Super snel en gemakkelijk

De beste oordopjes die er zijn en gemakkelijk te bestellen

Levering binnen 24 uur!

Goed en snelle levering. Betrouwbare partij met goede prijzen.

Veel keus

Groot assortiment, snel geleverd.

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed verpakt

Snel en correct afgeleverd.

Zeker voor herhaling vatbaar.

In tegenstelling tot de mijn vorige tubes earcream lijken deze veel kleiner voor het zelfde geld.

Prima ervaring

Gehoorbeschermer zit niet prettig. Is niet verstelbaar

Bestellen en leveren verliep heel soepelen snel. Heel tevreden over. Over de beschermkap ben ik minder tevreden. Hoofdbeugels lijken zo kort waardoor het heel strak boven op mijn hoofd zit. Zijn massief en niet verstelbaar. Jammer. Aanvulling: geweldige serviveverlening! Werd de volgende dag nav revieuw opgebeld en kreeg hulp en advies van een vriendelijke man, genaamd Wouter. Hij gaf goede uitleg en de beugels bleken perfect aanpasbaar. Kan dit bedrijf en het product iedereen aanbevelen.

Prima levering en prima oordopje

Oordopjes besteld voor een concert,mooi op tijd binnen en bij gebruik bevielen ze prima.Ze blijven goed zitten en de heel harde tonen worden goed gedempt

Mijn oprechte excuses voor de vorige review tegen Oordopjesonline.nl.

Ik was impulsief met een beoordeling naar Oordopjesonline.nl bij de vorige review.Dit had niets te maken met wat ik beoordeelt had. het had te maken met de verzorger DHL. Ik wil bij deze zeggen Sorry. mijn excuses en bedankt voor de goede afhandeling van het probleem.

Alles perfect volgens afspraak

Goed en snel geleverd!

Website is overzichtelijk en duidelijk. Bestelling en levering snel en goed verpakt.

super

Goede site, snelle levering, prima kwaliteit

Prijs prestatie verhouding is OK

Goed product tegen redelijke prijs

Rommelig

Ik vond de leveringstijd wel wat lang,4 dagen, Ik kreeg een link voor dpd, maar later werd het toch dhl. De oordopjes die ik besteld heb voor mn zoon vallen eigenlijk meteen uit het oor. Dus niet echt een succes.

Overzichtelijke website en bizar snelle levering

Ik heb totaal geen verstand van oordopjes. Op deze website kon ik echter snel de juiste vinden. De bestelling was laat in de avond geplaatst en in de ochtend al binnen gekomen! Dit was een erg positieve ervaring. Oordopjesonline.nl is zeker aanbevolen.

Na bestelling meteen per mail bevestiging. En de volgende dag al in huis:-)

Snel en betrouwbaar

Zie boven

Goede site

Snel bezorgd

Goede ervaring

Product was op tijd en netjes verpakt. Product voldoet aan de verwachtingen.

Snel geleverd voor een scherpe prijs!

Goede snelle levering

Snelle verzending, top!

Op tijd geleverd en zeer tevreden. Kreeg er een opbergtasje en kettinkje bij zodat ik ze niet verlie, mochten ze uit mijn oor vallen.

Goede en snelle levering van de oordopjes via brievenbus in een luchtkussen envelop. Goed te volgen met Track en Trace van DHL.

Zeer snelle service!

Zeer snelle service!

prima prijs! snelle levering

besteld, goed verpakt binnen redelijke tijd geleverd, kortom prima!

Hobbemastraat 5

5143 GT Waalwijk

Over Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor. Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden. Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe! Team Oordopjesonline.nl