Prima prijs

Prima oordoppen voor een prima prijs. Snelle bezorging

zeer goed , snel en overzichtelijk

zeer goed , snel en overzichtelijk

Snel

Snelle levering, prima oordopjes voor een goede prijs

Snelle levering en product zoals verwacht

Snelle levering en product zoals verwacht

vlotte afhandeling

Precies zoals verwacht!

Precies zoals je zou verwachten. Besteld, bezorgd zoals aangegeven, netjes ingepakt. Niks op aan te merken!

Kwaliteit is goed, kan er goed mee slapen, sluit goed af en supersnelle l vering!!!

Goed.

Goed product voor goede prijs en snel geleverd door de brievenbus. Kartonnen envelop zou volstaan. Noppenfolie niet nodig voor onbreekbaar product !

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Gewoon zoals het hoort! Conform afspraak, juiste product, op tijd tegen afgesproken prijs.

Snelle en correcte levering

Het was een snelle en correcte levering

Besteld en snel ontvangen meer moet het niet zijn

Goede produkten voor schappelijke prijs, en goede klantenservice

Al jaren supergoede en supersnelle verwerking van de bestelling

Ga vooral hier mee door.

Prima service en snelle levering

Zie hierboven

Prima. snelle service.

Prima. snelle service.

goede service

ik had het verkeerde huisnummer opgegeven in mijn bestelling; de ontvanger kende mij niet en nam contact op met oordopjesonline. Die belden (jawel, belden) mij direct om het op te lossen. Nadat ik het juiste adres had gegeven heeft oordopjesonline een email gestuurd naar mijzelf en de ontvanger, die vervolgens het pakketje bij mij in de bus heeft gedaan. Goede en efficiente service van oordopjesonline (en mijn mede-buurtbewoner natuurlijk)

Mwah....

4 dagen moeten wachten op heel klein pakje dat prima door brievenbus past

Na beloofde levertijd nog steeds geen pakketje.

Na beloofde levertijd nog steeds geen pakketje.

Snelle goede oordopjes in huis

met deze oordopjes kan ik goed slapen, eindelijk geen last meer van alle gefeest van de buren.

Snel, goede service, attent

Oplettend, snel, keurig verpakt

Prima, niets op aan te merken

Ik had mijn bestelling echt heel erg snel en alles was naar mijn zin, product en prijs. Zal hier vaker bestellen en aanraden aan andere mensen.

Prima product! Com4

Snelle en correcte levering.

top

geen klachten, goed geregeld

Makkelijk besteld, snel in huis

Makkelijk besteld, snel in huis

Hobbemastraat 5

5143 GT Waalwijk

Over Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor. Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden. Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe! Team Oordopjesonline.nl