zeer goede opvolging

Zeer tevreden proper afgeleverd en vriendelijk

Geleverd volgens afspraak

Geweldig, geleverd volgens afspraak

Op bestelling en bezorging niets op aan te merken.

goed produkt

Goed produkt ontvangen en snel geleverd ondanks deze tijd

Fijne shop

Goeie shop voor schoonmaak benodigdheden. Meestal de goedkoopste. Alle top merken in huis en goeie communicatie via de mail.

bestelling en levering zijn geslaagd

bestelling en levering zijn nagenoeg voltooid zoals doorgegeven. wellicht kon levering in delen plaatsvinden, zoals bij eerste aflevering stond vermeld, maar dat bleek de volledige bestelling te zijn, zoals ook afgesproken. wellicht passeren berichten elkaar voor verwerken en uitvoering. dank voor het bestellen.

Goed geregeld.

Goed geregeld, alleen de ragebol stuk die ik had besteld. Denk door het vervoer.

Héél goed gedaan

Het juiste product geleverd aan een aantrekkelijke prijs

Alles in orde, niets op aan te merken.

Wat vuil is, word direct schoon.

Heel goede ervaring met P-506. Ik rook veel dus al het nicotine aanslag word weer direct schoon met hulp van P-506.

Goede ervaring

Levering duurde erg lang, steel was niet goed ingepakt en kapot, doekjes verkeerde kleur. Opgelost

Levering duurde erg lang, x aantal weken. Toen de doekjes binnenkwamen, was er 1 turqouise zoals besteld, de andere 10 lichtblauw. Dus alles mogen retouren op hen kosten. De steel daar was de verpakking vanaf, en die was helemaal gedeukt. Gebeld en die kon ook retour en werd gelijk een nieuwe voor gestuurd. Al met al, nogal wat dingetjes, maar wel keurig opgelost!

Gemakkelijk en snel

's Middags besteld, volgende dag in huis. Top !

Heldere site, goed materiaal snel geleverd

De afvalgrijper was in een aantal varianten te bestellen. Zoals het er nu uitziet is het stevig materiaal. Misschien iets duurder maar zo op jhet oog is het de investering waard.

Snelle levering, verpakking kan beter om lekkage tijdens vervoer te voorkomen.

Helaas toch wat lekkage van het bestelde (natte verzenddoos). Om dit te voorkomen is het beter de jerrycan voor te verpakken in bobbeltjesplastic.

Fijn bedrijf. Bestelling geplaatst en de volgende dag bezorgd

Correcte afhandeling

Bestelling werd correct afgehandeld en snel geleverd

Een beschadigd artikel werd binnen 24 uur vervangen! Zonder ingewikkelde discussies.

Makkelijk en goedkoop

Mijn ervaring met schoon maak spullen is geweldig

In 1 woord geweldig

Prima webwinkel, slechte verzending.

Mijn bestelling van 2 flessen 2L schoonmaakmiddel ging prima. Helaas na ontvangst van post nl zag ik dat de doos nat was. Na openen van de doos lekten de flessen. Ze zaten gelukkig nog In een plastic zak, anders was de doos zo nat geworden dat ze er doorheen waren gezakt. Probleem was dat er geen opvulling in de doos was gedaan om schokken te voorkomen. Doos was te ruim. Zal wel zijn gevallen en daardoor zijn de flessen beschadigd. Wacht nog op een oplossing. Hopelijk voor toekomstige zendingen Gaan ze de producten beter verpakken. Ook omdat het hier om vrij duur schoonmaakmiddel ging. Heb inmiddels een nieuwe fles ter compensatie gekregen. Mocht de andere beschadigde fles ook houden. Of ik moest alles terug sturen en dan kreeg ik 2 nieuwe flessen. Helaas was de nieuwe fles op dezelfde manier verzonden. Kwam nu wel heel aan maar had ook zo weer kapot kunnen zijn. Aangezien het middel vrij duur is €20 per fles, zou je zeggen dat de verzending top moet zijn.

Snel en gemakkelijk

Goede produkten die gemakkelijk en snel te bestellen zijn. Voor herhaling vatbaar!

Artikel snel gevonden, besteld en de volgende dag bezorgd, Dat noem ik snel.

Zoals aangegeven volgende werkdag bezorgd

Goede ervaring; bestellen, betalen en zij leveren zoals aangegeven de volgende dag en keurig verpakt

Uitstekend!

Snel bezorgd door de beste postbezorg bedrijf van Nederland. Wat wil ik nog meer ?

Expeditieweg 5

7007 CM Doetinchem