Aanrader

Fijne website en goede after-sales!

correct en snel

snelle en correcte levering prijs-kwaliteit passend

Snelle en perfecte levering!

Zeer tevreden over de snelle en perfecte levering

Compleet,snel,netjes

Behandelt, Bezorgd en verpakt zoals het hoort.

Super goed geadviseerd

Ik zocht een nieuw rubber voor mijn raamwisser, kreeg na wat vragen de link van het product en kon dit direct bestellen.

Tot mijn verbazing heel vlug bezorgd, omdat bij bestellen werd verteld dat deze schoonmaakdoekjes niet op voorraad waren

goed geregeld

goed geregeld en prima prijs/kwaliteit

Super prijs/kwaliteit en snelle levering

Goede service, snelle levering.

gewoon goed!!

gewoon goed!!

Goede duidelijk communicatie die ook nagekomen werd.

Uitstekende kwaliteit, prima service

Kort geleden een vloer trekker besteld. Moest wel een week wachten totdat 'ie klaar stond. Dat was jammer. Kort voor ophalen ook een bezem besteld, maar de combi met de steel bleek niet juist (zelf het verkeerde besteld). Ter plekke probleem snel en kundig opgelost!

Top!!!!! Bestel zeker nog.

Top!!!!! Bestel zeker nog.

Goede en snelle levering

Alleen jammer dat de flessen met vloeistof gelekt hebben onderweg. Vervoerder vroeg meteen of hij de doos mocht openen om te kijken wat er gelekt was in zijn bus.

Makkelijke besteld en snel in huis

Stofzuiger zakken besteld, snel geregeld en ook snel geleverd! Prima prijs, goedkoper vind ik ze niet!

Producten prima, verzending en verpakking matig

De producten en de kwaliteit zijn super. Helaas ging er veel mis met de bezorging (lag eerder aan de vervoerder, maar hierin had schoonmaakdiscount wel meer kunnen bemiddelen). Daarnaast vond ik de staat van de doos waarin het verpakt zat slecht. Deze viel bijna uit elkaar. De doos was ook veel te groot en de rest van de ruimte zat opgevuld met allerlei restplastic. Aan de ene kant is het mooi dat restmateriaal gebruikt wordt, in plaats van materiaal wat speciaal voor opvulling wordt gekocht. Toch krijg ik een beetje het gevoel dat ze op deze manier gemakkelijk van de rommel afkomen en zitten wij opgescheept met een vuilniszak vol met plastic. Een kleinere doos was waarschijnlijk beter geweest. De producten zelf zijn in orde, dat is natuurlijk het belangrijkste. Toch zal ik in het vervolg eerder elders bestellen. Ik had meer verwacht helaas. Mogelijk is mijn ervaring gewoon wat pech en gaat het meestal goed,

Hoge kwaliteit producten

Ik heb in het verleden als schoonmaker gewerkt, dus ik weet het verschil tussen professionele schoonmaakmiddelen en 'spul van de supermarkt'. De doeken zijn zacht maar stevig en een prettig formaat. Ze drogen bovendien snel! De dweil blijft goed aan de zwabber zitten en neemt goed op. De reinigingsproducten (toiletreiniger, allesreiniger en glasreiniger) maken goed schoon en ruiken prettig. Zeer zeker een aanrader!

Snelle service.

Wat ik bestelde had ik na 1 werkdag toppie vooral in deze tijd.

Keurig

Snelle (re)actie op order

Professioneel materiaal voor een meer dan schappelijke prijs.

Binnen no-time werden de afvalgrijpers ( op maat!) conform gedane afspraken, afgeleverd. Wat een luxe en degelijkheid vergeleken met de €10 varianten van concurrenten. We verwachten dat de afvalgrijpers nog lang meegaan in het gebruik. In de praktijk voldoen ze in ieder geval boven verwachting. Stevige ergonomische handgreep, solide grijper met magneet en 4,5kg afvalstukken zijn tilbaar.

Afwachtend

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen. Er zat een verkeerd geleverd product bij, dit heb ik via mail gemeld. Hierop heb ik een reactie ontvangen om het verkeerde product terug te sturen. Ik zal het juiste product toegestuurd krijgen

niet positief

ik heb 6 tarax powergel (blauw) toiletreiniger besteld, kreeg een bevestiging met ook de foto erbij, maar toen ik het ontving, zaten er 6 afvoerreinigers in de doos. Heb direkt bericht gestuurd, maar nog geen antwoord

top doe zo verder

goede ontvangst van de producten goede kwaliteit

prima geregeld daar ! tot de volgende keer

Erg goed

Bestelling goed snel en voldoende info gestuurd

Expeditieweg 5

7007 CM Doetinchem