Goede oordoppen tegen een prima prijs. Gebruik ze al jaren.

Goede kwaliteit, snelle levering, mooie prijs

Altijd een goede kwaliteit oordopjes, die snel geleverd worden voor een scherpe prijs.

Jaren geleden een 50pak herrieschoppers besteld, omdat ik hier heerlijk mee slaap. Het assortiment is inmiddels uitgebreid. De levering was super snel en ik slaap weer heerlijk!

Onhandig

Jammer dat ik ze op moet halen bij een DHL punt ipv gewoon aanbieden aan de deur. (Later pas een code gekregen, dus nog niet opgehaald)

Geen fijne oordopjes

Haren blijven eraan plakken en vind het geen fijne oordoppen. Gedoe om in te doen en hoor nog steeds geluiden

reeds beoordeeld

reeds beoordeeld

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Makkelijk te bestellen en een snelle levering. Ook bieden ze handige accessoires aan, zoals een aluminium opbergkoker.

Goed en goedkoop! Vlotte levering, kom er zeker terug!

Geweldige oorbeschermer

Snel geleverd en uitstekende kwaliteit

Super snelle levering. Keurig verpakt.

Top !

Overzichtelijke website veel info en makkelijk te bestellen

Goed overzichtelijke site met extra info over de oordopjes en het bestellen ging met gemak op vrijdagavond bestelden op zaterdag al in de brievenbus. Netjes verpakt en ook de oordopjes heel netjes per setje verpakt. Heel blij en tevreden mee.

ZEEEER SNEL!

In de middag besteld en de volgende dag al met de eerste ochtend zending al binnen! SUPER!

Supergoed op tijd en netjes in de brievenbus‼️‼️

Heel fijn om de dopjes te kunnen bestellen. Zijn bijna nergens verkrijgbaar dus ideaal zo voor herhaal vatbaar

Bestelling klopte en werd de volgende dag al geleverd. Gelukkig in een doos die precies groot genoeg was. Geen onnodig luchtvervoer.

Prima dopjes

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Al een paar keer besteld. Volgende dag in huis en de kwaliteit is goed.

Snelle levering,goede prijs/kwaliteit verhouding

Ideale oordopjes om mee te slapen. Wordt nu niet meer wakker door omgevings - en geluiden van Buiten ;) De wekker is nog gewoon goed hoorbaar voor mij.

Goed product snel geleverd

Snelle levering goed product en nette prijs

Snelle levering.

werkelijk perfect. daarom al jarenlang vaste klant.

geen mankement

Waardeloos

Werkt totaal niet,

zeer tevreden over Oordopjesonline.nl

Gemakkelijk te bestellen online. Na betaling via overschrijving onmiddelijke levering.

Leuke artikelen

Snelle, correcte levering/afhandeling

Hobbemastraat 5

5143 GT Waalwijk

Over Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor. Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden. Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe! Team Oordopjesonline.nl