Tijdens ons bezoek aan de winkel in Zaamslag, werden we door medewerkster Carolien op een zeer prettige en doeltreffende manier geholpen. Haar manier van klantgericht handelen was uitstekend. Al met al was het bezoek een fijne ervaring met als eindresultaat een uiterst tevreden klant.
Zeer aangenaam, prima geholpen en in goed overleg een keuze kunnen maken, toppie.
Goed geholpen, met veel deskundigheid.
Veel keuze
nog nooit iets gekocht daar, prima service
MOOIE WINKEL EN UITSTEKEND PERSONEEL
In een klein dorp in Zeeuws-Vlaanderen verwacht je niet zo'n mooie herenmodezaak, maar men heeft hier een collectie die mij aanspreekt. Uitgebreid aanbod, van goede kwaliteit. Geen opdringerig winkelpersoneel, maar indien gewenst wordt je uitstekend geadviseerd.
Zeer vriendelijke en sympathieke medewerker (kylian) zeer gedienstig om alles uit te zoeken voor ons de beste die we al hebben gehad
Erg druk in de winkel met klanten. Na even rondkijken werd er voorgesteld om eerst even een bakje koffie te drinken zodat er daarna alle tijd en aandacht was om een pak uit te zoeken. Zeer goed en vakkundig geholpen door vriendelijke verkoopster met kennis van zaken. We waren er snel uit en pak zat gelijk als gegoten. Mouwen jas en broek worden nog ingenomen. Zeer goede service.
De service is geweldig. Personeel heel klantvriendelijk.
Een sfeervolle winkel en heel overzichtelijk. Mooie merken met verschillende prijzen. Voor jong en oud!!! En een gezellige koffie zitplaats met wat lekkers erbij
Prima geholpen in een mooie zaak
Bij binnenkomst werd ik gelijk goed geholpen. Ze dacht met me mee en kwam aan met suggesties. Totaal niet pushen, en dat is fijn.
Goed geholpen en perfect geslaagd.
Vriendelijke en kundige support bij uitzoeken en keuze bepalen.
Snelle levering, mooie korting en kwalitatieve producten. Echter zijn de drie producten wel in losse leveringen gekomen (alle drie dezelfde dag geleverd), hier kan nog wat op bespaard worden.
Hier kleedt men de man aan maar houdt rekening met zijn wensen.
goed personeel.nemen de tijd voor je
We zijn naar volle tevredenheid geholpen bij het uitzoeken van 2 kostuums.
Op een leuke en rustige manier super begeleid bij het kiezen van een pak en alles wat erbij hoort (schoenen, overhemden, riem enz.) Voor herhaling vatbaar wat ons betreft en komen dus zeker terug. Prachtige en veelzijdige winkel.
Altijd vriendelijk, prima kwaliteit, vakmanschap.
Na een hartelijke ontvangst in een gezellige koffiehoek deskundig geadviseerd over gewenste kleding. Heel veel keus in zeer smaakvolle kleding en goed kunnen slagen.
Mijn prioriteiten volgorde is" Sociaal contact, vakmanschap en assortiment.
Prima geholpen door zeer deskundige en behulpzame en goed adviserende medewerker.
Als klant voel je de belangstelling van het verkoop team als een warme deken.
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.