Geen toevoeging nodig

Degelijke producten, super snel geleverd

We hebben twee veiligheidsbrillen voor kinderen besteld. Goede kwaliteit en niet te duur. Ook was het een dag later bezorgd. Top

Overzichtelijke site, lage prijzen, prima levering.

3-M Classic oorschuimpjes besteld voor op de Harley. Keuze voor oordopjesonline.nl vanwege de mogelijkheid om er 100 af te nemen voor minder dan 30 cent per paar. Anderen durven het twee- of drievoudige te vragen. Prima site, nette snelle levering. Top. Rijden maar.

prima oordopjes.

Duidelijke website. Goed product. Snelle levering.

Volgende dag geleverd, prima verzorgd. Geen onnodig grote verpakking

Goedkoopste en snelle levering

Ik blijf bij deze site telkens kopen

Heel snelle service

Zelfde dag nog in huis

het beste wat ik tot nu toe heb geprobeerd

ook toelichting bij gebruik is helder en verhelderend

Kan beter

Wat is mis bij de aangeschafte oordopjes is een draadje waarmee 2 dopjes aan elkaar verbonden zijn. Bij het uit de oren halen van de dopjes is dit ook makkelijker.

Kwijt

Wij hebben voor onze dochter, die eindelijk weer mag zwemlessen deze mooie doppen gekocht. Ze passen goed en waren super snel bezorgd. Heel fijn. Alleen is ze deze gelijk al kwijtgeraakt na 1x in het water springen. Zo zonde. Wij hadden nog gevraagd of ze extra voorzichtig mee kon zijn. (In hoeverre dat gaat bij een 5 jarige) nu is ze helemaal sip dat ze die verloren heeft. Achteraf hadden we iets van een badmutsje ofzo erover moeten doen. Dus tip van flip! NIELS: wat een super service zeg, ze hebben als troost nieuwe dopjes geregeld! Mijn dochter helemaal blij. Echt goed, bedankt!

Uitstekende service

Aanvankelijk was mijn pakket tot twee keer toe niet bezorgd door DHL, maar wel als ontvangen aangemerkt. Wouter van Oordopjesonline heeft mij direct mijn bestelling opnieuw verstuurd en is er achteraan gegaan. Uiteindelijk is dat goed gekomen

Super en snelle levering

Zeer snelle levering van top product!

Zeer snelle levering van top product!

topservice en snel

alles ok

Snelle levering en netjes verpakt

Ik heb gekregen wat ik wilde hebben, rust en stilte!

snel ontvangen

dopjes zijn goed

....

.....

's avonds besteld en de dag erna al geleverd. Zeer tevreden !!!

Slechte oordopjes, na een keer zwemmen weg

We hadden de zwemoordopjes besteld maar helaas zijn de oordopjes halverwege de zwemles er spontaan uit. Geen aanbeveling.

Snel, en zoals verwacht

Het werd snel geleverd en het product was zoals verwacht. Goed verpakt ook. Kortom, prima service!

Prima deluxe

Goed prijs /kwaliteits verhouding. Prima verpakt en snel Verzonden

Overzichtelijke website. De levering was eerst niet goed gegaan, maar dat hebben ze snel en goed opgelost. Helemaal tevreden.

Tevreden

Goed verpakt, duidelijk en overzichtelijke site

Goede herriestoppers en veel goedkoper .

Kon voorheen slecht in slaap komen door buren en omgeving lawaai . Als je deze herriestoppers gebruikt hoor je niets meer .

Hobbemastraat 5

5143 GT Waalwijk

Over Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor. Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden. Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe! Team Oordopjesonline.nl