Goed product en volgende dag geleverd

Duidelijke website met goede informatie en snelle levering

tevreden

Geweldig schoonmaakmiddel

Snelle levering en ideaal spul om gehele huis mee schoon te maken

Lange levertijd

Na een week nog niets gehoord over levering heb nog steeds niets terwijl al gevraagd wordt om een beoordeling

Perfect.

Pefect

Overzichtelijke site, bestelling plaatsen gaat snel en perfect en de bezorging de volgende dag. Top!

Snelle en goede service

Top service en snelle levering!

ongekend goede service en producten

ivm keuken renovatie is het granieten keukenblad behouden. De 3 onderdelen aan elkaar verlijmt met Tenax lijm wat een ongekende lijm kwaliteit heeft. Super adhesie en snel drogend. De eind afwerking met Bellinzoni is ook vebluffend. Super producten.

Vlugge en vlotte bediening een aanrader

Vlugge en vlotte bediening een aanrader

Bestelling geplaatst waarbij 1 artikel niet voorradig was. Ik werd netjes geïnformeerd wanneer de bestelling geleverd kon worden. Prima service.

Snel en goed

Nette verpakking en heel snel in huis. Goede updates en alles prima verzorgd. Het product zelf is uiteraard ook top! Maar dat hadden we ook verwacht, daarom hebben we juist dit product gekozen.

Tevreden klant

Keurig verpakte levering van produkt Levering op de tijd zoals aangegeven bij de bestelling. Prijs is goed. Er zijn bedrijven die zelfs het dubbele vragen Meer kun je niet vragen als klant. Dus dik tevreden !

Een zeer goed bedrijf super!

IK HAD IETS VERKEERDS BESTELT ZE HADDEN ALLE BEGRIP VOOR MIJ EN HEBBEN MIJ METEEN GEHOLPEN OM HET JUISTE PRODUCT DIRECT TOE TE STUREN ONDANKS IK NOG NIETS HAD TERUG GESTUURD ZE GINGEN NIET VOOR HET GELD MAAR VOOR DE MENS WANT ALS IK NIETS HAD TERUG GESTUURD WAREN ZIJ FINANCIËL DE DUPE GEWEEST . IK BEN BLIJ DAT IK BIJ JULLIE GEKOCHT HEB DANKJEWEL

Hoeft niets aan opgepoetst!

Hoeft niets aan opgepoetst !

alles zonder problemen

opzoeken, bestellen en vlotte levering zonderproblemen

Geweldig!

Goede service, ontvangstprobleem heel snel opgelost! Dank hiervoor.

Snel in huis, product naar wens

Snel in huis, product naar wens

Snelle afhandeling

Zoals altijd, duidelijk en deskundig advies

Korrekte afhandeling op 24h.tijd,dank daarvoor

Korrekte afhandeling

Naar verwachtingen

Makkelijk besteld en snel geleverd

vriendelijk en behulpzaam

Goede en correcte uitleg aan de telefoon. bestelling direct online kunnen plaatsen

Snelle service, goede prijs.

Snelle service, goede prijs.

Top service. Snelle levering

Snelle levering en goed matriaal

Buitenvaart 211006

7905SX Hoogeveen