Vriendelijke verkoper en goede service.

Vriendelijke verkoper en goede service.

Prettige snelle service met kwaliteit

Hebben bij Phonkey Zoetermeer 2 jaar geleden de accu's laten vervangen voor een iPhone 6Plus en een iPhone 6S. Werken inmiddels nog steeds fantastisch en worden dagelijks gebruikt. Naar aanleiding van deze goede ervaring hebben we nu ook de accu van de iPad Air laten vervangen. Is wellicht tekort om iets over te zeggen, maar lijkt wederom heel goed te werken. Gebruiksduur is in ieder geval aanzienlijk verbeterd. De accu's die worden gebruikt zijn niet van Apple zelf (wordt ook alleen door Apple geïnstalleerd, zo ver ze dat willen doen), maar komen waarschijnlijk uit dezelfde fabriek waar het origineel is gemaakt. De kosten om te installeren zijn een fractie van wat je in de Apple-store betaald. De service van Phonkey Zoetermeer is ook prima, zelfs langere garantie (6 maanden) op de reparatie dan andere concurrenten (gemiddeld 3 maanden). Nette winkel met fijne uitstraling en open/zichtbare werkplaats waar je kunt zien hoe ze de reparatie uitvoeren. Vriendelijk geholpen en vooraf werd me duidelijk uitgelegd wat de procedure, kosten en risico's van de reparatie zijn. Binnen 1,5 uur na het afgeven van onze iPad had ik al een berichtje dat ik het kon komen ophalen. Wij hadden online een afspraak gemaakt, maar in principe kan het ook zonder. Kortom, erg tevreden en bevelen de winkel zeker aan.

Vriendelijke, snelle en goede service!

Nette en vriendeljke ontvangst..er wordt meegedacht en de service is goed en snel. Fijn ook het whatsappje dat mijn telefoon klaar was! Werkt weer als een zonnetje!

Top service, raad het iedereen aan!

Super service en expertise

Super service

Snelle en goede reparatie vervanging van batterij etc. Ook mooi adres voor nieuwe of gebruikte telefoon. Met garantie

Prima geholpen

Telefoon weer keurig voorzien van nieuw scherm. Even een uurtje boodschappen doen en dan het toestel weer ophalen. Prima service. Voor herhaling (hoop niet dat het nodig is maar.....). Zal jullie zeker bij anderen aanbevelen

Simpel

Ik liet mijn batterij vervangen. Ik heb een normale prijs betaald en het was binnen 45min klaar. Super chill natuurlijk. Daarom is het fijn en simpel om naar phonkey te gaan!

Top geregeld

Zeer goede service! Correct!

Oke

Vlug en goed geholpen. Vriendelijk personeel. Scherm is niet wauw. Reageert op alles. Wanneer ik typ reageer t op mijn handpalm ipv duim. Had liever 70 euro meer betaald en het bij Apple origineel laten repareren.

Verrast door de snelheid van de service!!

IPad accu moest vervangen worden. Omdat de accu bestelt moest worden zou ik de IPad ongeveer een week moeten missen. Na maar enkele dagen verrast door de boodschap dat ik de IPad alweer mocht ophalen. Top!

snelle en goede service

Mijn scherm was kapot. Kreeg een leentoestel tot-ie gemaakt was. Ook de laadpoort moest vervangen worden. Dag erna werkte speaker niet. Bleek de connector te zijn. Onderdeel van de garantie-service. Daarnaast is Hassib ook heel vriendelijk en rustig.

Zeer goede service

Kom voor het hele gezin voor zaken rondom mijn telefoon, tablet of Laptop bij Phonkey. Top service en snel! Kan het iedereen aanbevelen.

Slechtste ervaring die ik heb gehad

Ik had mijn scherm gerepareerd voor 159 euro daarna begin mijn telefoon vast te lopen ben uiteindelijk terug gegaan om dat te repareren hebben ze mijn Touch ID weggehaald en loopt mijn telefoon nog steeds vast heb een oplader en een tegoedbon van 35 euro gekregen heb liever mijn 159 euro terug ben der heen gegaan om een probleem op te lossen hebben ze een andere voor mij gecreëerd die veel erger is

Snelle eerlijke goede service aanrader zeker voor reparaties en voor het kopen van mobieltjes met een tweede leven

Reparatie heel goed, screenbeschermer wat minder

Ik werd heel snel geholpen en het kapotte scherm van mijn S10 werd in een uur vervangen. Ook een screenprotector werd erop gedaan. Helaas merk ik nu dat er nog wat stofjes en luchtbubbels onder zitten.

Snelle correcte service

Ik ben op een vriendelijke snelle wijze geholpen met het vervangen van mijn batterij en laadstuk van mijn iPad. Er was een duidelijke communicatie en ze hielden mij op de hoogte van wat de stand van zaken was Ik kom hier zeker terug mochten er andere zaken zijn waarvoor ik service nodig heb

Goede, snelle service

Het scherm van mijn Galaxy S6 was ermee opgehouden en bleef zwart. Heb hem bij Phonkey laten vervangen. Was snel gerepareerd door de vriendelijke en deskundige medewerker!

Toppie

Goede service klantvriendelijkheid leen toestel als reparatie langer duurt TOP ZAAK GROETJES JOHN

Snelle vervanging van de accu van mijn telefoon

Binnen 2 uurtjes was mijn accu van de Samsung vervangen. Bovendien heel prettig geholpen en de winkel ziet er ook professioneel uit.

Altijd een open ontvangst en goede service

Ik geef iedere zondag mijn zendingen af en heb nu een nieuw batterij in me s7 laten vernieuwen. Binnen een half uur was het klaar en tussendoor nog even boodschappen kunnen doen. Dus deskundig, snel , volgens afspraak en vriendelijk. Als ik een nieuw toestel nodig heb ga ik weer bij ze langs !

Wij zijn super tevreden

Lieve mensen als je daar binnen komt voelt het gelijk goed. Zeer klantvriendelijk mijn jongens willen alleen als er wat is alleen naar phonkey... Super

Deskundig, vriendelijk en snel

Meerdere keren geweest voor smartphone reparatie. Steeds dezelfde vriendelijke behulpzame service. Na een paar uur dezelfde dag klaar voor een redelijke prijs.

Goede service en duidelijke afspraak

Medewerker wist een heleboel, en gaf duidelijk aan als het niet lukt Dan is dat pech voor U

Reparatie en batterijvervanging netjes uitgevoerd!

De bovenkant van mijn IPhone 5s liet los! Dit kon bij Phonkey gerepareerd worden, maar de oorzaak was wel een opgezette batterij! Dus was zijn advies om deze ook te vervangen anders zou de bovenkant zo weer loslaten! Het was een uurtje werk en omdat ik nog andere boodschappen moest doen, hebben we afgesproken dat hij mij zou bellen (op een andere telefoon!) als de telefoon gemaakt was. Zo is het gebeurd en ik gebruik de iPhone weer in volle tevredenheid als tevoren!

Vakwerk en niet te duur.

Al jaren klant

Hogerop 17