Van Westen heeft een prachtige collectie herenkleding, met stukken die zowel stijlvol als van hoge kwaliteit zijn. De medewerkers nemen echt de tijd voor je, geven deskundig advies en zorgen voor een ontspannen en prettige sfeer in de winkel, waardoor winkelen hier een aangename ervaring is.
super tevreden , echt TOP ! voor herhaling vatbaar
zeer vlot, vriendelijk en vakkundig geholpen
Leuke kleren en goede service
mooie winkel , vriendelijk personeel , kwaliteit aan correcte prijs
De medewerkers hebben aan 1 woord genoeg om te weten wat je zoekt en komen gelijk met het juist passende product
Prima, goede adviezen en mooie aanbiedingen
Deskundige verkoper/eigenaar en ziet gelijk wat mijn maat is en waar mijn interesse naar uit zou kunnen gaan.
Webshop is heel toegankelijk. Snelle levering. Keurig ingepakt. En natuurlijk prachtige kleding.
Na een korte intro met de verkoper ivm wat/wanneer/stijl/... gingen we aan de slag. In een mum van tijd was ik tot in de puntjes gekleed zonder dat er ook maar een greintje van opdringerigheid van de verkoper uit ging. Mij zien ze terug !
Ik zocht 1 of 2 ‘nettere’ chino’s in lichte kleur en had reeds op de website gekeken. Had weinig hoop want ik heb een veelvoorkomende maat en die leken inmiddels uitverkocht te zijn. Toch geslaagd en met 40% korting, dus boven mijn verwachting. Bediening was zeker ook prettig en hulpvaardig, hoewel in het begin lastig te vinden in de winkel (bezet of even afwezig).
Vriendelijk en behulpzaam
Wordt altijd vriendelijk en vakkundig te woord gestaan
Ik ben super blij van het bestellen op de site tot aan het bezorgen aan huis supergoed geregeld. Een puntje en dat is," het missen van een bericht dat het pakketje verzonden is en wanneer ze verwachten dat ie bezorgd wordt. Maar verder 100% dus ik koop hier zeker weer wat weer. Hartelijk bedankt.
Bestelling was netjes in papier verpakt. Wat de Bestelling altijd af maakt is het persoonlijke bedankje.
Veel keuze en mooie kwaliteit
Zoals altijd perfect geholpen en goede service
Mede met de verkoopster op zoek naar de juiste kledingcombinatie.
Voldoende geduld en behulpzaam geholpen
De collectie is altijd in lijn wat ik zoek. Maar de bediening is altijd weer een warm bad
Zeer ruim assortiment met vele keuzes in maat.
Super mooie zaak, Leuke mensen en mooie kleren te koop, betaalbaar
Ook telefonisch prima geholpen en snelle levering
Kom al jaren bij van Westen vanwege het mooie assortiment en behulpzaam en deskundig personeel; gewoon heerlijk om hier te komen.
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en vanaf 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.