Snelle levering top!!

Geweldig product dank je wel.

nog geen oordeel

Ik heb de oordopjes nog niet geprobeerd, daarom 3 sterren. Ik hou het neutraal. Het ziet er wel goed uit en de beschrijving is duidelijk.

Correcte en snelle levering. Goede kwaliteit

Vlotte afhandeling, product voldoet aan mijn verwachtingen

Mooi vlot geleverd

Fijn product, snel in huis

Al jaren goede siliconen oordopjes

Ik koop al jaren de siliconen oordopjes bij Oordopjesonline.nl De redenen hiervan zijn dat deze betaalbaar zijn, goed afsluiten in het oor en Oordopjesonline.nl een goede en snelle service levert.

Goede en vriendelijke service

Mijn keuze bleek niet de goede keuze te zijn. Op mijn vraag of we dit konden aanpassen ging men direct in. Samen hebben we e.e.a. uitgezocht en binnen 3 dagen had ik mijn bestelling binnen. Dat noem ik service. Top!

Leveringsproblemen zijn er om op te lossen

Het product dat ik besteld had was tijdelijk uitverkocht. De medewerkers van oordopjesonline kwamen meteen met een voorstel waardoor ik het product alsnog op tijd in huis had.

Scherpe prijs, fijne website, snel geleverd

Heel fijne on line ervaring op deze website. Snel een goede keuze kunnen maken op basis van goede omschrijvingen.

Makkelijke en duidelijke site, met nodige info. Snelle levering. Helemaal top

Snelle levering!

Heb de producten nog niet geprobeerd of gebruikt, dus kan er nog geen mening over geven!

Fantastisch!

Helemaal top qua service, bezorging, verpakking en levering. Ik ben zo tevreden dat ik hier zeker vaker ga bestellen!

prima service

Dopjes die ik had besteld waren niet leverbaar, ik kreeg betere dopjes voor hetzelfde tarief!

Ik draag nooit oordopjes, maar nu er ineens een snurkende man naast me ligt, wilde ik ze toch eens proberen. En hier kon ik een enorme zak assorti bestelen om allerlei verschillende dopjes te testen. Ideaal! Ze waren er ook al binnen een dag. Prettig

Bestelling snel en juist geleverd.

Zondagavond besteld, dinsdag geleverd met de juiste inhoud.

De goedkoopste oordopjes erg snel in huis!

Na vergelijking met meerdere websites bleken ze de goedkoopste te zijn. Om 21:36 uur de gewenste oordopjes besteld en ze kwamen de volgende dag al binnen. Erg tevreden dus!

Snel en het juiste geleverd

Niet de juiste oordoppen

Ondanks dat het niet de juiste oordoppen zijn is het 4 sterren waard. Makkelijke manier van bestellen, duidelijke informatie, netjes bezorgd volgens afspraak. Alleen de oordoppen voor zwemmen sluiten nar 15/20 minuten niet meer af en komt alsnog water in mijn oor.

Fijn product, goed service

Gezocht naar oordopjes voor een kleine gehoorgang en hier de perfecte maat gevonden. Goed service, werd steeds op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Supersnel

Besteld en supersnel in huid. Ruime keuze.. voor iedereen die juiste oordop

snel en prima

Pluggerz oordopjes besteld om mee te slapen. Snel bezorgd en goede prijs.

Top ervaring

Snelle en probleem loze levering

Goed qualiteit en snel geleverd

Goed qualiteit en snel geleverd.

Goede, snelle service voor een nette prijs!

Ik ben behoorlijk afhankelijk van mijn oordoppen. Daarom moeten ze goed behandeld worden. Met de producten van Oordopjesonline komt dit helemaal goed!!!!!

Prima gecommuniceerd

Prima op de hoogte gebracht door de verkoper. Ondanks dat een de producten niet op voorraad was. Krijgt de producten 3 dagen vertraagd in huis. De belangrijkste is: DE VERKOPER HEEFT GOED GECOMMUNICEERD.

Hobbemastraat 5

5143 GT Waalwijk

Over Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor. Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden. Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe! Team Oordopjesonline.nl