uw feedback nemen wij mij tijdens de ontwikkeling van onze vernieuwde webshop. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Ik kreeg heel snel een vriendelijke, verhelderende en aanvaardbare uitleg over het retourbeleid dat gevoerd wordt naar aanleiding van mijn opmerking daarover. Jammer dat het bestelde artikel niet meer beschikbaar is in de maat die ik had gewild. Mijn appreciatie voor de moeite die wordt gedaan om alternatieven voor te stellen. Ik ben blij dat ik Ondermodeshoppen heb leren kennen! Ik onthou dat ik bij volgende bestellingen retours moet proberen te vermijden want dan kan ik niet anders dan heel tevreden zijn. Ze zal niet lang op zich laten wachten.
Beste Isabelle, Bedankt voor uw beoordling. Helaas is het voor ons onmogelijk alle retourkosten te dragen. Wij zijn een speciaalzaak die graag onze services online aanbied. Helaas hebben wij gezien dat er misbruik gemaakt wordt wanneer wij geen retourkosten vragen. Hierdoor worden er veel artikelen 'roekeloos' besteld, waardoor het voor ons niet meer haalbaar is om onze service online aan te kunnen bieden. Wij zijn ons ervan bewust dat er andere online shops zijn die dit wel gratis aanbieden, meestal zijn dit dan ook de grotere online webshops die nog steeds niet rendabel zijn. Op deze manier hebben we uiteraard de verzendkosten al gesplitst. Wij kunnen namelijk ook niet gratis de bestelling naar u toe verzenden. Hiervoor hebben wij geen kosten aan u berekend. Ik had u zojuist een e-mail gestuurd met eventuele alternatieven voor een omruiling. Mocht u interesse hebben in 1 van deze ochtendjassen, dan kan ik nagaan of ik iets met de prijs van deze ochtendjassen kan doen. Ik hoop dat deze e-mail u meer verduidelijking geeft in ons retourbeleid. En wellicht geeft dit meer begrip, waardoor u het cijfer dat u ons gegeven heeft naar een voldoende wil veranderen.
Originele beoordeling
Mijn eerste bestelling. Ik heb het artikel teruggestuurd voor omruiling omdat de maat, buiten alle verwachtingen, niet goed was. Wel een dure zaak: 16€40 vanuit België. Als het in orde komt, OK dan, maar zou dit niet gratis kunnen zoals wel vaak het geval is op andere sites? Of met gedeelde kosten?
Mijn bestelde bh is bij de pakketdienst zoek geraakt. Ondermodeshoppen vroeg zelf of het pakket al geleverd was en na een week kreeg ik op verzoek binnen 2 dagen al het geld retour, heel fijn! Bedankt!
Beste Jorien de Heer, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Ziet er goed uit mooi van model
Netjes op de hoogte gehouden van de levering. Jammer is wel dat je het aantal van wat je bestelt niet meer kunt wijzigen. Het was ook lastig om verder te gaan nadat ik Paypal had gekozen. Verder is het goed afgeleverd.
Beste Heidi, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. We nemen uw feedback mee, zodat onze dienstverlening nog beter wordt. Bedankt daarvoor. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Prima dienstverlening na verkoop!
Prachtige fleece badjas keurig op tijd ontvangen. Blij mee!
Beste Marianne, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Heel veel plezier van de badjas. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Een product uit mijn hele bestelling was niet op voorraad, netjes een e-mail hierover gekregen. Weinig winkels doen dat ! Ik vond het super fijn !
Beste Emma, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Prima kwaliteit, ik ben uitermate tevreden.
Beste Ivonne, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Prima, levering wat later toen het artikel toch niet op voorraad bleek.
Beste Annelies, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
De verzending was proper en op tijd (coronatijd)
Beste Leona, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Goede service en snelle bezorging
Beste Niek, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
het bevalt prima
Helemaal niks op aan te merken! Bestellen via de website ging vlot en simpel waarna je direct een bevestiging krijgt. Ook het bezorgen was snel. Gewoon super!
Prima webshop
Mijn ervaring : Goed en snel.
Beste Darina, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Kwaliteit product is geweldig en ondanks de Corona crisis snel in huis.
Beste Sandra, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Lingerie keurig snel geleverd, niets op aan te merken
Beste Marjolein, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste heb een BH besteld maar is spijtig te groot heb het retour gedaan en een andere maat gevraagd
Beste Martine, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Mijn keus was snel gemaakt. Prima product en snelle levering! Kom graag terug.
Beste Indy, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Heel actieve meiden, ter zake kundig en klantvriendelijk. Vooral hun communiceren is uitzonderlijk goed. Van begin tot eind een genoegen. Zal ze zeker aanbevelen.
Beste Meneer/mevrouw Ritmeester, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Snelle correcte levering
Beste An, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
snelle en nauwkeurige levering
Beste Meneer/mevrouw Wolters, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Burgemeester Verwielstraat 7
5061JA Oisterwijk